15. tammikuuta 2008

Ihan OIKEA päivitys

Onks pakko, jos ei taho?

En tajua miksi tämä blogi on ruvennut nyt haamupäivittyilemään Blogilistalla. Hermo! Mitään en ole koskenut minnekään ja kun tulen kotiin, niin olenkin muka blogannut. Jos se johtuu noista kommenteista, niin kuinka perkele se nyt yhtäkkiä, kun ei ole ennenkään? Vinkkejä ohjeita neuvoja? Yritin nyt säätää itse ainakin jotain, saas nähdä auttoiko.

Olen nyt aika väsynyt, sekä henkisesti että fyysisesti. Tekisi mieli painua talviunille, vaikka en tiedä onko tuolla talvi tai mitään. Vituttaa tuon haamupäivittymisen lisäksi pari muutakin asiaa. Selvittämättömiä asioita muhii sisälläni ja asioita, joissa ei näy tunnelin päässä valoa ja vittu en jaksaisi tarpoakaan. Tekisi mieli heittää tähän sellainen semipitkä kirosanojen lista, mutta olkoon nyt.

Ihmiset ympärilläni sikiävät hurjaa vauhtia. Yhdellä ystävällä on parivuotias, toisella alle kuukauden ikäinen vauva ja kolmas on raskaana. Tänään kävin katsomassa tuota alle kuukauden ikäistä, mutta biologinen kelloni ei sanonut mitään. Olihan hän kovin suloinen, mutta ei se kyllä varsinaisesti tuntunut missään. Olenkohan viallinen?

10 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Nääh, en minäkään tunne mitään erityistä, kun näen vauvoja. Ja minä sentään tahdon omia.

Nanna kirjoitti...

Et ole viallinen. :)

Mymskä kirjoitti...

Et sinä mikään viallinen ole. Ja mitäs sitten vaikka et haluaisikaan lapsia? Ei sekään mikään kamalan paha vika ole.

Minun biologinen kelloni ei ole koskaan tikittänyt, ehkä minulla ei ole sitä. Mutta en suostu olemaan viallinen. Minusta on joku osa asentamatta, mutta ilmankin pärjää. :)

Tiina kirjoitti...

Annikki, ajattelin, että sen pitäisi tuntua joltain. :D

Nanna, hyvä tietää. :)

Mymskä, mä en ole vielä päättänyt haluanko lapsia vai en. Se riippuu aika pitkälle siitä tuleeko mistään lasta tai paskaa. :D

purrrrina kirjoitti...

Jos sua yhtään lohduttaa (vai tarviitko edes mitään lohdutusta?), mun ystäväpiirissäni on kolme raskaana. Lasketut touko-, heinä- ja elokuussa. Hallelujaa biologisten kellojen rytmitys.

(P.S. Mulla kyllä VÄHÄN (oikeasti VÄHÄN) on vauvakuume, mutta ei se mitenkään välttämättä näpähdä polttavaksi kaiken maailman kuolakaljupäistä. Harvoista ja valituista vaan.)

sirenita kirjoitti...

Ehei, ei sinussa (kun ei kerran minussakaan) ole mitään vikaa. Sitä paitsi se vauvakuume taitaa olla vaan joku urbaanilegenda...

Tiina kirjoitti...

Purrrrina, sun ympärillä ihmiset sikiävät sitten vielä hurjempaa vauhtia. Varo vaan, ettei tartu!
No ei vaan. :D
Siis tietyt vauvat on suloisia ja useimmiten ne tutut vauvat. Oli tuo eilinenkin hyvin suloinen ja niin pikkuinen, ettei siihen uskaltanut edes koskea, ettei se hajoa. :)

Sirenita, hmm. Ehkä se tosiaan onkin urbaanilegenda. Tai joku yhteiskunnan tapa painostaa meitä lisääntymään... :D

Elina kirjoitti...

Toistan saman, minkä muut ovat jo sanoneet (kertaus on opintojen äiti): et ole viallinen :)

Minulla(kaan) ei ole koskaan piolookinen kello tikitellyt. Tikittelee sitten joskus, jos tikittelee tai jättää tikittämättä. Sitä (lapsiasiaa) voi mietiskellä sitten, jos syntyy kiinnostusta siihen. Ei kai niitä väkisin kannata pukata tänne :-)

Eeva kirjoitti...

Jännä, että jonkun mielestä olisi viallinen, koska ei halua lapsia. Yleensä minua pidetään ehdottoman viallisena, koska haluan niitä. :o

Tai no ehkä se johtuu jyrkästä suhtautumisestani. Minun elämästäni kun tulisi hyvin tyhjää, jos en ikinä saisi (/saa) omia lapsia. Ja se tyhjyys johtuu mitä ilmeisimmin biologiasta. En ainakaan ole keksinyt mitään järjellistä syytä ajoittaiselle ahdistukselle lapsettomuudesta.

Mutta et ole minustakaan viallinen. Ei kaikilla hormonit vaikuta yhtä voimakkaasti. (Ja hyvä niin...)

Tiina kirjoitti...

Elina, niin ja voihan niitä lapsia hankkia ilmankin sitä tikittelyä. En oikein tiedä millaista sen tikittelyn pitäisi olla, niin oletan, ettei se ole tikittänyt.
Mut jos nyt pääsis ensin edes harjoitteleen... :D

Eeva, enhän mä sanonut, että en halua lapsia. Epäilin olevani outo siksi, koska vauvat ei ole erityisen sydämen sulattavia ja ihania mielestäni. Valtaosa naisista kun tuntuu olevan ihan hunajaa, kun sellainen pallero vähän kuolaa jossain.
En ole kyllä tavannut ketään, jota pidettäisiin viallisena siksi, että haluaa lapsia...