9. helmikuuta 2008

Erilainen battle

Tällä kertaa tarkoituksena siis on äänestää noista biiseistä se huonompi. Kumpi noista järjettömän kamalista biiseistä on se vielä kamalampi? Kumpi aiheuttaa suurempia vihan tunteita? Kumpi aiheuttaa suuremman oksennusryöpyn sen kuultuasi? Kumpaa et pystynyt kuuntelemaan kuin sekunnin, kun koit yllättävää halua päättää päiväsi? Äänestä oitis kommenttiosastollani! (Eiköhän se kerro jo jotain noista biiseistä, että niistä ei edes löytynyt oikeita videoita juutuupista, vaan jotain tuollaista anime/manga/whateva juttuja).

Wille, mä ommaan tän sulle!!!11!!1! <3 <3


Huono biisi #1:

Huono biisi #2:

Antakaa palaa!

20 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Siis mikä tämä nyt on olevinaan? Ei Kaija Koota voi kukaan pitää huonona! Mikä huonon biisi kisa tämä on missä toinen on hyvä biisi.

Levoton prinssi on kyllä oikeasti huono joten ääni luonnollisesti sille. Et varmaan yllättynyt.

Ja kiitos omistuksesta. Olen otettu.

Tiina kirjoitti...

Enhän mä nyt voinut tuottaa sulle pettymystä ja olla laittamatta tuota, jonka nimeä en voi ykäämättä lausua, mukaan tähän battleen.

We'll see... ;D

Muusikotar kirjoitti...

Voi ei, nyt wille tulee inhoamaan mua aina ja ikuisesti... mutta Kaija K saa minun ääneni huonompana. :D Jälkimmäisessä oli parempia soittajia! *puolustelee*

Minja kirjoitti...

Voi Tiina minkä teit! Kidutusta, aivoni taisivat juuri lävähtää lattialle..

Valitsen kuitenkin huonommaksi Kaija Koon, ihan sillä perusteella, että munkkimiehellä on vähemmän ärsyttävä ääni.

Riikkis kirjoitti...

Täältä lähtee kanssa ääni Kaijalle. Sitä en jaksanut kuunnella loppuun asti.

sirenita kirjoitti...

Jaaha. Noistako nyt pitäisi sitten valita? Tuota...
Aion kaikkien sääntöjen vastaisesti antaa ääneni Shania Twainin: Man! I feel like a womanille. (Minusta skabassa selvästi on tämä #3!, ettekö muka huomanneet?!)
Se on huonoin ikinä. Tai ärsyttää minut aina lähes hulluuden partaalle.

DorianK kirjoitti...

Ensimmäistä pystyin kuuntelemaan 14 sekuntia, ja se ehti noinkin pitkälle vain päästyään pahasti yllättämään. Toista kuuntelin 32 sekuntia ja olin vieläpä osannut varautua pistämään sen poikki. Kyllä titteli siis aika varmasti menee ensimmäiselle rikokselle ihmiskuntaa vastaan.

(Nyt tunnen itseni todella likaiseksi. Täytynee yrittää puhdistautua jollain oikein hyvällä musiikilla.)

Lumi kirjoitti...

Mun ääneni saa toi toka vaihtis. Eli Kaija on parempi, ehdottomasti !

Henu kirjoitti...

Aika paha. Yleisesti ottaen tykkään Kaija Koosta enemmän, mutta tuo Koon biisi on kuitenkin huonompi (sori, Wille).

Haahis kirjoitti...

Kaijalle pojo

manninen kirjoitti...

Kaija Koo on legenda. Petri Munch on hirvittävää skeidaa...

Kami kirjoitti...

"Mitä vvvvitttua mä täällä teeeeeen?"

En pysty enää kuuntelemaan tuota alempaa ilman yhdistämistä tohon versioon.

Mutta Kaija K:n biisi on huonompi.

munkki kirjoitti...

Ensimmäisen laimea nasaaliääni yhdistettynä säälittävän karmeaan diskobiittiin sai jo melkein ottamaan yhteyttä ihmisoikeuskomissioon. Kyllähän tuommoisen esittämiseen on jo joku säädös oltava tai vähintään tultava? Kakkosnäyte nyt meni läpi semmoisen hellyttävän, kovan ja harmittomalta kalskahtavan yrityksensä ansiosta.

munkki kirjoitti...

Ensimmäisen laimea nasaaliääni yhdistettynä säälittävän karmeaan diskobiittiin sai jo melkein ottamaan yhteyttä ihmisoikeuskomissioon. Kyllähän tuommoisen esittämiseen on jo joku säädös oltava tai vähintään tultava? Kakkosnäyte nyt meni läpi semmoisen hellyttävän, kovan ja harmittomalta kalskahtavan yrityksensä ansiosta.

Eeva kirjoitti...

Öh, minulla tuo eka meni taustamusiikkina, ei tehnyt mieli katkaista. En kyllä sellaista kuuntelisi, mutta en yökkinytkään yhtään. (Ja oli muuten paha olo valmiiksi.)

Toisen kohdalla sen sijaan piti jo hillitä itsensä, etten katkaissut sitä. Pitihän sekin kuulla kokonaan.

Ehdottomasti annan ääneni "kun katsoit minuun" -kappaleelle, jota valitettavasti joutuu välillä kuulemaan esim. bussissa istuessaan. Se peittoaa jopa tuon jälkimmäisen vaihtoehdon. Vaikka oli sekin tosi huono.

Ekaa kuunnellessani muuten päätin antaa ääneni pizza-perjantaille. ;) Mutta se ei kisaa samassa sarjassa, koska sitä ei ole tehtykään vakavasti otettavaksi. Mutta harvoja minut yökkimään saaneita kipaleita se on.

Brim kirjoitti...

Hyh, hyh. Molemmat olivat karseaa kuultavaa, en voinut kuunnella edes puoleen väliin kumpaakaan, ja sofistikoituneet sävelkorvani olivat jo lähellä ruveta vuotamaan verta. Annan kumminkin ääneni Kaija Koolle, se oli kahdesta kamalasta se kamalampi.

Kakkosen videon katsoin kumminkin loppuun (pistin äänet vain pois). Mistä tuo video on kupattu? Missä on noin korkeatasoista ja laadukasta animea? Kertokaa minulle, minä ostan!

sade kirjoitti...

Oih, korvaparkani. Kestin kymmenisen sekuntia molempia, sen perusteella ääni Kaijalle.

Poplar kirjoitti...

En voi sille mitään, mutta Kaija Koo on näistä se pahempi. Ei tota toistakaan voi kuunnella, mutta siinä sentään on riimitykset ja tavutukset kohdillaan. En ole ikinä ymmärtänyt sitä, miksi KooKoo väkisin laittaa melodiaan sanoja, jotka sanapainoiltaan ja tavumääriltään eivät siihen kerta kaikkiaan sovi.

Olen puolueellinen. Ääneni olisivat menneet näin jo ilman kuuntelemattakin.

yllätystyttö kirjoitti...

Ei näin saa tehdä!
Tärykalvoni vuotavat verta.
Iuh.

ill. kirjoitti...

kaija sentään sai mut nauramaan.. eli ääni menee kakkoselle.