22. helmikuuta 2008

Hey stoopid

Voi apua. Kävin tuossa läheisessä automarkethelvetissä viikonloppuostoksilla ja törmäsin taas hyvin moneen Tyhmään IhmiseenTM. Yleensäkin autoilijat (kaikenlaisia törttöjä sitä onkin liikenteessä) ja kärryjen tai lastenvaunujen kanssa liikenteessä olevat ovat ihan oma lukunsa, mutta kaikista pahimpaan Tyhmään IhmiseenTM törmäsin kassajonossa. Minun ostokseni olivat siinä ihan kiltisti liukuhihnalla ja ko. naishenkilö oli lapannut omat tavaransa ja tulppaaninsa minun tavaroiden perään sellaisella pulikalla erotettuna. Kas sittenpä liukuhihna sai jonkun hepulin eikä pysähtynytkään, vaikka ostokseni olivat ihan siinä kassatädin käsittelyssä jo, ja näin ollen tämän takana olevan rouvan tavarat sekä ne tulppaanit kävivät rynnimään minun ostosteni kimppuun. Rouva päästi "pienehkön" äläkän asiasta "kato nyt kun nää meni ihan sekasin" ja "oi voi voi kun tulppaanit on nyt ihan rutussa". Kassantäti sai liukuhihnan taltutettua ja menin pelastamaan omia ostoksiani, ja se naisihminen kahmi omia ostoksiaan ja volisi niistä tulppaaneista. Tyhmä IhminenTM piteli nyt ostoksistaan kaksin käsin, ikään kuin kalleimmista aarteistaan, ja yritti varastaa yhden minun jugurteistani. Sanoin ystävällisesti, että tuo yksi jugurtti oli minun, mutta nainen vain piteli sitä siellä aarteidensa joukossa. Yritin sitten sorkkia sitä jugurttiani sieltä Tyhmän IhmisenTM sormien välistä, kun nainen tajusi tilanteen ja sanoi melko ärtyneen kuuloisena, että "anteeksi... mutta älä vedä sitä" tarkoittaen siis liukuhihnaa. Katsoin naishenkilöä hetken kuin seinähullua, koska tottahan minä sitä liukuhihnaa vedin. Minullahan on sellainen kyky, että saan ihan pelkällä ajatuksen voimalla liukuhihnat käyttäytymään epäreilusti. Tajuttuaan väitteensä älyttömyyden tuo Tyhmä IhminenTM sitten siirsi syytöksensä osoittamaan kassaneitiä eikä minua, että "hän vetää sitä", vaikka eipä tuo sen kassan vikakaan sen enempää ollut. En jaksanut enää sanoa mitään, pyörittelin vaan silmiäni, ainakin henkisesti. Hetkisen päästä se kassaneiti alkoi sitten selitellä minulle, että joskus käy niin, että joku tavara jää siihen ilmaan eikä se liukuhihna osaa pysähtyä. Yritin hymyillä ystävällisesti ja rauhoittavasti itseäni tod.näk. nuoremmalle kassaneidille, että eipä tässä nyt ihan katastrofia päässyt tapahtumaan. Paitsi ne tulppaanit nyt varmaan sitten meni ihan ruttuun. Voi tavaton...

Joskus muuten kun kertoo tällaisista sattumuksista blogissa, niin tulee mieleen, että olisipa säkä, jos kyseisen tarinan joku osapuolista lukisi sen täältä blogista. Tuskin se Tyhmä IhminenTM ainakaan osaa netissä surffailla, mutta se kassaneiti voisi ihan hyvin eksyä tänne. Jos näin on, niin otan osaa. Ei käy kateeksi tuo ammatti.

Siirtyäkseni ihan asiasta toiseen, niin listaan parit hakusanat tähän väliin.
 • itkisitkö onnesta jos (juu, ihan mitä vaan sun vuokses, beibi)
 • muinainen rooma kampaukset (täältähän löytyy koko skaala)
 • 30v. ja neitsyt (joo, mä olen... not)
 • illuusio hamsteri (mikähän se mahtaa olla?)
 • bussissa seksia (no ei kai nyt sentaan)
 • tiina blogi Tampere (ainakin yhden niistä blogiin tuolla pääsi)
 • MIETELAUSE (ETSI JOSTAIN MUUALTA)
 • juliet jonesin sydan (vallan hyva bandi)
 • naisen iskeminen (tähänhän mä annoinkin hyvät ohjeet juuri)
 • laiskiainen (tunnustan olevani)
 • nimen omaan yhdyssana (on se, uskokaa vaan)
 • tosi söpö kisu (kaikki kisut ovat tosi söpöjä)
 • humalassa vesivahinko (ainakin housuissa voi käydä vesivahinko humalassa)
 • miten nimen omaan kirjoitetaan (onpas se nyt vaikeata... än ii äm ee än oo äm aa aa än)
 • Oraakkeli keskustelu (tee kuule ihan omat keskustelusi, äläkä muiden keskusteluja pölli)

Kun tänään on muutenkin ollut näin vitsikäs päivä, niin tuli mieleen tuossa ehkä paras kuulemani vitsi ikinä: "matti ja teppo tappeli, ja sitten tuli jouko ja kosti". Kertoo ehkä jotain minusta, että hajoan tuolle vitsille yhtä pahasti joka kerta. Luulen, että se joko aukeaa, tai sitten se ei aukea.

Sellasta. Hauskaa perjantai-iltaa kaikille!

6 kommenttia:

Brim kirjoitti...

Voi herttinen, millaista porukkaa on liikkeellä. Ja toisten jugutkin yrittää kähveltää.

Eihän sitä koskaan tiedä, kenellä on telekineettisiä kykyjä liukuhihnan suhteen 8)

Tiina kirjoitti...

No niinpä! Onneksi sain pelastettua jugun omaan jääkaappiini.

Minä olenkin varsinainen poltergeist, pystyn liikuttelemaan esineitä vaikka mitenkä!

purrrrina kirjoitti...

Lisää Matti ja Teppo-vitsejä:

Matti katsoo televisiota ja huikkaa Tepolle:

-Sieltä tulee uutiset ja sää.

Siihen Teppo:

-Ai mää vai?

Hauskaa viikonloppua! :D

Tiina kirjoitti...

Hahhahhaa, laatuvitsejä! :D

Hauskaa viikonloppua Purrrrinallekin!

viiru kirjoitti...

oih, jouko ja kosti toimii täälläkin,hymyilyttää. lisäksi jostain käsittämättömästä syystä tapaaminen kolmen sedän patsaalla ja sen mannerheikinkadun ylittäminen ja kaakelitehtaalla vierailu aiheuttaa myös jonkinlaista repeilyä. ei vaan pysty. eikä pysy. pokka.

aurikoista viikkoa!

Tiina kirjoitti...

Hyvä, että jotakuta edes nauratti. :D

Aurinkoista viikkoa sinnekin! :)