15. joulukuuta 2007

Ain't no sunshine

Hämärtyy kovin aikaiseen nykyään. Märän ja harmaan näköistä ulkona. Mutta se säästä ja loput eilisestä kyselystä. Ja sitten vielä joulukalenterin luukku lopuksi.

Niin, eli vastauksia noihin eilisiin kysymyksiin!

1. Niin, kuten Kami tiesikin, niin olen sekä ammatiltani että opiskelultani tietojenkäsittelijä. Kesäisin unelmia ja toimistohommia, kuten ainakin Henu näppäränä tyttönä oli hiffannut. Mutta pyrkimys on päästä oman alan hommiin piakkoin. Hauskaa oli, että aika moni ehdotti minun opiskelevan viestintää. Mistähän se tulee?

2. Hiukset on melkein mustat. Mimmun arvaus meni ihan nappiin, hiusväri on todellakin tummansuklaanruskea. :) Oikea väri on vähän vaaleampi tummanruskea.

3. Silmät on vihreät, tai oikeastaan ruskeanvihreät. Ruskeus tuntuu olevan katsojan silmässä.

4. Asun kerrostalossa yksiössä, mutta en Rauhaniemessä tai Hatanpäällä, kuten Annikki ja Mimmu ehdottivat. Akkiki on hyvin kartalla, vaikka Valintatalo ei olekaan lähikauppani. ;) (Olen nyt kauhean mysteerinen, en paljasta kaupunginosaa). Mymskä epäili, että asun kissan kanssa, mutta valitettavasti en. Mielelläni kyllä asuisin.

5. Alcinoe on lukenut hyvin läksynsä, eli pituuteni on tarkalleen 169,5 senttiä. Ainakin kun viimeksi on mitattu. (Ollaan Minjan kanssa saman mittaisia. Huomasin, että Wille oli arvannut minut viisi senttiä lyhemmäksi.) Kaunis mallityyppi... Meinasin tukehtua pullaani. :D

6. Tyyli... En osaa oikein sanoa tyylistäni mitään. Lumi tiesi, että suosin farkkuja, tummansinisiä sellaisia ensisijaisesti. Hameet eivät ole minun juttuni. Tällä hetkellä tykkään pitkistä villapaidoista tai mekkomallisista paidoista ja villamekoista. Farkkujen kanssa, tietysti. Mustaa ja sinistä, joskus valkoista ja punaistakin. Kesällä iloisempia värejä. Ja iloisia tumppuja, kaulahuiveja ja pipoja (ei kesällä). Vähän rock myös toivottavasti. Ottakaa tästä nyt sitten selvää.

7. No, luonteesta olen jäävi sanomaan mitään. Itselläni on ainakin kovin usein hauskaa itseni kanssa. Mielipiteitäkin löytyy, vaikken aina jaksa tuoda niitä esille. Positiivisuus on perseestä, mutta silti tuppaan olemaan sitä. Iloinen kyllä. Sanavalmis ja pohdiskeleva (Sirenita, tuossa on kaksi ;), en tiedä olenko noita. Järjellä yritän ajatella usein, mutta olenko äkkipikaistuja? Ehkä. Syvällinenkin varmaan halutessani.

Siinä ne sitten olivatkin! Hih hih, tosi ovelasti linkitin tuossa samalla jokaiseen, joka vaivautui vastaamaan kysymyksiini.


Ja sitten joulukalenterin 15. luukku. Kaunis ja rauhallinen kappale, johon sain innoituksen Sirenitan blogista.


(YouTube)


Nyt on nälkä.

4 kommenttia:

sirenita kirjoitti...

HII!Oi mikä yhteen sattuma. Mä kuuntelin eilen tätäkin! Kaunis on! (Kappale soi muuten Notting Hillissä -ja sopii kohtaukseen kuin valettu.)

Sun pitää sitten varmaan syödä. (Kun on kerta nälkä.)

sirenita kirjoitti...

Ai niin, piti korjaamani... tarkoitin siis sanavalmisjapohdiskeleva. Se on yksi.

Tiina kirjoitti...

Pitää varmaan tehdä jotain ruokaa. :D

Aikamoinen yhteensattuma! Minulle tuli tuo mieleen siitä sinun biisistäsi. :)

Tiina kirjoitti...

Ai se oli yhdyssana. :D