16. syyskuuta 2010

Day 16 - A song that you used to love but now hate

Rakastaminen ja vihaaminen ovat jälleen aika voimakkaita sanoja tässä kohtaa. Sovitaanko, että tykkäsin, mutta en tykkää enää? Koska en keksi sellaista kappaletta, joka olisi tuolla rakkaus/viha-akselilla.

Noh. En tiennyt mistään Nickelbackista mitään, kun ensimmäisen kerran kuulin tämän kappaleen Constantinen esittämänä American Idolissa. Ja koska Constantine oli niiiin kuuma, niin ihastuin myös tähän kappaleeseen. Sittemmin opin läksyni ja Nickelback pilasi tuon biisin. Constantine sen sijaan on vieläkin kuuma. (Kai?)

Nyt siis tämä eikä alkuperäinen versio.


Constantine muuten putosi kisasta heti tämän jälkeen. Olisin oikeasti halunnut laittaa tämän videon, koska C. vetää tuon biisin paljon paremmin sen pudotuksen jälkeen, mutta kun tuossa alussa on monta minuuttia tuota muuta löpinää. Jota itse tietysti katselen mielelläni, mutta en usko kovin montaa teistä kiinnostavan.

13 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Nyt täytyy kyllä sanoa, että en tykkää. Katsoin siis tuon paremmin vedetyn version, mutta falski on ääni. Mutta onhan se hoikka poika ja semisti kihartuva tukka, olisihan tämä pitänyt arvata. ;)

Tiina kirjoitti...

Joo, enhän mä sen laulutaidoista mitään puhunut. :D

Alcinoe kirjoitti...

Onneksi minulle jää ne kaljut, tatuoidut ja läskit, mihin luetaan myös lihakset. Ai niin, ja siippa!

Tiina kirjoitti...

Ja Constantine on muuten myös 192 senttiä pitkä. Lääääh... ;D

ian kirjoitti...

Tätä levyä on joskus aikanaan tullut kuunneltua aika paljon. Vähemmän viime vuosina, mutta toisin kuin sinä, minä en edelleenkään ole tätä alkanut vihata(lopettanut tykkäämästä). Taidankin laittaa soimaan nyt.

Levyn nimihän on siis Silver Side Up, ja minusta on aina ollut jotenkin huvittavaa ajatella että kuinkahan monta tyhmää ihmistä on laittanut levyn soittimeensa väärin päin. Ihan varmasti joku on.

Tiina kirjoitti...

Joo, no mä en oikein siitä Nickelbackista välitä.
Mutta hauska nimi levyllä. Kertoiskohan google onko jollekin käynyt niin... :D

ian kirjoitti...

Nyt se levy loppui. Eipä tullut juuri huomiota kiinnitettyä kun surffailin fivefingersejä. Taustamusiikkina menee kyllä ihan hyvin. Constantinen lauluääni on kyllä musta aika surkea.

Tiina kirjoitti...

No joo, ehkä se lauluääni oli sen heikoin kohta tossa kisassa. Mutta se on vaan niin kinkku...

Oikeastihan se tekee kovasti jotain Broadway-musikaaleja tuolla Atlantin takana. Ehkä sen ääni sopii sellasiin paremmin, en tiiä. Sillä on myös ollut rooli Kauniissa ja Rohkeissa. :D

ian kirjoitti...

Ai oikein Kauniissa ja Rohkeissa? No sehän muuttaa kaiken. Kaipa sitä sitten pitää alkaa fanittamaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

En katso noita ohjelmia, mutta en ihmettele, että tuo putosi. Siis Amerikassa(?). Yrittää ihan liikaa eikä ääni riitä. Keuhkoja pitäisi harjoittaa.

Tiina kirjoitti...

Ian, nyt sä ala tajuta... ;)

Ano, karismallahan se tuolla kisassa eteni aika pitkällekin. Top-10:een, en muista monentenako putosi.

Anonyymi kirjoitti...

^^^ Kertoo ohjelmasta kaiken tarvittavan.

Tiina kirjoitti...

Kauniista ja rohkeista vai Idolsista?