5. joulukuuta 2007

O sleep, where art thou?

Ihan on mahdottomaksi mennyt tämä unettomuus. Tuntuu, että en millään saa nukuttua riittävästi. Olen muutaman viime päivän/illan ollut aivan sippi, mutta sitten kun menen nukkumaan, niin en vaan saa unta. Jotenkin en vaan saa kytkettyä aivojani pois päältä. Korvien välissä käy vimmattu myllerrys, enkä edes tajua miksi, koska nyt ei pitäisi olla mitään ihmeellistä ajateltavaa. Ratas vaan pyörii raks raks. Eilen illalla simahdin joskus yhdeksän aikoihin vajaaksi tunniksi, mutta ei sekään virkistänyt yhtään. Olin vain ehkä entistäkin väsyneempi ja kiukuttelevaisempi sen jälkeen. Sitten kun puolikuolleena lopulta raahauduin sänkyyn, niin tunsin sen heti. Uni ei taaskaan tule. Olen yleensä tosi nopea nukahtamaan, joten jopa vartti valveilla sängyssä tuntuu loputtoman pitkältä ajalta. Siinä ajassa ehdin tuskastua ja torpedoida lopullisesti sen lähestyvän unen mahdollisuuden. Ja sitten vihdoin kun olisin saanut tänä aamuna nukkua pitkään, niin joku ystävällinen lehtikaupustelija päätti herättää minut. Ja pim, taas se korvienväliratas lähti pyörimään, eikä takaisin uneen vaipuminen ollut enää vaihtoehto. Olen muuten myös unohdellut viime aikoina asioita ihan mielettömästi. Sellaisia pikkuasioita kuten vaikka vuokranmaksu, jonka muistin ihan vahingossa eilen muutaman päivän myöhässä. Välillä unohdan jopa joitain ihmisiä. (En nyt totaalisesti, mutta yhteydenpitoa on ollut todella vähän, jos ollenkaan, tiettyihin tahoihin). Siis oikeasti, miksi pääni käy nyt ylikierroksilla? Olenko pimahtamassa?

Taidan lähteä tuhlaamaan veronpalautukseni. Tänään on paras päivä mennä, koska no, huomenna kaupat ovat kiinni ja loppuviikosta sataa vettä.

Joulukalenterin 5. luukku:


YouTube


Ps. Haastaisiko joku minut johonkin meemiin? Olisi kiva illalla väsäillä jotain hauskaa.

11 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Minullakin on ollut nukahtamisen kanssa ongelmia. Se on kyllä kurjaa.

Ja O brother, where art thou? on loistava elokuva.

Ja taas oli sellainen perus kiva biisi. Mukavaa vaihtelua kuulla välillä naislaulajaa.

Itse asiassa piti kuunnella biisi toiseenkin kertaan. Nyt jää varmaan soimaan päähän.

Mitenköhän pärjään nyt ehkä jopa sunnuntaihin asti ilman tätä parasta joulukalenteria? No saanpahan avata silloin monta luukkua kerralla.

Ina kirjoitti...

Minäkin kaipailen meemejä kun ei nyt huvita muita postauksia kirjoitella.

Lumi kirjoitti...

Mulla on ongelmia kans ton nukkumisen kanssa. Yöllä jos herään ni saatan valvoa tunteja ennenkuin nukahdan uudestaan, jos ylipäätään nukahdan... Kun/jos löydätte siihen jonkun lääkkeettömän ratkaisun ni käykää huikkasemassa se mulle tuolla blogissani vaikka. Tää tarttis nyt sitä todella. Ja haastaisin kyllä, mutta kaikki hjuvat meemit on omalta osaltani kahlattu läpi. Katson siis jos sut haastetaan johki kivaan ni sit voroon sen sulta ;D Kätevää, eikö totta ?!

Salka kirjoitti...

Ooks sä tehnyt jo sen lapsuuden muistomeemin? Löytyy mun plokista jos haluat tehdä sen.

Salka kirjoitti...

Äh, luin taaksepäin postauksiasi ja olitkin jo vastannut siihen meemiin. Pöh.

sirenita kirjoitti...

Taas hyvää musiikkia! Mulla ei olekaan muuta kalenteria kuin tämä (hukkasin aamulehden kalenterin). Ja tämä onkin ihan paras mahdollien kalenteri. Kiitos siitä.;)

Mäkin olen ihan hukassa yöunieni kanssa. Kolmeen-neljään tuntiin ne jää, mutta nukun sitten viikonloppuisin. Vaikka ottaa se päähän ja suorastaan raivostuttaa, kun ei vaan millään pääse nukkumaan arki-iltaisin.

Hyvää keskiviikkoa Tiinalle!

Mimmu kirjoitti...

Tää on ilmeisesti joku unettomien kuukausi. Mullakin menee viikolla kevyesti nukkumaanmeno tuonne jonnekin kahteen kolmeen, kun ei vaan saa unta, eikä sängyssä viitti pyöriä. Aamulla sentään saan unta ainakin jotenkuten.

Hyvä biisi.

Elina kirjoitti...

Voisin jakaa teille kaikille unta. Itse en näes muuta tee kuin nuku. Ok, olen aina välillä muutaman tunnin max. hereillä, mutta nukahdan heti, jos asetun vaaka-asentoon - ja muutenkin. Nyt ei ole menneet tasan unilahjat.

Tiina kirjoitti...

Täällä on näin paljon kommentteja, enkä minä ole saanut sähköpostiini ilmoitusta kuin neljästä! Häh...

Wille, meinaat paeta taas sinne jumalanselän taakse, vai...
On hyvä leffa.
Toivottavasti saat sinäkin pian unestasi kiinni. :) (Ja toivottavasti minäkin).

Ina, mistähän me niitä nyt löydettäisiin. :)

Lumi, mistähän sen ratkaisun oikein löytäisi... Toivottavasti ei kestä uniongelmat pitkään, alkaa muuten vituttaa!
Mä voroan sulta kans meemin, jos satut löytään ensin. :D

Salka, harmi kun olin tehnyt sen jo! :/

Sirenita, kiva jos kelpaa. :)
Onpas nyt uniongelmia. Toivottavasti sullakin korjautuu tilanne pian!
Hyvää keskiviikon loppua! :)

Mimmu, selkeästi on jotain unettomuutta nyt liikkeellä!

Elina, voisin kyllä mieluusti ottaa pari kolme tuntia noista sinun unitunneistasi! Ihan epistä! :D

Serika kirjoitti...

Minulla oli tuossa syksyllä aivan kamala unettomuusjakso. Mutta sitten teloin itseni kunnolla lennettyäni hevosen selästä, niin johan alkoi uni taas maittaa. Suosittelen, jos jaksaa vaappua kuin Ahtisaari pari viikkoa. :)

Mutta joo, unettomuus on tuskaa! Pitää yrittää huijata itseään, että ei vaan saa nukahtaa ja lukea jotain todella tylsää, se voi joskus auttaa.

Tiina kirjoitti...

Eli pitäisikös tässä lähteä ratsastamaan ja teloa itsensä, niin alkaa taas uni maittaa... :D
Onneksi tätä nyt ei kauhean montaa päivää ole vielä kestänyt.