24. syyskuuta 2010

Those who can, create. Those who can't, copy.

Viitaten aiempaan jupinaani tuon OK Go:n musiikkivideon yhteydessä. Tässäpä tuo televisiossa tällä hetkellä pyörivä Berocca-mainos.
Todella originaali ja uniikki idea, eikö?

5 kommenttia:

ian kirjoitti...

Hmm. Blogger taitaa vähän jumittaa. Ei tullu kommentti perille, mutta ilmestyi se tekstinmuokkausikoni tuonne sun tekstin perään. En kyllä päässy itse tekstiä muokkaamaan vaikka yritin.

Piti siis sanomani, että minäkin olen alkanut kiinnittää tuohon mainokseen huomiota sen sun purkauksesi jälkeen. Aika törkeä kopio on kyllä.

Tiina kirjoitti...

Höh. Ei mullekaan tullut sähköpostiin mitään kommenttia. Kaikki jumittaa tänään.

Mitä googlailin tuota aihetta, niin ilmeisesti lääkefirma on yrittänyt käydä ensin neuvotteluja OK Gon kanssa, mutta kun eivät saaneet tahtoaan lävitse, niin sitten vaan varastivat jollain toisella musiikilla.
Ja että OK Golla ei välttämättä ole kovin hyviä mahdollisuuksia taistella tuota vastaan, koska heidän pitäisi pystyä todistamaan olevansa alkuperäisiä tanssimuuvien keksijöitä... Pah.
Ilmeisesti mainos on jo pari vuotta vanha, vaikka Suomessa se pyörii vasta nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Uniikkiapa hyvinkin - vähän niin kuin Fazerin suklaakeksipalamainos, jossa aluksi kopioitiin musiikiksi Breedersin Cannonball. Tosin eroavaisuudet tehtiin sketsisarjojen parodiamusiikkivideoiden tyyliin.

Dårka kirjoitti...

Hirveetä kasaria kyllä. Toisaalta jos OK Go:n kanssa on yritetty tehdä joku sopimus, niin ihan oma vikansa. Kyllä ne olisivat saaneet hyvän korvauksen tai ainakin korvauksen. Eikä tuo Ok-bändi nyt ihan huippu noin musiikillisesti ole, hienoja videoita kylli, mutta aika vähän niistä kohistaan jälkeenpäin kun hauskuus muuttuukin tylsyydeksi. Sitä paitsi mä luin jostain internetsistä, että tuo juoksumattoidea on jo aika vanha.
Tämä on ihan hieno

Tiina kirjoitti...

Anonyymi, enpä nyt saa tuollaista Fazerin mainosta mieleeni.

Dårka, käsitin siis, että neuvotteluja käytiin siitä musiikista. Musta se on ihan ok, jos bändi ei halua omaa kappalettaan mainokseen.