27. joulukuuta 2007

Paluu arkeen

On ollut joulun jälkeen niin nuutunut ja epäsosiaalinen olo, että en ole paljoa jaksanut tännekään kirjoitella. Tuntuu hassulta, että tänään on jo ihan arkipäivä, kun ei itse tarvitse lähteä minnekään eikä tehdä mitään. Posti kulkee, ihmiset on töissä ja taloyhtiön roskikset näköjään jokavuotiseen tapaan pursuvat yli äyräiden.

Aattona matkustin siis vanhempieni luokse toiselle puolelle kaupunkia. Yksi sukulaisperhe kävi siinä kyläilemässä, oli mukava nähdä vaihteeksi muitakin naamoja jouluna. Sitten syötiin ja avattiin lahjat ja syötiin ja nukuttiin ja syötiin vähän taas. Siinäpä ne joulun huippukohdat olivatkin. Olen tullut vakaasti siihen tulokseen, että vuorokausi on pisin aika mitä jaksan olla vanhempieni luona. Olisin ollut joulupäivänä jo ihan valmis heti aamusta palaamaan kotiin, mutta pakkohan se oli jäädä iltaan, ettei pahoita kenenkään mieltä. Jotenkin siellä vaan nuutuu, eikä se paikka ole minulle koti, en ole koskaan asunut siellä. Mutta onneksi joulu on vain kerran vuodessa, niin sen kestää.

Marikki ehti eilen jo kyselläkin, että mitäs se pukki sitten toi. No sehän toi mm. pyyhkeen, leffalippuja, Nanson Nappe-yöpaidan (en löytänyt kuvaa netistä), Arto Mellerin Runot (koko tuotanto yksissä kansissa), Toolin levyn 10,000 Days (tuossa levyssä on muuten hillittömän hienot kannet, kuvia voi katsella kolmiulotteisina sellaisten linssien avulla), Tapio Wirkkalan valkoviinilasit (2 kpl), vehnätyynyn hartioille ja hierontahommelin, mustikkaglögiä ja suklaata. Unohtuikohan jotain? Olin ilmeisesti ollut kiltimpi kuin uskoinkaan. Hesarin joulutestin mukaan olin ollut niin tuhma, että ansaitsin vain neljä lahjaa, kun ennen joulua testasin. Eipä tainnut pukki tietää.

Tänään minun pitäisi raahata itseni keskustaan. Ruokavarastoja pitäisi käydä täydentämässä, mutta myöskin jotain elokuvaa voisin mennä katselemaan. Olen tainnut joskus aikaisemmin jo mainita (tai sitten en), että minulla on pari tuollaista leffalippua, jotka on käytettävä ennen vuodenvaihdetta. Mitään käsitystä ei vielä ole, että mitä menisin katsomaan. Joku joka olisi menossa suhteellisen aikaisin, eikä kuitenkaan olisi ihan kauhean paska leffa. Suosittelisiko joku jotain?

Taidan mennä kampaamaan naamani ja nyppimään kulmakarvani, josko sitä sitten kehtaisi oikein ihmistenkin ilmoille lähteä.


Ps. Ai niin, pitäisikö tuosta äänestyksestä tehdä joku yhteenveto? Lähes puolet (eli 48 %) vastanneista sanoi hengaavansa blogeissa joulun. Näistä vain kaksi sanoi vastustavansa joulua. 21 % äänestäneistä sanoi rauhoittuvansa jouluna ja vieroittuvansa netistä, kun taas 16 % jakoi kieroutuneen huumorintajuni ja ilmoitti, ettei ollut äänestyshetkelläkään netissä. 13 %:lle kysymyksessä oli liikaa liikkuvia osia. Ja Grinch varasti 2 % äänistä.

7 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Mun piti saada ton testin mukaan viis lahjaa. Kolmeen jäin. :( Eli vähänpä testi tiesi :D

Elina kirjoitti...

Minä en saanut yhtään lahjaa. Siis EN YHTÄÄN. Olen varmaan ollut tosi kamala, nyyh. Eipäs, kun sainkin puolikkaan lahjan!

Mene katsomaan Saw IV - siinä kidutetaan ihmisiä! :D

sirenita kirjoitti...

Mä olen ollut varmaan kamalan kiltti. Tai sitten pukki ei vaan huomaa silloin kun olen tuhma.

Mä ahdistun normaalisti kanssa valtavasti jos 'on pakko' olla jossain sukuloimassa. Sivuutin senkin tänä jouluna...(jäänköhän nyt ensi jouluna ilman lahjoja?)
No, pääasia on, että joulu on ohi.

Pitäisköhän tuota mustikkaglögiä maistaa? Muistelisin sun etsiskelleen sitä ennen joulua. Hmm...

miia kirjoitti...

Control on hyvä leffa, käy katsomassa.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, ettet vaan olis vähän huijannut sitä testiä... ;)

Elina, kuitenkin olit sanonut kaikille, ettei mitään lahjoja saa antaa? Tai sitten pukki eksyi.
Hyi, ei mitään ihmistenkidutusleffoja!

Sirenita, pukkikin oli varmaan lukenut täältä blogista, että etsiskelin mustikkaglögiä. Pukilta vaan oli jäänyt huomaamatta, että olin ostanutkin sitä jo. Mutta ei se haittaa, koska nyt on paljon mustikkaglögiä! Hyvää! :)
Pakkosukulointi on toisinaan raskasta.

Miia, olisin voinutkin mennä, mutta arvaa meneekö täällä Tampereella sellaisia? No ei mene! Täällä menee vain Mehiläisen elokuvia ja sellaisia.

Lin kirjoitti...

Jos tuo Control kiinnostaa, niin sitä esitetään Tampereella Niagarassa.

Tiina kirjoitti...

Ai, hyvä tietää. :)
Niagaran ohjelmisto tuppaa aina toisinaan menemään ohi silmien.