27. helmikuuta 2008

Just fake it.

Vää! En ala! Provinssirockiin tulee sekä Foo Fighters että Linkin Park. Vänisen jo valmiiksi, koska saatan tietää jo etukäteen, etten tule sinne pääsemään. Liput on niin sairaan kalliit ja jos pystyisinkin jostain puristamaan sen verran rahaa, niin en kuitenkaan saisi ketään kanssani sinne lähtemään. Minussa ei ole tässä iässä enää niin paljoa seikkailuhenkeä, että lähtisin ihan yksikseni Seinäjoelle samoilemaan. Voi vit saat helv perk. Kai ne kohta vielä ilmoittaa, että Tool on tulossa sinne, niin voin sitten mennä komeron nurkkaan yksikseni nyrhimään ranteitani auki. Ei hitto. Jotenkin tämä on nyt ratkaistava. Tahtoooooooo!

Kävin tänään tuhlailemassa Stockan kanta-asiakasseteleitä, koska huomasin, ettei ne ole voimassa enää perjantaita pidempään. Nyt haisen kuin rankkitynnyri, koska suihkuttelin jotain Jean Paul Gaultieria päälleni, ilmeisesti hiukan liikaa. Ihan hyvän tuoksuista se oli, mutta tuo tuoksu ahdistaa nyt vähäsen, joten onneksi en ostanut sitä. Päädyin siihen tuttuun ja turvalliseen J Lo'n tuoksuun. Tietysti koska sen 10 euron kanta-asiakassetelin saattoi käyttää vain, jos ostosten loppusumma oli vähintään 50 euroa, niin jouduin ostelemaan vielä 15 eurolla naamanpuhdistushommeleita sen hajuveden lisäksi. No niitä tarvin oikeastikin, joten se ei ollut tuhlausta. Sen sijaan toinen kanta-asiakasseteli vielä poltteli lompakossani, joten menin Akateemiseen ja tietäähän sen miten siellä käy. Huonosti. Ostin jonkun hervottoman paksun Nirvana True storyn (kirja, siis) ja siihen lisäksi oli vielä pakko (alennuksen saadakseni) ostaa taas jotain muuta parilla kympillä. Nappasin sitten mukaan Marilyn Mansonin Helvettiin ja takaisin, vaikka olenkin sen jo lukenut, mutta öö... Näin nyt kävi kuitenkin. Että kyllä tuli muuten ihan sairaan halvaksi tuo ostosreissuni, kerta sain 20 euroa alennustakin. Kyllä, olen hyvin looginen.

Nyt nälkä kurnuttaa vatsassa niin kovasti, että on pakko ruveta syömään. Jos unohdin sanoa jotain äärimmäisen tärkeätä, niin palaan illemmalla. Mooooi!

3 kommenttia:

Junior Jones kirjoitti...

Markkinamies on nero kas. Hui Jari.

Ohari kirjoitti...

Minäkin tappelen Provinssia vastaan, mutta että äähääähhhhhniisks Linkin myös tuli tässä ihan uutena tietona! Hitto. Onko sinne tosiaan ihan pakko lähteä?! Ilmeisesti ja voi saatana.

Miksei kunnon bändejä tuoda tädeille esim. ompeluseuraesiintymään tai jotain, ettei tarvitsisi lähteä oksentelevan nuorison joukkoon? Vääryys.

Tiina kirjoitti...

JJ, ei se ole huijausta! Tulee aina halvaksi shoppailu, jos saa 20 euroa alennusta ostaessaan vähintään 100 eurolla. :D

Ohari, no niinpä! Ei ole kuule Grohlin Davekaan enää nuori mies ja Chesterikin on meikää pari vuotta vanhempi. Luulisi niiden sen verran ajattelevan meitä epäteinejä fanejaan, että tulisivat jonnekin pitsinnypläyspäiville vaikka esiintymään!