7. syyskuuta 2010

Day 07 - A song that reminds you of a certain event

Kuvitelkaa kesäkuun 7. päivä vuonna 2008. Kuvitelkaa Lontoo ja Wembleyn stadioni. Kuvitelkaa sinne 86.000 ihmistä ja minut. Kuvitelkaa Foo Fighters!!!

Tai ei teidän tarvitse kuvitella, katsokaa video.


Tämä oli keikan ensimmäinen biisi, muistan sen varmaankin aina. Uuh, menin ihan kananlihalle kun katsoin tuon videon.

Tämä oli nyt aika samis kuin Minjalla, paitsi eri biisi, mutta hei mitä muuta tähän voisi laittaa?

4 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Samikset. :)

Tiina kirjoitti...

Ylläri. :D

ian kirjoitti...

Hyvä bändi ja hyvä livebändi. Itse kävin Provinssirockissa katsomassa shown. Oli kyllä hyvä keikka; hyvä äänentoisto ja hyvä setti muutenkin. Hyvin otti jätkät yleisön, vaikka vähän liian käsikirjoitetulta homma välillä vaikutti triangelisooloineen(oli muuten yllättävän hyvä!). Oli keikalle kovat odotukset, ja hyvin kyllä sai vastinetta rahoille. Ja oli kyllä mieleenpainuva kokemus. Oli tovi tullutkin jo odoteltua...

Sen verran täytyy sanoa, että Minjan biisivalinta uppoaa muhun paremmin, mutta toisaalta The Colour and The Shape onkin kyllä yksi mun kaikkien aikojen suosikkilevyistäni.

Tiina kirjoitti...

Joo, noi ei toi The Pretender ole mullekaan se kaikista paras Foo Fightersin biisi, mutta siitä tulee toi keikka mieleen mulle eniten.

Mullahan ei mennyt pesoakaan rahaa kyseiseen Lontoon keikkaan, koska voitin sen kilpailusta. :D Joten vähän huonompikin keikka olis ollut vaivan arvoinen, mutta hyvähän toi ehdottomasti oli. Siellä oli ihan omanlaisensa tunnelma, vaikka bändiin ei kovin intiimiä kontaktia saanutkaan.