5. helmikuuta 2008

Hyvää laiskiaistiistaita!


Tänään onkin siitä ongelmallinen päivä, että ei tiedä pitäisikö syödä laskiaispulla vai Runebergin torttu vai molemmat, ja jos valitsee laskiaispullan, niin pitäisikö sen olla täytetty kermavaahdolla ja mansikkahillolla vai mantelimassalla. Vaikeita päätöksiä pienen ihmisen tehdä! Siksipä laitoin äänestyksen tuohon sivuun aiheesta. Huomatkaa, että äänestyksessä saa valita tällä kertaa useamman vaihtoehdon.

Eilen tapahtui jotain todella outoa. Minulla oli jäänyt tuollaiseen purnukkaan joulusta karkkeja. Eilen sitten muistin tuon purnukan ja ajattelin ottaa karkin. Avasin purnukan kannen ja huomasin purnukassa tyhjän karkkipaperin. Hetken aikaa mietin, että miksi olen jättänyt roskan sinne purnukkaan, mutta en pitänyt tilannetta sen oudompana. Sitten silmäni kiinnittyivät erääseen todella outoon seikkaan purnukan sisällä. (Kuvan saa klikkaamalla isommaksi).Purnukassa oli siis yksi tyhjä karkkipaperi, sekä toinen hieman auennut karkkipaperi, jonka sisällä oli kaksi Omar-karkkia!!! Siis mitä siellä oikein on tapahtunut? Onko tuo toinen karkki riisuutunut kääreestään ja uinut tuon toisen karkin liiveihin? Onko karkkipurnukassani tapahtunut seksuaalista hyväksikäyttöä? Sainko nuo karkit kiinni itse teosta? Miten tämä on mahdollista? Tekevätkö karkit useinkin tällaisia siirtoja purnukoissa ihmisten näkemättä vai onko tämä vain Fazerin karkkien oma pikku ominaisuus? Tuleeko minulle kohta läjä pikkukarkkeja vai ovatko Omar-karkit lisääntymiskyvyttömiä? Paljon kysymyksiä, niin vähän vastauksia!

Oikeasti, lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tämä ei ole lavastettu tilanne. Minun järkeni ei riitä selittämään mitä tuolla karkkipurnukassa on tapahtunut. Riittääkö teidän?


Ps. Eihän tässä postauksessa käytetty sanaa purnukka liian paljon?


LISÄYS KLO 17.35: STOP THE PRESS!!!

En muistanut aiemmin tätä postausta kirjoittaessani, että minullahan on jo aiempaakin kokemusta karkkien lisääntymisestä. Viime syksynä karkkipussiini oli eksynyt vielä alamittainen lapsikarkki. Alla kuvassa todisteena äiti vadelmalakukorva sekä pieni lapsi vadelmalakukorva!!!


17 kommenttia:

tb kirjoitti...

Eihän ne karkit puussa kasva eikä niitä haikara tuo, Tiina hyvä, mutta lisääntyvät kyllä kovasti; aina on lähikaupan karkkihyllyt täynnä uutta tavaraa. Mutta harva on päässyt todistamaan tuota pyhää lisääntymisen ihmettä niin kuin sinä! Tuskin edes itse pipopää Jaques Cousteau, tuskin sir Richard Attenborough.

Ja ps. muutamassa kohdassa olisi VOINUT olla vaikka ihan sana "purkki" tai "astia", mutta se nyt on lähinnä kosmeettista napinaa.

purrrrina kirjoitti...

Mun mielestä laskiaispullassa pitää olla kermavaahtoa, vadelmahilloa JA mantelimassaa. Mutta mä olenkin "enempi parempi"-ihminen. :D

Tiina kirjoitti...

Tb, pitäisiköhän minun ottaa nyt yhteyttä National Geographiciin tai Tieteen Kuvalehteen tämän tapauksen vuoksi? Saattaisin ehkä jopa myydä tämän jutun eniten tarjoavalle ja rikastua!

Purrrrina, vai vadelmahilloa, sinäpä oletkin erilainen nuori! :D En huomannut vadelmahilloa huomioidakaan.

Marikki kirjoitti...

Tulin kiittämään pullasta. Ja pahoittelemaan, että olen ollut niin itseeni käpertynyt, että en ole juurikaan käynyt blogivierailuilla saati kommentoinut. Kai minä tästä vielä nousen kuin paraskin feenix-lintu (lähinnä varmaan kyllä joku karsea pulu), mutta nyt se ajatus vielä tuntuu kaukaiselta.

tb kirjoitti...

Minä ottaisin sinuna kyllä yhteyttä Fox Mulderiin. Itsenäni taas ottaisin yhteyttä Dana Scullyyn.

Tiina kirjoitti...

Marikki, ei sitä tarvitse pahoitella.
Ja pulu on hieno lintu. :)

Tb, hmm, olisko joku hotimpi vaihtoehto...

Eeva kirjoitti...

Vadelmahilloa!! Eikä mitään mansikkaa. o_O Harhaoppiset... ;)

Vaika tykkään kyllä kaikista noista täytteistä. Meillä vaan aina oli vadelmahilloa ja kermavaahtoa. Runebergin tortun vetäisin juuri, kun mies oli ostanut itselleen ja jättänyt sen paketin toisen minulle. <3 Oli oikein herkullista. Aika tuhteja ne kyllä ovat.

Porkkanakin on kyllä hyvää. :p

Tiina kirjoitti...

Vadelma sucks! Siinähän on sellasia pieniä naksujakin, jotka menevät hampaankoloihin.
Mitään tuhteja oo... :D

tb kirjoitti...

Some like it hot...

Mites sitten Hannu Karpo? Saisit vieläpä kinkun tai jonkun poropaistin, kun on niitä laskujakin.

Tiina kirjoitti...

No Karpolle on kyllä asiaa!

Riikkis kirjoitti...

Sun pitää ottaa kunnia-asiana, että sun kotosi on niin turvallinen elinympäristö, että karkitkin uskaltautuu lisääntymään.

Kestäähän eksoottisilla eläimilläkin kauheen monta vuotta (jos silloinkaan), ennen kuin ne lisääntyy eläintarhoissa.

Ja pulla. Hillolla. Ja Kermalla.

Mymskä kirjoitti...

Siis vadelmahilloa pitää olla, ja PALJON kermavaahtoa! Äänestin silti mansikkahilloa, koska mantelimassa on ällöä. Minä otin kyllä myös Runebergin tortun, kun kerran näin sopivasti samaan aikaa osuivat :)

Jään kiinnostuksella odottamaa purnukkamysteerin ratkaisua. Purnukkaa ei voi koskaan sanoa liian monta kertaa, koska se on kiva sana.

Tiina kirjoitti...

Riikkis, mukavaa, että olen saattanut luoda karkeille lisääntymisen kannalta otollisen ympäristön. :D

Mymskä, kermavaahtoa ehdottomasti paljon! Ja pullan päällä raesokeria. :)
Pahoin pelkään, ettei tuo purnukkamysteeri selviä ihan äkkiä, ellei jostain löydy valvontakameran kuvaa siitä, mitä on tapahtunut.

Ina kirjoitti...

Hulvattomia havaintoja! :)

DorianK kirjoitti...

Minulle kelpaavat vain laskiaispullat, joiden sisällä muhii mantelimassaa ja jotka on perinteiseen tapaan leivottu kuubattarien reisien välissä. (Vai olivatkohan nuo sittenkin laskiaissikareita? Hmm.)

Valvontakameran kuvaa karamellien liikkeistä tuskin on vielä olemassa, mutta asiaintilahan on helposti korjattavissa. Jäämme odottamaan webissä seurattavaa purnukkakameraa. Pönttökameroitahan on jo riittämiin, ja ne ovat varmasti varsin tylsiä verrattuna karkkien sikiämisiin.

Poplar kirjoitti...

On tainnut joku tehdä jekun?

Muistaakseni oon itsekin löytänyt minikarkkeja sekalaispussista, joten jonkinlaista lisääntymistä on varmaankin karamellien maailmassa tapahtunut. Appelsiineilla törmään tuohon ilmiöön jatkuvasti; sisällä on toinen pienempi nysä isomman kaverina. Niitä ei raaski syödä. Karkit kylläkin.

Tiina kirjoitti...

Ina, tällaisiin aina joskus törmää. :)

DorianK, purnukkakamera, hyvä idea!
Pitäisi vain kehittää jonkinlainen valaistus tuonne purnukan sisälle. Muuten on hieman pimeää kuvailla.
Voi kai sen pullankin leipoa kuubattarien reisien välissä.

Poplar, kukahan on käynyt karkkipurnukallani jekutamassa?
Karkkien lisääntyminen taitaa olla appelsiinia harvinaisempaa. Minä en raaski noitakaan syödä, koska no... en tiedä kuka niitä on käpälöinyt. :D