10. syyskuuta 2010

Day 10 - A song that makes you fall asleep

Minulla on levy, joka on saman niminen kuin tämä postauksen kappalekin. Olen jokusen kerran laittanut sen soimaan ja mennyt sänkyyn makaamaan enkä kertaakaan ole onnistunut kuulemaan levyä paria kappaletta pidemmällä, kun nukkumatti on käynyt heittelemässä hiekkaa.

Rakastan tuota levyä ihan tosi paljon, ja onhan se hyvä, että on olemassa joku miellyttävä rentoutuslevy. Tietty joskus se olisi kiva kuunnellakin ihan kokonaisuudessaan. Suurin osa kappaleista on kyllä ollut minulla vuosia mp3-muodossa, ja ovat kovin tuttuja, mutta melko varmasti levyllä on jokunen kappale joita en vielä tänä päivänäkään ole kuullut. Itse levy on siis melko tuore hankinta, tätä ennen olen vain imuttanut nuo levyn biisit jostain.


Maailman ihanin Peter ♥

5 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Mulla toimi samalla tavalla aikoinaan Zen Cafén Helvetisti järkeä. Kun se oli vasta ilmstynyt, yritin illalla nukkumaan mennessä kuunnella sitä, mutta en koskaan päässyt loppuun saakka. Piti sitten ottaa päiväsaikaan kuunteluun. En nukahtanut... Mutta joku siinä kai rentoutti niin, että illalla toimi kuin unilääke.

ian kirjoitti...

Muistaakseni sulla oli joskus aikaisemminkin joku nukahtamismusa kirjoitus täällä. En muista kommentoinko jo silloin, vai jäikö ajatuksen asteelle, mutta mulla ei ole ikinä mikään nukahtamismusiikki oikein toiminut. Jotenkin sitä vaan jää kuuntelemaan vaikkei aikoisikaan, ja lopulta on pakko joko sammuttaa musiikki tai kuunnella levy loppuun ennen kuin nukahtaa. Mä en myöskään hevillä nukahda telkkarin ääreen(pun intended).

Tiina kirjoitti...

Mymskä, mulla on kanssa tuo Zen Cafén levy, mutta en ole koskaan kokeillut sitä nukahtamiseen. Luulen, että jäisin siinä kuuntelemaan liian tarkkaan sanoja. Tai ehkä en.

Ian, joo, puhuin joskus aikaisemmin siitä Amélie-leffan soundtrackin unettavasta vaikutuksesta.
Saman tekee mulle myös Norah Jonesin musiikki. Muuten en yleensä pysty myöskään nukahtamaan musiikkiin, vaan kuuntelen sitä korvat tarkkana.
Paitsi piikkimaton päällä maatessa nukahdan ihan mitä vaan musiikkia kuunnellessa.
Telkkarin ääreen en ole tainnut minäkään koskaan nukahtaa.

Elegia kirjoitti...

No nyt minuukin alkoi väsyttää. En ollut tästä hepusta ennen kuullutkaan eikä nyt oikein kolahtanut. Video on kyllä aika hassu.

Tiina kirjoitti...

Mä en usko, että tästä hepusta on kovin moni muu Suomessa kuullutkaan. Tai no, ethän sä oo Suomessa enää, mutta Peter taitaa vaikuttaa enempi tuolla Ranskassa päin. Mä itse törmäsin ko. heppuun kerran puolivahingossa Sveitsissä ja rakastuin välittömästi. Ei ehkä tästä biisistä kannatakaan aloittaa, jos ihan kylmilteen rupeaa kuuntelemaan, koska tää on sitä unettavinta kamaa. :D