23. syyskuuta 2010

Day 23 - A song that you want to play at your wedding

Tämän päivän haaste oli kauhean vaikea ja ihan tyhmä. Tutkiskelin, enkä löytänyt sisältäni pienintäkään hääfantasiaa. Jos tällä nyt ei tarkoiteta mitään häämarssia (joskaan en usko koskaan marssivani muualle kuin korkeintaan maistraattiin), niin eikös se nyt ole loppujen lopuksi ihan sama mitä siellä häissä soitetaan, kunhan se on hyvää ja minun kuuloistani. Ja tietysti sillä sulhasellakin olisi sanansa sanottavana asiaan.

Meinasin laittaa tähän ensin Marilyn Mansonin Beautiful Peoplen, ihan vaan siksi, että tuntui siltä. En kuitenkaan löytänyt ko. kappaleesta yhtä ainutta videota, josta ei olisi sensuroitu sanaa "shit", joten haistatin sensuroimattoman paskan sille. Sitten katselin noita meemin viimeisen viikon haasteita ja tulin tulokseen, että jos koskaan haluan laittaa tämän biisin tähän meemiin, niin se on tehtävä tänään.

Rrrrrrakastan tätä kappaletta ja väsäsin tähän ihan omin pikku kätösin tuon älyttömän hienoin erikoistehostein varustetun videon. Kyseessä on siis ainakin täällä päin maailmaa melko tuntematon aussibändi Hy-Test ja ehkä paras biisi evö. Ja ainahan minä voin mennä naimisiin mustassa mekossa, ja siinäkin mielessä samaistua tähän laulun sanomaan.

Eikö ne vain näytäkin ihan australialaisilta?

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Mun teki mieli eka laittaa So called planin Hell my darling, koska siinä lauletaan, että "welcome to hell my darling", mut sit koitin löytää sisäisen hääihmiseni ja keksiä jotain soveliaampaa. :D

Tiina kirjoitti...

Mulle tuli kans mieleen kaikkee Misfitsin Die die my darlingia ja muuta... :D

Anonyymi kirjoitti...

Priests of Sodom - siinä on niin tanssittava rytmi.
On pumpulla tietysti muitakin rakkauslauluja.
Ja osaavathan muutkin.

Mitenkäs tämmöinen?
Entäs hippi-/happohuojunta?
Stealers Wheel? (Kaikilla partaveitsi mukana?)
Sisters of Mercy (jota tosin pitää tanssia näin)?
Vai täytyykö tässä säädyllisesti pitäytyä valssissa?

Modernit pyllynpyöritykset voi ainakin unohtaa.

Tiina kirjoitti...

No siinäpä oli vaihtoehtoja. Oot tainnut suunnitella omien häittesi soittolistan jo valmiiksi? ;)
Pari tuttuakin oli, Canned Heat ja Steelers Wheel.
Ja tykkäsin kyllä siitä tanssista erityisesti.

Kirsikka kirjoitti...

Kauhee järkytys aina välillä joutua myöntämään, että taitaakin olla vähän sellainen häähörhö. Kun on olevinaan ihan järkevä ihminen kuitenkin. Mutta miulle tää hääbiisi oli ihan itsestäänselvyys. Paitsi ettei mun lista oo vielä niin pitkällä... :\

Tiina kirjoitti...

Älä välitä, se on ihan luvallista olla häähörhö. :D
Tää valinta olis varmaan ollut helpompi, jos olisi rakastunut ja olis joku tärkeä biisi, mut kun ei niin ei.