17. syyskuuta 2010

Day 17 - A song that you hear often on the radio

Minähän en kuuntele nykyisin radiota juuri ollenkaan. Radion kuunteleminen on tehty aivan liian vaikeaksi, koska joka kanavalta suolletaan vaan jotain paskaa epähyvää musiikkia (muista pehmeys, Tiina, muista). On olemassa kanavia, joilta tulee yksi hyvä ja kymmenen huonoa, ja sitten niitä parempia radiokanavia, joilta tulee yksi hyvä ja vain viisi huonoa. Joutuisin siis koko ajan vaihtelemaan kanavia, kun sietokynnys ylittyy jollain kanavalla. Enkä jaksa sellaista.

Yleensä radiota tulee kuunneltua vain isäni autossa. Siellä on yleensä auki Radio Suomipop (paitsi jos sieltä tulee joku tosi huono kappale, jota en kestä kuunnella, niin terrorisoin ja vaihdan Radio Rockille). Mutta kuten sanottua, kuuntelen radiota niin vähän, etten mitenkään kuule jotain kappaletta toistuvasti sieltä (onneksi, se kuitenkin olisi joku Alejandro ja sitten olisin pakotettu laittamaan sen tänne blogiini). Tämä on siis ainut biisi, jonka muistan ylipäänsä viime aikoina kuulleeni radiosta.


No onhan toki olemassa mm. Groove FM ja Radio Asia, jotka menevät silleen taustamusiikkina ilman sen suurempaa ahdistusta, mutta harvemmin niiltä myöskään tulee sellaisia oikein tosi hyviä kappaleita.

Onneksi on Spotify.

10 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Ja sitten niillä radiokanavilla on niitä mega-ärsyttäviä juontajia, joiden selitystä ei vaan jaksa kuunnella. Sekä niitä mega-mega-ärsyttäviä mainoksia.

Tiina kirjoitti...

No nii-in!

Minja kirjoitti...

Dårka kirjoitti...

Sä et tietystikään kuunnellut Radio Helsinkiä, mikä soittaa aika sopivasti sekalaista kamaa. Tosin biittelsiä ja doorsia on ihan liikaa, mutta muu tarjonta kyllä paikkaa sitä.

Tiina kirjoitti...

Minja :)

Dårka, no en. En mä koskaan tajua, että näin intternetin ihmeaikana sitäkin voisi kuunnella.
Sitä paitsi mä tykkään Beatlesista ja Doorsista, joten toi kuulosti vain hyvältä myyntipuheelta.

Mymskä kirjoitti...

Radio Helsinki on siitä hyvä, että siellä ei (ainakaan ole ollut) ole soittolistoja, joten sieltä voi tulla ihan mitä vaan. Töissä ollessa kuuntelin kaiket päivät radiota (niistä Peltoreista :)), mutta nykyään en enää kovinkaan paljoa. Siksi olen aina kaikesta uudesta ihan pihalla...

Radiokanavissa karseinta on juontajat. Suomipopilla ja Rockissa pahimmat (en kuuntele ns. nuorisokanavia, mitä niitä on). Ei pysty kauan kuuntelemaan oikein mitään kanavaa.

nona kirjoitti...

Groove FM tiputtelee helmiä harkitusti, sitä kanavaa kuuntelee ihan sujuvasti :)

Min-a kirjoitti...

Hei Tiina,

alkukangerteluissa köhivää blogiani auttoi kovasti tuon musiikkihaasteen löytäminen. Olen lueskellut sua muutenkin aika ajoin, täällä on jotenkin tosi viihtyisää :)

Anonyymi kirjoitti...

Radio Helsingissä on se mukava puoli, että edes silloin kun se soittaa musiikkia, josta ei pidä, se on ainakin mielenkiintoista.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, radiojuontajat on kyllä ihan raivoja. Kim Sainiosta tykkään, koska sillä on kuvissa aina Tool-lippis, mutta eipä koskaan tule kuunneltua Radio Rockia aamuisin.

Nona, olen samaa mieltä Groove FM:stä. :)

Min-a, kiva. :) Ja kiitos.

Ano, mun täytyy nyt varmaan tosissaan kaivaa se Radio Helsinki tuolta netistä. Uno momento...