23. joulukuuta 2007

What perhana do we do

Ääh. Jouduin tänään tilanteen eteen, josta olen kantanut huonoa omaatuntoa jo useamman kuukauden. Olisi pitänyt kertoa eräälle tyypille jotakin, mutta olen vältellyt tilannetta taitavasti. Tänään hän sitten lähetti hyvän joulun tervehdyksen ja äh... En kyllä vieläkään saanut suoraan sanottua mikä on tilanne, mutta toinen tuntui ymmärtävän sanomattakin. Enkä kyllä olekaan tilivelvollinen asioistani hänelle, mutta pitkän ystävyyden nimissä... ÄH! Onneksi täällä ei varmaankaan käy kovin moni tänään lukemassa tätä, kun eihän tästä taas kukaan ymmärrä mitään.

Olen ollut eilisillasta asti outojen vatsanväänteiden kourissa välillä. Selitän tämän yhtä epämääräisesti kuin tuon edellisenkin asian, mutta vain siksi, että haluan säästää teidät likaisilta yksityiskohdilta. No joka tapauksessa. Vatsaa vääntää ja asiat, jotka normaalisti auttavat asiaan, eivät tunnu tällä kertaa auttavan laisinkaan. Taisin syödä eilen liikaa torttutaikinaa ja luumuhilloa.

Tänään olisi vielä tehtävä pieni silaus asunnon siisteydelle (on kivempi sitten tulla kotiin joulupäivänä), leivottava kakku (joka pitäisi oikeasti tehdä 1-2 viikkoa ennen joulua), käytävä kaupassa (jotta on tapaninpäivänäkin ruokaa) ja paketoitava lahjat (blaah), ja tässä minä vaan istun lätisemässä epämääräisyyksiä.

Ai niin, tokihan vielä joulukalenterin 23. luukku!


Adblock

(YouTube)


Hyvää Joulua kaikille!

(Erityisesti niille, jotka eivät enää huomenna pääse lukemaan toivotuksiani ja avaamaan joulukalenterin viimeistä luukkua).

Ps. Yhä saa äänestää tuossa eilisessä joululauluvisassa!

9 kommenttia:

Angela kirjoitti...

Ihana Joulua sulle Tiina ja koitahan parantua vatsanväänteistä! Sulla on tosi ihanat hiukset ja uusi pää siis samalla :)!

Tiina kirjoitti...

Kiitos samoin, Angela. :)
Vatsanväänteet tuntuu menneen nyt ohi.

Pääni kiittää myös ja on samalla hieman hämmentynyt näistä kehuista, koska omasta mielestään se on varsin tavallinen pää. :D

purrrrina kirjoitti...

Hyvää joulua sydikselle! :)

Tiina kirjoitti...

Kiitos samoin, Purtsi! :)

Kami kirjoitti...

Rakkahin tipuseni, hyvää joulua.

Lumi kirjoitti...

Oikein iloista joulua myös Sinulle sinne Tampesteriin.

sirenita kirjoitti...

Ihanaista ja Onnentäyteistä Joulua Tiinalle!

Mielenkiintoinen video muutens.
Mua ihan jännittää tuo huominen viimeinen luukku. Täytyy ehdottomasti ehtiä katsastamaan se!

Rushka kirjoitti...

Tiinuskalle oikein hyvää joulua!

Tiina kirjoitti...

Kiitos ja sitä samaa teille kaikille! :)