14. tammikuuta 2008

Luovuttanut enkeli

Noita kukkasia ja kunniamerkkejä sen kuin ropisee. Eilen listattujen lisäksi olen saanut suitsutusta ainakin Annikilta, Henulta, Minjalta, Sirenitalta ja Yllätystytöltä. Lisäys klo 20.29: Ja Riikaltakin vielä! Ooh, yhteensä jo kahdeksalta (8) yhdeksältä (9)! (Unohtuiko joku?) Kyllä mun nyt kelpaa!!! Kiitos paljon. :)

Päivän otsikolla viittaan (Maj Karman loistavan biisin lisäksi) siihen, että luovuin Facebook-vastarinnastani tänään ja hyväksyvästi hymisten tulin taas osaksi ihmiskuntaa. Sain kyllä jo hieman kuittia siitä, että "sähän sanoit, ettet ikinä liity facebookiin". En nyt toistaiseksi ole siitä ihan hirveätä iloa saanut, mutta onhan se toki kiva saada kavereita. Etenkin sellaisia kavereita, joihin ei muuten tule pidettyä yhteyttä. (Tuleeko sielläkään, on sitten ihan toinen kysymys). Voi aina ainakin uskotella omaavansa elämää. Tuskinpa rupean siellä kuitenkaan kovin suuresti aikaani viettämään. Vielä en ainakaan ymmärrä miksi jotkut siirtyvät bloggaamisesta Facebookiin...

Lupasin eilen eräällä suunnalla kertoa toissayön unestani. Ei siinä mitään kovin merkillistä tapahtunut, muuta kerron lyhyesti, jos enää muistan. Jouduin siis unessa kiipeilemään jotain ihan omituisia portaita jonnekin tosi korkealle ja hankalaan paikkaan, koska kellarikomeroni muka oli siellä. Sitten kun pyrin sen kellarikomeron luokse, niin minulle kerrottiin, että vesivahinko on tuhonnut osan komeroni sisällöstä. Jostain syystä tämä asia oltiin pimitetty minulta pitkään ja vahingoittuneet tavarat oltiin heitetty pois. Jossain vaiheessa sitten kun katselin niitä tuhoutuneita tavaroita, niin myös Wille oli siinä, ja Willeltä oli tuhoutunut joku omituinen pieni akku, (sellainen kuin auton akku, mutta miniatyyriversio siitä). Wille oli kovasti murtunut tästä akun tuhoutumisesta, se oli siis ihan kappaleina (akku siis, mutta vähän Willekin), ja minä koitin lohdutella, että eiköhän sellaisen saa uudenkin jostain kaupasta.

Että sellaista. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Edit hiukan myöhemmin. Blogilista väittää tämän blogin nyt vaan haamupäivitelleen koko päivän. Mitä paskaa?!

14 kommenttia:

manninen kirjoitti...

Jes! Wille rypee jo toisten unissakin. Pöllin sulta ton yhen meemin, ku on nii tylsää...

Alcinoe kirjoitti...

Minulta kans!

Ei Naamakirjassa ja bloggaamisessa ole mitään samaa. Jälkimmäinen voittaa ensimmäisen tuhannesti.

Tiina kirjoitti...

Manninen, niin näemmä tekee. :D
Pöllihän.

Alcinoe, jee! Kymmeneltä jo kunniamerkki! :)
En tajua kanssa miten ihmeessä tuota voi ajatella blogin korvikkeeksi. En mä ees osaa käyttää sitä...

Wille kirjoitti...

Heh, heh. Hieno uni. Hyvä että minua lohdutetaan kun olen murtunut, vaikka sitten vain unissa.

Tiina kirjoitti...

Tosi. :D
Mut hei, kyllä mä lohdutan täälläkin. :)

Wille kirjoitti...

Hyvä. Mutta nyt jäädään odottamaan näetkö joskus jatkoa tuolle unelle. Saanko koskaan uutta akkua?

Rappiotäti kirjoitti...

Täältä tulee pari kukkaa lisää, ole hyvä:-)

Tiina kirjoitti...

Wille, saapas näkee tuleeko jatkoa. :D

Rappiotäti, ooh, jo 11!!!
Kiitos! :)

Elina kirjoitti...

Bloggaaminen ja naamakirjailu on tosiaan ihan eri asia. Minun sosiaalinen elämä on hieman virkistynyt facebookin ansiosta ja on kiva nähdä kaverin pärstä, kun lähettää hänelle yksityisviestiä. Eihän siellä (FB) mitään syvällistä ole: se on sellainen leikkipuisto, jossa on kiva käydä. :)

Sellaista sen sijaan ihmettelen, kun moni siellä lärvikirjassa oleva parjaa ja valittaa siitä koko ajan: siis hei, eikö voi lähteä kävelemään sen sijaan, että roikkuu siellä!??!?!?!!

Tiina kirjoitti...

Niinpä, Elina. Mä ainakin ajattelin, että jos en saa siitä hommasta mitään, niin poistan sen profiilini sitten. Nyt ainakin alussa on ihan kivaa, kun on löytänyt kivoja tyyppejä, joihin ei muuten tule pidettyä yhteyttä.
Kuvittelin sitä vaan hieman erilaiseksi, ehkä jotenkin syvällisemmäksi, sen perusteella, mitä olen kuullut ja lukenut. :D

Mymskä kirjoitti...

Minullakin olisi puska annettavana...

sirenita kirjoitti...

Tuosta facebookista; jotenkin mä ainakin luulin, että se vois olla enemmän persoonallinen... tai just syvällisempi. Aika onttoa touhua se on, paitsi juurikin siksi, että voi vaihdella kuulumisia 'unohduksissa' olleitten ystävien kanssa. Kunhan vaan muistaa vaihdella niitä kuulumisia. ;)

Alcinoe kirjoitti...

Joo-o, haamu päivittää ihan koko ajan.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, 12!!! Ei sillä, että laskisin... :D
Kiitos paljon! :)

Sirenita, sama homma! Joo, siellä voi kaikkia hassuja juttuja lähetellä toisille ja ilmoittaa, että on jossain kummin kaiman kaapin luona käymässä, mutta en mä nyt toistaiseksi sieltä mitään kauhean järkevää ole löytänyt.

Alcinoe, no niin päivittää. Ja jos päivittää nytkin, niin syötän tämän koko blogin haikaloille!