18. helmikuuta 2008

It takes one to know one


Olikohan tuo eilinen postaukseni tosi pelottava, kun ei kukaan uskaltanut siihen mitään kommentoida? En minä pure, enkä oikeasti ollut kovin pahalla tuulellakaan sitä kirjoittaessani, vaikka vähän ottikin pattiin. Tänään otti pattiin vielä enemmän kun kävi ilmi, että joku älypää oli heittänyt liikennemerkin raiteille ja silleen.

Olen kyllä jotenkin tosi väsy ollut vielä tänäänkin. En tiedä onko se parituntinen pakkasessa patsastelu tosiaankin näin uuvuttavaa, vai olenko tulossa kipeäksi (ei kyllä tunnu siltä), vai miksi olen näin poikki. Onneksi parin viikon päästä on loma.

Mutta voi panda parkoja. Katselin tuossa jotain ohjelmaa, josta kävi ilmi (mikäli tätä ei jo valmiiksi tiennyt), että pandat eivät käytä aikaansa kovin tehokkaasti. Pandalta menee suurin osa päivästä syömiseen, koska ne syövät vähäkalorista bambua ja isoina nalleina tarvitsevat paljon kaloreita. Näin ollen ne vain istuvat pepullaan ainakin 14 tuntia päivässä ja syövät. Tämän lisäksi panda rassukat eivät osaa myöskään paritella. Ja jos ne osaisivatkin paritella, niin naaraspanda on kiimassa vain kerran vuodessa keväällä 3-4 päivän ajan. Niin että voimme kai kiittää onneamme, että emme ole pandoja.

6 kommenttia:

DorianK kirjoitti...

Toisaalta voimme ajatella, että pandat osaavat heittää kuovia kauneusihanteilla ja syödä per*eensä juuri niin leveäksi kuin huvittaa. Lisäksi ne ymmärtävät naistenlehtien ja muiden "Lue testistämme, kuinka monta orgasmia sinun pitäisi saada päivässä" –läystäkkeiden soveltuvan lähinnä lintuhäkin pohjalle eivätkä ota paineita ns. suorituskyvystään.

Ehkä meidän siis pitäisi olla pikemminkin kateellisia pandoille ja ottaa niistä oppia.

Tosin pandojakin on tietysti monenlaisia.

Brim kirjoitti...

Hitto, Dorian ehti ensin. Minun piti sanoa, että South Parkin sexual harassment panda on harvinaisuus.

That makes me a saaaaad panda.

Wille kirjoitti...

Minun piti tuohon edelliseen kommentoida mutta sitten se jotenkin jäi. (Ehkä pelkäsin että olet pahalla päällä) Niin sitä minun piti kommentoida että onkohan Kakka-Hätä 77 kuunnellut Ugly Kid Joea kun se laulaa yhdessä biisissä että "Elämä on huora, sitten sinä kuolet"

Eeva kirjoitti...

Kylmässä oleilu todellakin väsyttää.

Äh, ei tule mitään mieleen. Leppoisaa illanjatkoa. Ja onnea kaikille, joista ei kuntaliitoksella tule tahtomattaan yli 100 000 ihmisen kaupungin asukkaita.

Mymskä kirjoitti...

Ei se pelottava ollut, se oli vain erilainen tiinapostaus. Minusta oli ihan virkistävää huomata, että kyllä sultakin lähtee... ;)

Tiina kirjoitti...

DorianK, en tiedä tuosta, kerta ne kuitenkin syövät vähäkalorista ruokaa. Ja aika tylsää olisi sekin, että parittelumahdollisuus olisi vain 3-4 päivänä vuodessa.

Brim, en varmaankaan ole katsonut South Parkia tarpeeksi, kun en tunne tuota pandaa. Tai sitten se vaan on niin harvinainen.

Wille, voihan tuo olla, vaikka uskallan epäillä, ettei tuo termi ole Ugly Kid Joen alunperin lanseeraama. :)

Eeva, kylmässä oleilu vastentahtoisesti on ikävää.
Niin, kuntaliitoksia on liikkeellä.

Mymskä, toki lähtee, jos näen sen tarpeelliseksi. :D