14. syyskuuta 2010

Day 14 - A song that no one would expect you to love

No "kukaan" on taas vähän liioitellusti sanottu, koska jos rakastan jotain laulua, niin eiköhän sen joku ainakin tiedä. Useimmiten aika monikin. Sitä paitsi olen tästä joskus aiemminkin blogissakin maininnut. Mutta ehkä tämä on niiden epätodennäköisempien joukossa ainakin.


♫♩♫ It's not very complicated,
I'm just young and overrated,
wooooooo!!! ♩♫♩

Ps. Tämä postaus oli ajastettu. Itse olen jossain aivan toisaalla tällä hetkellä. Hellurei!

6 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Wooooooo!

Penni kirjoitti...

Okei, yllätit :D

Tiina kirjoitti...

Minja :)

Penni, jes, onnistuin! :D

Kirsikka kirjoitti...

Minusta ei ole mitään yllättävää siinä, että joku rakastaa Robbie Williamsin biisiä. Tai että joku rakastaa Robbie Williamsia. Koska minä rakastan, on ihan luonnollista, että kaikki muutkin rakastavat. :)

Tiina kirjoitti...

Damn right!
Mulla on silleen, että mä joskus Robbien Take That -aikojen jälkeen en voinut sietää koko jamppaa. Sitten kasvoin isommaksi ja tajusin yhtäkkiä, että hitto, sehän osaa laulaa ja on karismaattinenkin.
No en mä tiedä onko rakastaminen nyt yhä vähän liian vahvasti ilmaistu, mutta tykkään kovasti kuitenkin. :)

Irwikissi kirjoitti...

Heiiii, samisjuttu tämäkin!

Itse suunnittelin kanssa heti tähän kohtaan meemiä Robbieta, koska tuo sama juttu on ollut minullakin; en voinut sietää koko jamppaa - ja kerroinkin sen auliisti kaikille - enkä tajunnut miksi siitä kohkattiin niin kovasti.

Mutta kävi sitten niin vanhanaikaisesti, että menin katsomaan tölsystä jonkun Robbien keikan: vähän mukamas niinku sivusilmällä ajattelin vaan vilkaista... Mutta siihen sitten nauliuduin ja katsoin koko setin. Aivan mahtavaa! Mikä mieletön karisma, ja voihan sitä kyllä ihan söpöksikin sanoa... =) Ja musiikkinsakin on oikeastaan ihan jees... :)