29. joulukuuta 2007

Vönks


Otsikko kuvaa hyvin tämän päivän olotilaa. Koko päivä on ollut vähän vönks. En oikein tiedä miksi, koska kolmesta siideristä nyt ei saa krapulaa väsättyä, enkä voi tupakansavuakaan enää syyttää. Varmaan vain väsyttää. Torkuinkin lyhyesti tuossa hetki sitten.

Maj Karma oli hyvä eilen, mikä ei luonnollisestikaan yllättänyt. Paitsi yhden hitusen tylsän biisin ne vetivät (en tiedä mikä se oli, luonto tuijotti minua peuran silmin) ja sen biisin aikana oli todella inhottava valaistus. Yhdessä kohtaa tuntui, että bändillä jäi levy hyppimään (vanhempi polvi ehkä tietää millaista se oli, kun LP-levy jäi soittamaan samaa kohtaa yhä uudestaan ja uudestaan) ja samalla joku kirkas spottivalo väläytteli suoraan silmiin. Se oli ehkä elämäni pisin minuutti tai kaksi. Mutta noin muuten, Maj Karma soitti kaikki suosikkini, kuten Kyynel, Ukkonen, Rukous, Attentaatti ja muutama muukin, joita en enää muista. Aivan huippuhyvä keikka!

Olipa muuten ilahduttavaa, että tuo eilinen postaukseni keräsi pitkästä aikaa noin runsaasti kommentteja! Pitäisikö tästä kenties tulkita, että minun kannattaisi jatkaa nillitys- ja pilkunviilauslinjalla?

Jos laittaisi jonkun leffan pyörimään, kun ei televisiostakaan tule mitään näin lauantaisin (tai oikein minään muunakaan päivänä).

Ottakaahan rauhallisesti, että jaksatte sitten uutena vuotena!

14 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Höh. Se oli "Salassa kuin murhat". Eikä se ole tylsä! Minä olen aina tykännyt siitä kappaleesta.

Tiina kirjoitti...

Tiesin, että suhun voi luottaa tässä asiassa. :D
Mutta en kyllä saanut siitä kappaleesta mitään irti. Ja se välkytys oli kaameaa.

Minja kirjoitti...

Se on ehkä niitä kappaleita, jotka pitää kuunnella useamman kerran, että pääsee sisälle siihen. Minä en huomannut mitään välkytystä, olin varmaan niin sen biisin lumoissa.. :D

Mymskä kirjoitti...

Maj Karmalla strobovalo? Hmmm... mielenkiintoinen juttu. En yhtään muista oliko sillä keikalla, jonka minä näin viimeksi. Paljon mahdollista, mutta olin silloin niin lumoissani, etten huomannut. Livenä toimii mun mielestä vielä paremmin kuin levyltä kuultuna.

Edellisen kommenttivyöryn perusteella voi vetää ainakin sen johtopäätöksen, että bloggaajat ovat kovia pilkun nusaajia!

Tiina kirjoitti...

Minja, varmastikin niin. :)

Mymskä, ei se nyt ihan strobovalo ollut. Sellainen mikä välähti nopeasti (mutta sitäkin kirkkaammin) aina tietyssä kohtaa sävelkulkua, mutta otti minua aika ikävästi silmiin. Olin ilmeisesti suoraan tulilinjalla.
En minäkään ole sitä aiemmin huomannut, mutta eivät ne kyllä ole tainneet aiemmin soittaa sitä biisiäkään.
Pitäisiköhän perustaa blogilistalle oma kategoria pilkun nusaajille. ;D

Kami kirjoitti...

Jaha, joku ottanut salaa kuvan minusta.

Tiina kirjoitti...

Hee. :D

Kami kirjoitti...

Ja aiheesta vielä, kyllähän sinä tiedät miten hyvä vinettäjä olet. Tottakai se kerää kommentteja, sehän on vastustamatonta!

Alcinoe kirjoitti...

Nusaamisesta vielä... minua niin kovin jäi harmittamaan, että menin edellisen postauksesi kommentteihin kirjoittamaan sen peräreiän yhteen, kun konteksti selväsi vaati ne omikse sanoikseen. Onneksi on aina näitä uusia mahdollisuuksia pelastaa tilanne.

Mimmu kirjoitti...

Karma olis ollu kyllä kiva nähdä, mutta ei tällä rahatilanteella vaan ollut mahdollista.

Tiedätkö, että vähän ahistaa kirjoitella kommentteja, kun sitä kielipolismia ;) harrastat. Mutta saa repiä peliverskat, jos sille tuntuu :D

Tiina kirjoitti...

Kami, onhan se kiva olla jossain hyvä. Jos ei muussa, niin vinettämisessä ainakin. :D

Alcinoe, aika moka kyllä, mutta onneksi sait sen nyt oikaistua. :)

Mimmu, harmillisen kalliita keikkaliput kyllä nykymaailmassa.
Eikä tarvi yhtään jännittää, tein itse todistetusti yhdys sana virheen heti ensimmäisessä kommentissani siihen samaiseen postaukseen. :D

J kirjoitti...

Heh. Se valaisin oli nimeltään blinder. Ymmärrät varmaan miksi :)

Riikka kirjoitti...

Hellou sulle!

Eksyin jostain kautta blogiisi ja totean, että tämä eksyminen kannatti. Sulla on kiva blogi, olen nyt urakoinut vanhoja tekstejä, mutten vielä päässyt loppuun saakka, pitää palata, sinut laitan suosikkeihini. Hyvää uutta vuotta!

Tiina kirjoitti...

J, todellakin ymmärrän. :D

Riikka, hellou sullekin!
Mukavaa, jos miellyttää. Ja kiva, että jätit jäljen itsestäsi! :)
Hyvää uutta vuotta sinullekin!