19. syyskuuta 2010

Day 19 - A song from your favorite album

Yksi lempparilevyistäni on tällä hetkellä Holen uusi(n) levy. Se on aivan mielettömän hyvä. Kahdentoista vuoden levyttämättömyyden jälkeen Hole vaan tulee ja tempaisee jotain maailman parasta. Olen ihan rakkaudessa tähän levyyn.

Ja oli Courtney Lovesta mitä mieltä tahansa (monella tuntuu olevan peruste olla tykkäämättä Holesta siksi koska Courtney Love on yäk), niin hänen äänensä on kyllä jotain tosi hienoa. Ja seksikästä. Kuulostaisipa oma laulunikin tuolta. Mutta ei, minun lauluni kuulostaa joltain Johanna Tukiaisen ja ammuvainaan sekoitukselta.

Tässä yksi lempparibiiseistäni Holen levyltä Nobody's Daughter.


Yksi sovinistin alku väitti minulle kerran, että Holen musiikki on siksi hyvää, koska Billy Corgan on tehnyt sen. Tälläkin levyllä näyttäisi Corganilla olevan näppinsä pelissä osassa kappaleista (yhdessä Courtneyn kanssa), kuten tässä Loser Dustissa, mutta ei läheskään kaikissa. Sitä paitsi on ihan tosi ärsyttävä ja asenteellinen tapa ajatella, että Love ei pystyisi tekemään pääosin itse näistä biiseistä hyviä (lue rivien välistä: koska on nainen).

11 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Sehän rokkas ihan mukavasti.

Tiina kirjoitti...

Yeah, baby. :)

Mymskä kirjoitti...

minun lauluni kuulostaa joltain Johanna Tukiaisen ja ammuvainaan sekoitukselta

:D :D

Very nice. Mulla ei ole mitään käsitystä Courtneystä (tiedän mä sen verran, että se oli Kurt Cobainin akka, ja se joku leffa, jonka nimeä en muista, kertoi siitä huimausaineiden vetämisestä), ja Holesta koskaan kai kullutkaan, mutta hyvä biisi, tätä voisin kuunnella enemmänkin. Laitetaan korvan taa, tykkäsin kovasti.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, pahoin pelkään, ettei tuo ollut vitsi. ;D Onneksi ei tarvi kuulla itsensä laulavan. Oman kaikukopan sisällähän se kuulostaa kauniilta.

Sähän olet hyvin onnistunut pysyttelemään pimennossa. Holen ja Courtneyn suhteen. Missä olit 90-luvulla? ;D
Hole on hyvä bändi, tykkäsin siitä jo silloin teininä, tosin sen verran kun nyt music tv:ssä soitettiin. Nyt isompana olen avartunut ostamaan jopa levyjä. :)

Dårka kirjoitti...

Iha hirveetä basgaa kylli.

Vaikka maailma on pullollaan hyviä tuottajia, niin eivät nekään ihmeisiin pysty.

Tiina kirjoitti...

Itse olet.

Dårka kirjoitti...

pus*

Tiina kirjoitti...

Right back atcha, dude!

m kirjoitti...

Äh, sähläsin. Mutta tässä ei kai paljastunut mitään, mitä et olisi muutenkin tiennyt...

Mymskä kirjoitti...

ja edelleen tuo m on minä :D

Tiina kirjoitti...

Juu ei. :)
Deletoinkin sen sähläyksen for good, vaikka itse olitkin jo ehtinyt kommentin poistaa.

Niin totta kai mä haluan tietää missä sä olit 90-luvulla. :D