3. helmikuuta 2008

Haasteviuhpläts!


Tampereella on satanut viime yönä ihan hurjan paljon lunta, kuten kuvasta ehkä näkyy. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi, jos sen hetkinen lämpötila kiinnostaa tarkemmin. (Punainen nolla on niinku se nollapiste).

Kävin tsekkailemassa tuota Vuodatuksen blogiani (syistä, jotka selviävät seuraavaksi) ja hetken ehdin jo ikävöidä sitä, kunnes... Olin saanut sinne jotain miljoona roskakommenttia. Poistelin niitä ja olisin halunnut lisätä sen kirjaintunnistehässäkän kommentointiin, jotta nuo spämmirobotit eivät enää voisi spämmätä, mutta eihän se onnistunut. Julkaisin jopa blogin indeksin uudestaan, mutta ei auttanut. Ennen tilanteeseen auttoi koko blogin julkaiseminen uudelleen, mutta tämä vaihtoehtohan on sittemmin poistettu käyttäjiltä. Tämän lisäksi sinne ihan ihka ensimmäiseen postaukseen oli ilmestynyt asiallinen kommentti (kiitos, Wille :), johon yritin vastata, mutta kilinkellit se minun antanut siihen vastata, vaan heitti jotain sql-virheitä vaan silmilleni. Niin että mätäne vaan ihan rauhassa Vuodatus. Aah, Blogger...


Niin, Henu siis haastoi minut tällaiseen meemiin. Tämä on hiukkasen hankalaa, koska en juuri puhu täällä perheestäni tai ystävistäni... (Olisin voinut linkittää edelliseen blogiini [tuohon Vuodatuksen kätyriin], kun siellä on kuitenkin enemmän juttuja kuin täällä, mutta olen piilottanut sen hakukoneilta, joka siis hankaloitti nyt myöskin omaa elämääni. En siis jaksanut alkaa plärätä sitä läpi, joten tyytykäätten tämän blogin postauksiin.)


Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:
perhe
ystävyys (hahaa, rikoin heti sääntöjä ja linkitinkin ystäväkirjaani!)
rakkaus
minä itse
mitä tahansa (ilmankostutinpornoa ja Eenokki)
(linkit suoraan noissa...)

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

Haastan nyt sitten ihan vaan kostoksi itselleni mahdollisimman uusia tuttavuuksia, eli Riikkis, Voimissain, Anis, Viiru ja... ja... ja... hahaa, DorianK!

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.

7 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Kiitos yllättävästä haasteesta! Paneudun siihen tuota pikaa.

Tiina kirjoitti...

Joo, nää tulee aina ihan puskista. ;)

Riikkis kirjoitti...

Kiitos haasteesta, pitääpä tuumata!

voimissain kirjoitti...

Kiitoksia haasteesta. Nyt pitää vaan blondin opetalle miten blogikirjoitukseen saa nuo linkit. Siinä opettelussa voi mennä tovi... :) Mutta yritetään

Junior Jones kirjoitti...

Moron!

viirutiikeri kirjoitti...

kiitos, että eikun askartelemaan.

Tiina kirjoitti...

Eipä kestä kiitellä, Riikkis, Voimissain ja Viirutiikeri. :)

Moron, Junior Jones! :)