26. syyskuuta 2010

Tavikset tahtovat tositeeveen


Katselin eilen ruutu.fi:stä Miljonääriäidit-sarjan ensimmäisen jakson. Sepä se olikin uusi lempisarjani. Tai sitten ei. Toinen niistä äideistä sanoi haluavansa kasvattaa lapsensa maanläheisiksi ja jalat maassa oleviksi, ja samaan aikaan osteli niille Louis Vuittonin laukkuja 3-vuotislahjaksi. Olenko muuten ainut, joka on ymmärtänyt, että se Louis Vuittonin logokuosi on ihan todella ruma? En tajua miksi kukaan haluaisi kantaa sellaista mukanaan. Ja toinen äiti oli teettäny Ferrariinsa lapsillensa turvaistuimet aidosta Ferrarin nahasta...

No vaikka se ohjelma olikin typerä, niin valehtelisin jos väittäisin, etten olisi tuntenut hitusen tai ehkä aika paljonkin kateutta. Kyllä minäkin haluaisin olla niin rikas, että voisin asua jossain lämpöisessä maassa älyttömän hulppeassa talossa eikä minun tarvisi tehdä sen enempää palkkatöitä kuin kotitöitäkään. Joku saattaa paheksua nyt, ettei tuollaista saa haluta, pitää haluta painaa nöyränä töitä niska limassa kunnes pääsee eläkkeelle ja kupsahtaa heti seuraavana päivänä. No mutta koska olen sikarikas, niin ostan sitten uusia kavereita. (Eiku ai niin, enhän mä olekaan).

Minulle jäi hiukan epäselväksi millä nuo naiset oikein rahoittavat sen elämäntyylinsä. Toinen niistä oli ollut Suomessa jossain ihan perusduunissakin ja toinen oli yh. En muista kumpi vai oliko se jopa sama miljonääriäiti, joka oli näitä molempia. Menin niissä tsiguissa sekaisin koko ajan.

Pakko mainita vielä Big Brotherista tähän loppuun. Katselin sitä eilen illalla telkkarista ja tulin siihen tulokseen, että nuo tyypit ovat tänä vuonna ylittäneet itsensä ja kaikkien edellisten vuosien asukkaatkin tylsyydessä. Ne ruikuttaa siellä, että niiden pitäisi saada edes jotain kivaa, että piristyisivät. Mutta kun aina tulee vain rangaistuksia ja viikkotehtävät epäonnistuvat, yhyy. Öö tuota... Duh? Eikös se ole niiden oma vika, että tulee rangaistuksia ja että ne viikkotehtävät epäonnistuu? Ihan kuin nämä tyypit olisivat jotenkin ulkoistaneet oman toimintansa, heille vaan tapahtuu asioita, joihin eivät voi itse vaikuttaa. Ja yksi asia mitä vuodesta toiseen jaksan ihmetellä, on ne tupakoitsijat. Miksi ihmeessä ne eivät vieroita itseään siitä tupakasta ennen BB-taloon menemistä, kun senhän nyt luulisi olevan selviö, että siellä voi joutua olemaan pitkiäkin aikoja ilman tupakkaa? Sitten koko talon elämä pyörii näiden yksien niksojen ympärillä, kun ihmistä hiukan vituttaa jäädessään ilman päivittäistä nikotiiniannostaan.

En muuten jaksa enää katsoa Big Brotheria kuin ehkä pari jaksoa viikossa, jos ei ole parempaakaan tekemistä. Enkä varmasti ainakaan tunnusta jännityksellä odottavani noiden Miljonääriäitien seuraavaa jaksoa.

11 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Vuittuuni on nimenomaan legendaarisen ruma kaikkien vähänkään järkeä omaavien mielestä! Sitäpaisti V-laukku tekee kantajansa keski-ikäisen tai mummon näköiseksi, ihan sama minkä ikäinen oikeasti on.

Tiina kirjoitti...

Onkohan se niin, että tyylitajun määrä on kääntäen verrannollinen rahan määrään?

Dårka kirjoitti...

Sä katsot Tiina ihan liikaa telkkaria...

Tiina kirjoitti...

Kyllä, äiti.

Elegia kirjoitti...

Joo, vittuun Vuittonit - karseeta shittiä. Mielestäni tuo kuvan laukku edustaa muutenkin käsittämättömän rumaa mummomuotoilua.

Olen lukenut tuosta Miljonääriäidit-sarjasta ja olisin varmaan katsonutki, jos olisi ollut mahdollista. Eikös ne elele miestensä rahoilla? kai niillä miehet on - rikkaat tietty?

Minja kirjoitti...

Käsittääkseni sen toisen mies kuoli juuri kesällä, mutta joku rikas se oli. Ja toinen on eronnut rikkaasta miehestä ja saanut kai aika hyvät rahat siinä ohimennen.

seeds kirjoitti...

Mäkin oon kuullut että niillä olis rikkaat miehet (josta toinen on nyt kuollut) ja että Vuittonit olis kuulemma joidenkin hullujen mielestä hienoja (kaikkea sitä kuulee :P)

Laiza kirjoitti...

Vuittonit on kyllä juu hirveitä. Pitääpä katsastaa tuo miljonäärisarja. BB on kyllä supertylsä, jos ei tuotannossa tapahdu suuria muutoksia, niin tää oli kyllä viimeinen vuosi, kun mulla on 24/7.

Tiina kirjoitti...

Elegia, joo, toi kuvan laukku oli ehkä vielä ekstraruma. Otin ekan mikä vastaan tuli. :D
No sehän mua mietityttikin, kun toinen oli kolmisteen lasten kanssa ja toinen vasta kihlautumassa, että miten. Muuten olisinkin automaattisesti olettanut että miesten rahoilla elelevät.

Minja, no tuohan selittääkin sitten. Leski ja eronnut.

Seeds, välillä sitä kyllä toivoo, ettei kuulisi ihan kaikkea mitä elämässä kuulee. ;)

Laiza, mä en onneksi erehtynyt ottamaan mitään 24/7:aa. Viime vuoden tylsyyden perusteella tein ihan oikeat päätelmät.

Riikka kirjoitti...

ei, et ole ainut joka on ymmärtänyt tuon rumuusasian! tai no, huomasit sen varmaan jo. mutta ruma se on.

sen sijaan mäkin voisin muuttaa lämpimään maahan ja elellä vaikka jossain ihan normaalikokoisessakin talossa ja tehdään vaan jotain hyviä ja kivoja juttuja, vaikka sit työtäkin jos se ois kivaa eikä sitä olis pakko tehdä aina eikä rahasta.

mä en oo nähnyt miljonnäriäitejä, koska hippinä luovuin mun telkkarista ja teeskentelen, etten tiedä mikä on ruutu.fi (korkeintaan yle areenan tunnistan), mutta kuulin eilen työkavereilta, että sen toisen kuollut mies oli se liikemies, joka kuoli kesällä katajanokalla hämärissä merkeissä.

Tiina kirjoitti...

Ai joo! Nyt kun sanoit, niin muistankin lukeneeni siitä miljonääriäidin miehen kuolemasta jostain lööpeistä.
Ja niin, kyllä mullekin toki joku pienempikin kämppä kelpaisi, jos ei niin hulppeaan olisi varaa. Kunhan olis lämmin eikä tarvis tehdä töitä pakon edestä. :D