22. syyskuuta 2010

Kello kuuden mies

TV Viidellä tulee 70's Show aina ma-to klo 18 illalla. Olen sitä katsellut, koska se on ihan huippu sarja. Nyt se on edennyt käsittääkseni jo viimeiseen tuotantokauteen ja Eric on häippässyt jonnekin Afrikkaan. Uudeksi hahmoksi sarjaan ilmestyi eilisessä jaksossa Randy, jota näyttelee Josh Meyers. Niin ei minulla muuta kuin että...... nam.

Joshin isoveli on Seth Meyers, joka ei sekään mikään rumapeikko ole, joskaan ei myöskään paini samassa sarjassa Joshin kanssa. Mutta jos jostain täysin käsittämättömästä syystä minun pitäisi valita veljekset, joiden kanssa muhinoida, niin valitsisin varmaankin heidät.

8 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Onpas jotenkin tomcruisemainen heebo. :D

Tiina kirjoitti...

EIKÄ OLE! YÄK! OTA HETI SANASI TAKAISIN!!!
LALLALLALLALLAA...

Minja kirjoitti...

:D

seeds kirjoitti...

Siis ihan oikeesti mäkin ensin luulin että tossa yläkuvassa on juurikin Cruisen Tomppa peruukissa.

(Oikeesti! Enkä nyt sano tätä vaan vittuillakseni :) )

Tiina kirjoitti...

Mä suljen tän kommentointimahdollisuuden, jos joku vielä sanoo noin! ;D

Se kyllä johtuu sitten varmaan tosta kuvasta, koska ei se liikkuvassa kuvassa näytä YHTÄÄN Tom Cruiselta. Se on metrin pidempikin.

Dårka kirjoitti...

Tom of Cruise peruukissa.

Kirsikka kirjoitti...

Se, että on metrin pitempi kuin Tom Cruise, ei kyllä ihan kauheasti vaadi. Mutta tuo jamppa kyllä on Tompan näköinen. Sori vaan...

Dårka kirjoitti...

Tom monen fleda on hirveän vaikea pitää jossain muodossa. Tarkoitan, että se siis lätsähtää helposti vaikka tekisi siistiä sisätyötä. Ei voi käyttää pipoa tai voi, mutta sitten sähköistyy ja se ei ole kivaa. Kypärän alla tosta tulee tosi matala ja mun mielestä on aika koomillista että elokuvissa ja telkussa hiukset ovat aina moitteettomat prätkäajelun jälkeen. Fiktio ei oikein kohtaa faktaa. Ja sitten kaiken lisäksi ton värinen letti vaalenee kummallisesti auringossa kesäisin ja kaikki luulee että on ottanut jotai svidun raitoja... Niin että monen vuoden jälkeen leikkautin lyhyeksi.

Ainiin. Viikon paras uutinen: