17. joulukuuta 2007

Soy un perdedor

Kävin tänään sitten todellakin ja vihdosta viimein kampaajalla. Tämä on suunnaton merkkipaalu elämässäni, sillä kuten mainittua, olin käynyt kampaajalla viimeksi viime vuonna. No, eipä siellä tälle mitään ihmeitä tehty, vähän vaan lyhennettiin ja kevennettiin. Ja sama se loppujen lopuksi on miltä se näyttää, kun sitä lähes aina pidän kuitenkin ponnarilla. Aion nyt kuitenkin tehdä paljastuksia ja esitellä teille kuontaloni. Valitettavasti en ottanut sellaista "ennen"-kuvaa, mutta tässä on teille "jälkeen"-kuva. (Oli muuten tavattoman vaikeata ottaa itse kuva omista hiuksistaan).Kampaajalla oli samaan aikaan joku mies, joka vaalensi hiuksiaan päälaelta. Siis tummat hiukset, mutta blondatut päältä. Myös bussissa näin vastaavanlaisella kampauksella varustetun miehen. Siis oikeasti... Eikö tuo nyt ole jo vähän out? Tulee jotenkin niin joku vuosituhannen alku tai vaihde mieleen sellaisesta kampauksesta. Sitten se vielä kilolla geeliä kammataan pystyyn tai jotenkin muuten. Uh. Me no likey.

Onneksi uusi sukupolvi nuoria miehiä tuntuu ymmärtävän jo paremmin hiusten ja kampausten päälle. Ainakin siltä näyttäisi katukuvassa. Bussissa oli myöskin tänään sellainen teinipoika, jota oli ilo katsella. Sen lisäksi, että hänellä oli puolipitkät tummanruskeat aivan ihanat kiharaiset hiukset, niin hänellä oli myös tavattoman kauniit silmät (ihan vain näin sivumainintana). Oli kyllä niin suloinen poikanen, että olisin voinut ottaa sen lemmikiksi kotiin. Tai jotain.

Piti vielä nillittää varmaan jostain, mutta en nyt jaksa enää. Yksi deadline siintelee tänään horisontissa ja aion sen selättää. Sitten pääsen ihan oikeasti joululomalle!

Ja joululomasta tulikin mieleen joulukalenteri ja sen 17. luukku, olkaa hyvät.


(YouTube)


Ps. Äänestäkää vielä toki tuossa battlessa, mikäli että jo ole ehtineet. Ja kaikkihan on sallittua sodassa ja rakkaudessa, joten menköön nyt nuo puolikkaat äänetkin sitten. :D

17 kommenttia:

Brim kirjoitti...

Upea kuontalo! Grau! ;)

Tiina kirjoitti...

Kiitos. :D :D
(Samoin!) Grau! ;)

Elina kirjoitti...

On kaunis tupee! Suunnilleen samanvärinen kuin minulla :D

Minusta ne "kaksivärihiukset" on aivan kamalat. Siis en tiedä, kumpi kauheammn näköistä: vaalea otsatukka (tai osa siitä) tummassa päässä vai päinvastoin. En koskaan ymmärtänyt sitä muotia. Minusta se ei oikeasti sovi kenellekään. Mutta joo, onneksi kukaan ei pakota niin tekemään omalle päälle. :)

Annikki kirjoitti...

nätti tukka!

Tiina kirjoitti...

Elina, kiitos. :)
Ne on kyllä uskomattoman kamalat. Ja jotkut vielä ovat jämähtäneet siihen... Mutta tietty, ihan mistä kukakin tykkää. :D

Annikki, kiitos. :)

Wille kirjoitti...

En tykännyt. Siis biisistä. Vaikka luuseri olenkin. Hiuksissasi ei ole mitään vikaa.

Kami kirjoitti...

ooh uuh. Tiina paljastaa kaiken! Mitä seuraavaksi?! Näemmekö niskan?

sirenita kirjoitti...

Oikein hieno tukka!

Oikein mukava video!

Tiina kirjoitti...

Wille, et taida olla täysluuseri, jos et kokenut tuota biisiä omaksesi. :)

Kami, luulen että kyynärpää on seuraavana vuorossa. Mikäli tulee joku syy kuvata se. Minulla olisi kyllä valmiiksi hyvä kyynärpääkuva toissa kesältä, kun sukelsin asvalttiin.

Sirenita, kiitos tukan ja videon puolesta. :)

Kami kirjoitti...

Jos ei tule, ni keksitään tekosyy.

kervå kirjoitti...

Mä äänestän ainakin, että lisää kuvia Tiinasta!
..kun kerran noin hyvään alkuun oot päässy.

Tiina kirjoitti...

Hoh hoh hoo! (<-- Kuivakka joulupukkinauru)

Junior Jones kirjoitti...

Sai-raan magee! Aijai.. Hei voisitko pliis laittaa ton kuvan proffiiliis. se ois ihq. ;)>

Ja just tänään BB Saulille tehtiin oikeen telkussa sellainen tumma -vaalee kampaus!

Mutta laita toi kuva, se on hot! Missä voi äänestää???!

Mymskä kirjoitti...

Kaksiväritukka voi olla tosi passé tai sitten älyttömän magee. Mulla on tosimagee :D
Mutta ei se sentään ole mikään ihan kasarityylinen dingokuontalo... Mun kampaaja vaan haluaa aina kokeilla kaikenlaista uutta ja mä olen hyvin avoin vaikutteille! Mulla on vaan kahta erilaista vaaleata, ja nyt just lisäksi punainen raita (johon olen jo ihan kyllästynyt).

Kaksivärivärjäys on kyllä kampaajasta kiinni, onko se hyvä vai ei. Väitän mä.

Tiina kirjoitti...

JJ, kiitos. :D
Tuskin laitan tuota kuvaa kuitenkaan profiiliini...

Mymskä, juu niin voi.
Puhuin siis nimen omaan miehistä ja siitä tietystä muotisuuntauksesta, joka oli jokunen vuosi sitten olevinaan tosi hienoa (not) ja josta eräät eivät ole päässeet vieläkään ylitse.

Junior Jones kirjoitti...

No voi harmi! Kylläpä elämä potkii päähän... Ja joulu ja kaikkea... ;D

Tiina kirjoitti...

It's hard to be a tonttumies.