2. syyskuuta 2010

Day 02 - Your least favorite song

Tämäkin oli tosi vaikea, koska minulle on inhokkibiisejä vähintään yhtä paljon kuin niitä lemppareitakin. Voi voi, tästä tulisi kilometrin mittainen kirjoitus, jos avautuisin kaikesta paskasta musiikista. Mieleni teki esimerkiksi ihan älyttömän paljon laittaa tähän se Lady Gagan Alejandro, jonka kuullessani minun tekisi mieli repiä aivoni korvien kautta pihalle. Tai joku SIGin kappale tai se "ei väli pöytien lie pitkäkään" (en tiedä sen biisin nimeä) tai Pikkuveli joko alkuperäisenä tai PMMP:n versiona. Tai jotain Madonnan nykyrenkutusta tai Trooperin tai jotain suomiräppiä tai se vihonviimeinen Joutsenlaulu!!! Mutta päädyin tähän. Joka muuten vain linkkinä tällä kertaa, koska jotain rajaa sentään.


En tunne kovin perusteellisesti Kaija Koon tuotantoa (mutta riittävän hyvin tietääkseni, että se on kamalinta mitä maa päällään kantaa), koska aivoni tuhoutuvat joka kerta kuullessani sitä, joten en ole varma onko tämä huonoin kappale kyseiseltä tsigulta. Valitsin biisin melko randomina, koska en todellakaan ruvennut tekemään tutkivaa journalismia Youtubessa.

Olen pahoillani.

14 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mun tekis toisaalta mieli lähteä tekemään tätä, mutta uuvun kun katson tuota listaa. Ihan mielettömän vaikeita!

En muutenkaan kestä sellaisia kysymyksiä kuin paras leffa/biisi/bändi/kirja/mikätahansa... Kun eihän niitä voi järjestykseen laittaa! Ja sitten noi mieliala/tunnelmajutut. Sehän vaihtelee joka kerta. Uhhuh.
Mutta olen kyllä ajatellut sellaista oikaisua, että laittaisi ihan päiväkohtaisen juuri silloin kohdalle sopivan biisin.

Mutta ei, en mä... Ehkä ensi kuussa. Tai joskus.

Kaija Koo on kyllä aika paha.

Tiina kirjoitti...

Mutu-fiiliksellä tässä on täytynytkin mennä. Kuten ehkä huomaat. :D
Kun ei ole olemassa mitään universaalista parasta (tai huonointa), niin olen kyllä ihan miettinyt näitä justiinsa silleen ns. päiväkohtaisesti.

Onneksi nämä kaksi ekaa taisivat olla niitä joissa täytyy laittaa paremmuus- tai huonommuusjärjestykseen biisejä, loput taitaa olla enempi sellaisia fiilisjuttuja. Tai muistoja.

Tiina kirjoitti...

*universaalia

Elegia kirjoitti...

Tämä on kyllä aika hyvä valinta päivän musiikkiteemalle. Paljon muuta hyvää tässä ei sitten olekaan. pakko lopettaa kuuntelu kesken ennen kuin alkaa masentaa :D

Tiina kirjoitti...

En mäkään kuunnellut sitä. :D

Aino kirjoitti...

On Kaija Koolla yks hyvä biisi: Aino.

Kohottaa mun itsetuntoa joka kerta ku kuuntelen. Eihän siinä muuta hyvää ole se että se kertoo tietysti musta ja oon paras.

Tiina kirjoitti...

Hehe. :D
Sen sanat mä voisin lukea, mutta kuuntelemaan en suostu!

Ilkka kirjoitti...

Meidän pitäisi mennä naimisiin & saada 2-3 lasta joista tulisi sitten muusikoita kun vanhemmat ovat kummatkin musadiggareita ;)

Oikeasti mukava lueskella näitä musa-aiheisia päivityksiäsi. Tykkään ihmisistä jotka tykkäävät hyvästä musiikista & ovat sen suurkuluttajia.

Paraikaa muuten Slashin autobiography luennassa, mielenkiintoisia juttuja siinä, Axl oli ainoa joka EI vetänyt iv:nä heroiinia original line-upista, Adlerin haaste oli totaalista bullshittiä, sillä lähti ekana täysin lapasesta (= ei kyennyt soittamaan kunnolla studiossa, erotettiin).

Onkohan sitä oppinut englannin riittävän hyvin kun ei enää huomaa eroa siinä lukeeko englanniksi vaiko suomeksi? Joitakin sanoja ei tiedä mutta pystyy päättelemään, ei haittaa tippaakaan ymmärtämistä. Musta taitaa olla tulossa Irlantilainen, 4. vuosi lähti liikenteeseen ja vieläkään en ole kerinnyt Tammerforssiin sua moikkaamaan ;)

Hyvät yöt!

kukkis kirjoitti...

Hyvin suuret kiitokset siitä, että laitoit vain linkin! Meidän inhokkilista näyttää aika samalta, paitsi että sulta ehkä unohtui sieltä Mamba? Tää on mahtimeemi, tekisin itsekin jos pystyisin kykenemään. Tämän päivän postaus olisi valtavasta inhokkitarjonnasta huolimatta helppo: se olisi Vielä on kesää jäl... (sori, en pysty ykäämättä edes kirjoittamaan biisin nimeä loppuun).

Ihan vaan ettei oltaisi ihan kaikesta samaa mieltä: Noitalinna huraa on ihku bändi ja niitten Pikkuveli on huippis. PMMP on raiskannut sen anteeksiantamattomalla tavalla, mutta mitäpä muutakaan niiltä voisi odottaa.

Annikki kirjoitti...

Surujen sillalla kiesi(?) kulkee-ee, ei se lähde tumtumdi-millään, tähtien savuna se leijailee-ee, ja syttyy kuin itsestää-ään...

Annikki kirjoitti...

Heti piti tulla tänne fiilistelemään, jeah.

Tiina kirjoitti...

Ilkka, haha, kumpa se musiikkidiggaruus riittäisikin lasten kasvattamiseen. ;)
Steven Adlerhan oli siinä jossain tosi-tv-ohjelmassa, jossa julkkikset yritti päästä eroon huumeista. Seurasin sitä. Melkoista touhua jannulla yhäkin. Noi Axlin ja Slashin elämäkerrat kyllä tekisi mieli lukea.
Ja kyllähän se varmaan niin on, että kun on kielikylvyssä pitkään, niin siihen alkaa tottua. Eihän sitä suomenkielestäkään tajua kaikkia sanoja. ;)

Kukkis, olepa hyvä!
Mulle Mamba ei ole mikään inhokki, se on lähinnä sellanen "ihan sama". Mut ehkä mä en ole sitä myöskään kauheasti kuunnellut. Mamban Tennissukat kirjahyllyssä on kyllä hauska kappale.
Mulle toi Pikkuveli vaan on paha biisi, ihan sama kenen esittämänä, mutta tiedän, että se on vain mun ongelmani. :D

Annikki, ai Esko Kiesi vai kulkee siellä?
Hyi sua.

Irwikissi kirjoitti...

Ei hitsi miun täytyy kyl alkaa tähän kans... Mut en taida enää ehtiä :0 Vai saakohan tähän osallistua myöhässä... Vai saako tehdä 31 päivää, 31 biisiä, koska ensi kuussahan päiviä taas on 31... Tai sit jätän marraskuulle... Mutta entäs jos ei sitten enää inspiroikaan?! - AArgh! Sanokaa nyt joku jotain, käskekää, ohjatkaa, neuvokaa, jotain!! :D

Mutta sen verran on pakko nyt kuitenkin edes kommenttiboxin kautta osallistua tähän, että tätä kamalampaa biisiä en itse taida edes tietää, ja johan sen kyllä nimikin kertoo!! Eli kuunnelkoon ken kykenee!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=Ghu69D2lbFM

Tiina kirjoitti...

Eihän sen ole pakko olla just kuukauden päivät, mun mielestä. :) Eli vaikka aloittaisit tänään ja lopettaisit sitten lokakuun ekoina päivinä. Senniivväliä.

Mä en pystynyt kuunteleen tota biisiä nyt, mutta nimi jo lupaa "tosi hyvää"... :D