4. joulukuuta 2007

Bloody hell

Jei! Enää kaksi tenttiä ja yhdet webbisivut, ja sitten on joululoma! Olen iloinen!

Näin viime yönä niin ällöttävää unta, että en tiedä pystynkö sitä edes ääneen kertomaan. Öh. Siis olin unessa hyvin läheisissä tekemisissä erään mieshenkilön kanssa (mikä ei ollut ällöttävää sinällään, vaan ajatuksena oikein loistava). Itse asiassa tämä on toinen kerta lyhyen ajan sisällä kun onnistun pilaamaan kaiken romantiikan omasta unestani. Sen kerran kun unissani on jotain sutinaa, niin ensimmäisellä kerralla keskityin murehtimaan ehkäisyyn liittyvistä asioista ja viime yönä... Niin, viime yönä tuo mieshenkilö sitten olikin yhtäkkiä jotenkin oman itsensä lisäksi myös muka yksi enoistani!!! Siis y-ä-k! Mikä perverssi mieli minulla oikein on?! Aamulla olin helpottunut, kun tajusin etten oikeasti ole mitään sukua sille tyypille, mutta välittömästi helpotuksen jälkeen tuli ällötys. Pitkin päivää on etonut, nyt alkaa jo vähän helpottaa. Paitsi jos ajattelen asiaa. Ymmärrän kyllä, jos ette enää ikinä halua palata tällaisen sairaan friikin blogiin. En minäkään haluaisi. Oikein puistattaa ajatuskin. Minun pitäisi varmasti päästä oikeasti pussailemaan sen tyypin (ei enon) kanssa, jotta olo helpottuisi. Eikö vaan?

Ää, täytyy puhua jostain muusta. Joo, kiva asia! Täällä ei ole tänään ollut vesikeli ja lunta on maassa oikein kiitettävä määrä. Mikä on mukavaa. On myös vähän liukasta, mikä ei ole niin kovin mukavaa. Tein tänään kampuksella varsin vakuuttavan telemarkin.

Jotkut nimeltämainitsemattomat teistä ovat valittaneet, että nuo videot eivät näy. Minulla on tähän todella yksinkertainen ratkaisu: vaihtakaa nyt jo hemmetissä Firefoxiin! (Tuosta linkistä pääsee suoraan lataamaan itselleen tuon ah niin microsoftittoman selaimen). Olisin voinut laittaa tähän myös valistusvideon aiheesta, mutta eihän se tietenkään näkyisi niillä, keille se olisi tarkoitettu... Enivei, laitan tästä lähtien linkin Youtubeen niiden videoiden alle, niin kai se Youtube sentään toimii kaikilla.

Joulukalenterin 4. luukusta paljastuu video, jonka omistan lumelle (tarkoitan siis tuota valkoista töhnää tuolla maassa, mutta miksei myös Lumelle) ja kauniille hymyille.

(Youtube)

11 kommenttia:

sirenita kirjoitti...

Pussailua kannatetaan! Eli kyllä sun pitäisi.

Täytyyköhän mun tehdä Tiinan jouluklalenteriosio tuonne you tuben arkistoihini? Tämäkin kun oli taas niin hykerryttävän mukavainen luukku.

Wille kirjoitti...

Ihan kiva biisi vaikken noita pippureita paljon jaksakaan kuunnellakaan. Mukavan rauhallinen näin lumiseen päivään.

Mitä enemmän minä blogeilla luen toisten unista sitä tylsemmiltä minun unet tuntuvat vaikka ei kai tuollaista unta kovin herkkua olekaan nähdä.

Tiina kirjoitti...

Sirenita, mä kannatan kans!
Teehän, jos siltä tuntuu. :)

Wille, kiva biisi ja kovin ilahduttava video minusta.
Olisin voinut kyllä nähdä viime yönä jotain vähän tylsempää unta...

Mymskä kirjoitti...

Huh, kivaa että joku muukin näkee unia, jotka on paitsi ou-to-ja, myös vaikuttavat koko päivän olotilaan!

Noiden videoiden näkemiseen vaikutti muuten ihan ihmeesti Fireoxiin vaihtaminen... Olen vähän tällainen myöhäisherännäinen, mutta enää en vaihtaisi exploderiin vaikka maksettaisi. Paitsi jos oikein paljon maksaisivat. Enkä ehkä sittenkään.

Mimmu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mimmu kirjoitti...

Siinä vaiheessa kun alkaa nähdä unia tuosta aiheesta siis seksistä, niin todellakin pitää päästä vähintään pussailemaan ;) Eli kannatetaan. Tiinalle pussailua!

RHCP on kyllä ollut pitkään jo suosikkina.

pia kirjoitti...

Mä näen kanssa usein ällöjä, pervoja tai muuten vain outoja unia, ja niin suuri helpotus kuin se onkin kun herää ja tajuaa nähneensä vain unta, niin ei voi olla miettimättä olenko siis oikeastikin pervo kun alitajunta syytää tällaista uniini, kun en todellisuudessa tiedosta/halua tiedostaa sitä... :/ Joskus pervot unet on ihan kivoja mutta riippuu kyllä täysin siitä kuka/mikä pervoilun kohteena on.

Rushka kirjoitti...

Moi Tiina!
Mulla alkoi viime yönä kasvaa muurahaisen jalkoja ja hampaita (onko niillä edes hampaita) omasta habituksestani, lisäksi kaikki tapahtui veden alla. Jotenkin siihen vielä liittyi hyönteismäinen moottoripyöräily...
Ei näy videot mullakaan ei, täytyy laittaa harkintaan toi Firefox. Nice day!

Tiina kirjoitti...

Mymskä, suosittelet siis muillekin vääräuskoisille Firefoxia? ;)
Viime yön unet olivat kanssa sekavia, mutta ei onneksi noin öllöjä.

Mimmu, niinpä. Kun vaan sais...

Pia, sepä se. Ei minulla kai nyt sentään oikeasti ole mitään tuntemuksia enojani tai setiäni tai tätejäni kohtaan. :D

Moi Rushka! Kai niillä muurahaisilla jonkinlaiset hampaat on, tai ainakin leuat.
Hyönteismäinen moottoripyöräily... :D

Mymskä kirjoitti...

No, en tiedä vääräuskoisuudesta. Omalta osaltani voin puhua vain hidasjärkisyydestä... ;)
Mutta ehdottomasti suosittelen Firefoxia kaikille! Se on ns. parantanut elämänlaatua huomattavasti

Tiina kirjoitti...

Totta puhut!