22. joulukuuta 2008

Huomenta!

Jipii! Tampereella on satanut lunta yön aikana! Tosin nyt näyttäisi olevan plussan puolella taas lämpömittari, joten eiköhän tuo lumi saada aatoksi järjestettyä pois.

Laitoin tuohon sivupalkkiin äänestyksen liittyen tuohon eiliseen pahennusta herättäneeseen postaukseen kinkun näköisistä kasvisklönteistä. Korostan vielä, että tarkoitukseni ei ollut kritisoida kenenkään valintoja tai mitään muutakaan. Kirjoitin sen ihan kieli poskessa, kun törmäsin peräjälkeen pariin "kasviskinkku"-juttuun netissä. Niin että pistäkääpä äänestäen mikä on suosikkinne näistä joulun perinneruokahässäköistä.

Minulla on nyt vapaata tämä viikko, joten pidelkää hatuistanne, tuo joulukalenteri ilmestyy nyt aika tiuhaan. Luulen, että olen iltaan mennessä päässyt ajantasalle noissa luukuissa. Sisäpiirin tietona voin paljastaa, että puoli viiden aikaan illalla on ajastettu ilmestymään eilinen jakso. Sitten myöhemmin illalla toivon mukaan ilmestyy tämän päivän jakso ja sitten ei olekaan enää kuin kaksi luukkua jäljellä! Mitenkähän siinä käy? Löytyykö joulumieli? Jännää, kun ei oikein itsekään tiedä. Erityiskiitos niille harvoille, jotka ovat jaksaneet kommentoida siihen (tiedätte keitä olette, Elegia ja Ilkka). Olette kivoja! ♥

Nyt minä lähden jouluostoksille! Jaa miten niin viime tippaan?


Edittiä hetkeä myöhemmin: No voi paskeli, ei se galluppi nyt sitten toimikaan. Ärsyttävää. No nyt se toimiikin. Kai. Toivottavasti.

5 kommenttia:

yllätystyttö kirjoitti...

Hyvää Joulua neitonen!
Mukavaa ja mahtavaa Vuotta 2009!

Ja nyt tämä tyttö poistuu töistä ja JOULULOMALLE!
JEI!

Elegia kirjoitti...

Kyllä mie sen pointin ymmärsin, mutta saatiin siihen ympärille aiheesta ihan hyvää juttua, vai mitä! Minä ainakin olen joskus sellainen, että innostun niin jostain aiheesta, etten paljon piittaa siitä, mikä se alkupointti oli :D

En suoraan sanottuna ollut pahemmin ajatellut tuota käsiteasiaa aiemmin, mutta kieltämättä kuulostaa hieman huvittavalta syödä kasviskinkkua (jos siis on vege). Niin kuin sanoitkin, kinkku itsessään on lihaa – jos siis syö kasviskinkkua, niin silloin periaatteessa voisi olettaa, että henkilö syö kasviksilla höystettyä kinkkua. :D

Jos muuten söisin tofua ja joku tarjoisi tofukinkkua/tofunakkeja, niin kieltäytyisin, sillä automaattisesti olettaisin, että kyseessä on lihaa sisältävä ateria. Ehkä nuo kinkku- sun muut määreet kai sitten kuvastavat makua. Vai voiko tofusta saada esim. kinkun makuista? Varmaan sitten voi, kun kerran ”tavallisen” lihan makuistakin saa (siltä se kerran maistamani tofupihvi maistui).

Ja heti tietenkin olin mukana gallupissa pallottamassa. Arvannet kaiketi, mihin pallo meni :D

Mymskä kirjoitti...

Puuttuu yksi vaihtoehto: KAIKKI kelpaa!

sirtsu kirjoitti...

Minä kyllä tykkään kinkusta. Paljon. :)Tänään kävin muuten mielenkiintoisen keskustelun pomoni kanssa (Hän ei syö punaista lihaa...)juuri tuosta päivänpolttavasta aiheesta. Ihan samoilla linjoilla oli... siis ettei siinä nyt varsinaisesti ole järkeä "lavastaa" itselleen kinkkua, jos ei kerta ole kinkkuun päin kallellaan. :)

Ilkka kirjoitti...

34 ääntä annettu, kinkku 20 äänellä ylivoimaisessa johdossa...