21. syyskuuta 2010

Day 21 - A song that you listen to when you're happy

Ollessani happy kuuntelen kyllä ihan mitä musiikkia vaan, tai siis hyvää musiikkia. Iloisena voi kuunnella sellaista kevyttä iloista musiikkia tai jotain synkempää kamaa tai vaikka vähän melankolisiakin kappaleita ilman sen kummempia vatsanpuruja. Ainakin tämä biisi ja varsinkin sen video vielä yleensä lisäävät sitä iloisuuttani. Video on hinta/laatu-suhteeltaan aivan loistava ja varsin hypnoottinenkin. Se on pakko tuijottaa aina alusta loppuun asti. Ja uudestaan. Ja taas uudestaan.

Et varmasti voi mököttää tämän jälkeen.


Montakohan kertaa tuo on pitänyt kuvata ennen kuin kaikki on mennyt putkeen?

Näin muuten vähän aikaa sitten televisiossa jonkun minkä lie jugurttimainoksen, joka selvästi matki tätä musiikkivideota. Mahtoikohan niillä olla edes lupaa vai kuvittelivatko ne vaan, ettei kukaan mitään huomaa... Niin tai ei kai ideoiden varastamiseen mitään lupaa tarvita.

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi kauhee. Tää on eka päivä kun kellään ei oo mun musiikkivalintaan mitään sanottavaa!

Dårka kirjoitti...

T-hepulivaroitus!

Mun mielestä se video, missä noi tekee sen Goldberg machinen on paljon hienompi ja sitä voi katsoa loputtomiin.

Heh. Mä olen pelottava koska Henu lakkas kokonaan blogaamasta mun Dr Pepper -kommentin jälkeen ja jotkut poistavat yhteystietonsa kun pelkäävät mun nenää. Mä olen pahis :)

Tiina kirjoitti...

Jees.

Poistavat yhteystietonsa? Tarkoitatko mua? En mä ole mitään yhteystietoja poistanut tietääkseni mistään.
Henu bloggaa hitaasti mutta varmasti. ;)

Mä en ole nähnyt kyseistä videota. Mut tarttis varmaan etsiä se jostain. Joskus.
Tässä jopa tykkään kappaleestakin.

Dårka kirjoitti...

Jotain hämärää on nyt kuitenkin. Voi olla javascriptien ja muiden haittaohjelmien poisto käytöstä poistaa myös tuon sähköpostiosoitteen näkymästä. Ei tule edes estetyn scriptin synpoolia. Mun mielestä aikaisemmin näkyi huolimatta estoista. Tai jotai.

Tiina kirjoitti...

No johan nyt on markkinat.

Penni kirjoitti...

Kuuntelin (tai siis yritin) ensin noita surullisia biisejä, mutta siitä ei oikein tullut mitään. Sitten muistin, että täällä jossain oli tämä iloisuusbiisikin. Ja juu, kyllä hymy levisi korviin saakka!

Mahtava koreografia! :D Oikeasti tosi ihana, tämä täytyy muistaa kun murjotuttaa.

Tiina kirjoitti...

Eikös vain olekin aivan huippu koreografia! :D

Timo kirjoitti...

Tätä merkintää muistelinkin, kun tuli vastaan noitten muita videoita. Tein tuonne omaan blogiini merkinnän niistä, ovat melkein yhtä hyviä nekin.

-Anne- kirjoitti...

En ole erityisen ihastunut OK Go:n musaan, mutta äijät tekevät kyllä viihdyttäviä videoita joita voi katsella kerta toisensa jälkeen. Plussaa siitä.