20. joulukuuta 2007

Polly wants a cracker

Tänään aion pyyhältää hoitamaan osan eilen listatuista asioista, mutta sitä ennen pari ilmoitusluonteista asiaan.

Ensinnäkin, pykäsin tuohon viereen älyttömän tärkeän äänestyksen, johon kannattaisi ottaa osaa! Haluan nimittäin tietää onko täällä KETÄÄN jouluna. Itse olen netin ääressä melko normaalisti, paitsi en nyt ehkä ma ja ti niin suurin mitoin. Maanantaina täytyy kyllä laittaa tänne vielä joulukalenterin viimeinen luukku, mutta onko täällä ketään sitä kuuntelemassa? Mietin vaan tuota viimeistä joulubattlea, että pitäisiköhän se laittaa jo vaikka huomenna, eikä vasta sunnuntaina... (Tällaisia äärimmäisen suuria ongelmia minulla näin torstaiaamuna).

Ja toisennakin. Tämä video ei ole nyt vielä tämän päivän joulukalenterin luukku (lupaan pitää taukoa näistä videoista joulun jälkeen ainakin ensi vuoteen), mutta toivotan tämän myötä hyvää syntymäpäivää eräälle fellow bloggarille (joka saa itse paljastaa itsensä kommenttiosastolla, mikäli haluaa paistatella päivänvalossa synttäreinään). Paljon onnea ja kasvakoon partasi pitkäksi!


Adblock

10 kommenttia:

Mikko Lahti kirjoitti...

Terve Tiina.

Enpä ole käynytkään täällä vähään aikaan.Olin Herramme julistustyössä Israelissa.Muun ohella tanssahtelimme Jerusalemin kaduilla muutaman tuhannen muun eri puolilta maailmaa kokoontuneiden rauhanmarssijoiden joukossa.Toivoakseni edistimme työllämme Jeesuksen,Rauhanruhtinaan sanomaa ja paluuta.

Vaikuttava matka.Ihania,ystävällisiä ihmisiä! Ja koko maassa eteenpäin menemisen henki ahtaista oloista huolimatta. Eikä pomminheittäjiä näkynyt Jeesuksen puutarhahaudalla tai Kuolleen meren maisemissakaan.Siellähän uimataidotonkaan ei pääse hukkumaan.Ainakaan helposti.


Tuo videolaatikkosi Tiina muuten ei avaudu.Tosin tämä minun koneenikin ratisee kuin venäläinen kiskobussi.

Joulu tulla jolkottaa.Paras joululahja oli, kun ruskettunut, komea poika palasi terveenä Jeesus-työstä.Hainhammaskoru kaulassa ja Etelä-Afrikan sekä Marokon kierros takana lähes 7kk:n poissaolon jälkeen. Kiitos elävä Jeesus! Varjelit nuoren elämän kurkunleikkaajien veitsiltä ja ilolintujen houkutuksilta.

Onkohan maassa rauha ja Rauhanruhtinas sydämessä kaikilla Tali-Ihantalan katsojillakin?

Tiina kirjoitti...

Voi Mikko, Mikko, kun minä laitoin tuossa parisen viikkoa sitten siihen musavisaan sen Jeff Buckleyn Hallelujahin ja odottelin, että olisit käynyt äänestämässä, mutta olitkin sitten jossain ulkomailla.
Kuulostaa kyllä mukavalta tuo Israelin reissusi.

No niinpä nuo jotkut muutkin ovat valittaneet, ettei näy nuo videot. Olen linkitellyt sitten aina alkuperäiseen videoon, paitsi tuosta jäi linkki pois.

Tali-Ihantalaa en ole nähnyt, mutta rauhan yritän pitää maassa ainakin tänään.

Kami kirjoitti...

Kiitos tipuseni, lupaan tänään korkata kaljan sinulle.

Tiina kirjoitti...

Herra on niin hyvä vaan.
Tervetuloa ihmisten ikään. :D

Junior Jones kirjoitti...

Hei, mitenkäs se sinun kolmenkympin kriisisi edistyy?

(Pitänee alkaa kerätä addressia kansanäänestyksen järjestämiseksi. Siis tuosta korpinmustan turkin palauttamisesta profiiliisi...=)

Mainio biisihän tuo on... Tuon pariksi sopisi hyvin Zen Cafen aamuisin.

Alcinoe kirjoitti...

=)

Minä vasta juonin auttamattoman myöhässä synttäriylläripylläriä.

Minä aion roikkua jouluna Blogistaniassa sen verran kuin sukulaiset sallivat.

minh kirjoitti...

Saas nähdä, kotio ollaan tulossa illalla, että ehkäpä netissäkin tulee roikahdettua. Otsikosta tulikin heti mieleeni, että myöhäisherännäinen teinini on alkanut kuuntelemaan hysteerisesti Nirvanaa. Iloitsen, koska muutama kuukausi sitten sillä oli mp3:ssa joku Queenin biisi...
-minh-

Tiina kirjoitti...

JJ, edistyyhän se. Tai toivottavasti on helpottamaan päin. Saas nähdä.
Zen Café passaa myös, mutta ei tässä tapauksessa ihan yhtä hyvin. :)

Alcinoe :)
Eiköhän se ylläripylläri mene jälkikäteenkin perille.

Minh, loistavaa! Ainakin joku tajusi millä sävelellä tuo otsikko kulki. :D

Junior Jones kirjoitti...

Ai niin. olen on-blog jouluna yhtä satunnaisen säännöllisesti kuin muutenkin. Paitsi etten ole kyllä noihin battleihin kovin ottanut osaa. Joten en tiedä auttoiko tämä nyt yhtään...

Tiina kirjoitti...

No, kunhan tässä kyselen. Ei sillä niin väliä oikeasti ole battlen tai minkään kannalta. :D