12. helmikuuta 2008

I think it's gonna rain when I die

Tänään minulla oli siivouspäivä. Inhoan yleensäkin siivoamista ja eritysesti imurointia, mutta aina toisinaan se on tehtävä. Ostin itselleni palkkioksi etukäteen nipun punaisia tulppaaneja, josko ne auttaisivat urakasta suoriutumista. Eihän nyt noin kaunista tulppaanikimppua voi sekaisessa asunnossa katsella. Nyt on mukavaa sitten taas, kun on siisti koti. Paitsi pienehkö tiskivuori on vielä keittiössä, mutta ei kai sitä nyt kaikkea voi kerralla tehdä? Siivous kävi kyllä yllättävän kivuttomasti tänään, olin oudon motivoitunut. Vielä kun saisin jonain päivänä yhtä motivoituneesti aloitettua sen vaatekaappi-inventaarion, jonka uhkailin jo viime elokuussa tehdä...

Olen tänään ollut ihan hirmuisen innoissani siitä, että Yo-talolla on maaliskuussa (kiirastorstaina) Grungefest! Jee! Festin teemana on tribute to Stone Temple Pilots, Nirvana ja Alice In Chains. Arvatkaa kuka menee sinne? Aivan. Tosin missä on Pearl Jam ja Soundgarden tuosta tributesta? Kaipa tuo Stone Temple Pilotsin grungesta käy, vaikka onkin kalifornialaisbändi, eikä niinkään seattlelainen, kuten nuo neljä muuta. Mutta kakkaakos sen väliä, kun siellä kuitenkin tributoidaan Nirvanaa ja Alice In Chainsia! (Paras vaihtoehto olisi tietysti nuo kaksi bändiä ihan alkuperäiskokoonpanoillaan livenä, mutta sattuneista syistä se ei taida olla mahdollista. Vähänkö olen nyt kuitenkin tohkeissani.

Kellä korvat on, kuulkaa!


Adblock


(Taas jotain animea)...

Nyt syömään, sillä vellikello kilahti!

9 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Biisi oli taas sellainen Tiinan musiikkimaulta kuulostava. Ihan kiva. Mutta sitä minun piti sanoa että itse kun selasin mitä YO-talolla olisi kevään aikana niin tuon Grungefestin kohdalla ajattelin mielessäni että Tiinaa varmaan kiinnostaisi mennä sinne.

Ja imurointi on kyllä ihan hanurista.

DorianK kirjoitti...

Tuo grungen sijoittaminen kartalle ei aina tunnu kovin suoraviivaiselta. Olen jossain — ilmeisen harhaoppisessa yhteydessä — kuullut, että Smashing Pumpkins olisi niin lähellä grungen ydintä kuin mikään voi olla. Maantieteellisesti ehkä ei kuitenkaan (ja äänimaailmankin suhteen ymmärrän hyvin eriäviä mielipiteitä).

sirenita kirjoitti...

IIIHHHH! Minä arvaan, että sinne menee: MINÄ! (jos olen silloin paikkakunnalla, täytynee varmistaa, että olen...)

Tiina kirjoitti...

Wille, hyvin arvattu. :)
Imurointi on kyllä tosi hanurista. Etenkin ahtaissa tiloissa.

DorianK, niin, ei kai sitä grungea pelkästään maantieteellisen sijainnin perusteella määritellä, mutta se on vähintäänkin epämääräinen käsite.

Sirenita, iiihhh! Eikä liputkaan ole himokalliit. :)

--KATA-- kirjoitti...

No Stone Temple Pilots edustaa just sitä grungea. Jos multa kysyttäisiin jossain että mitä tulee mielee grungesta, niin varmaan vastaisin ekana että STP.

--KATA-- kirjoitti...

Pitää muuten vielä sanoa, että puhun nyt Coresta ja siitä sen jälkeisestä. Kaikki heidän uudet levyt eivät ole minun mieleen...

Tiina kirjoitti...

Onhan se niinkin varmaan.
Grungehan kuitenkin tietääkseni lähti sieltä Seattlesta ja mulle grungesta tulee ekana mieleen nirvana, pearl jam, soudngarden ja aic.

Anonyymi kirjoitti...

Kuunteleppa sitä Corea, siis jos et jo tunne. riffit ja biitti on aika aic tyylistä. erittäin ihanan hidasta.
Kata

Tiina kirjoitti...

Joo, mä näemmä tunnen neljä biisiä kahdestatoista siltä levyltä.
Tarttee varmasti tutustua paremmin.
Ei sillä, kyllä mä Stone Temple Pilotsista tykkään. Mielelläni sitä kuuntelen. :)