6. tammikuuta 2008

There's blood in the streets, it's up to my ankles


Tänään kun on loppiainen ja joulu kai loppuu loppiaiseen, niin otin kissaltakin jo tonttulakin pois päästä. Huomenna ehkä alkaa koulu, tai sitten joku muu päivä. En ole vieläkään tehnyt minkäänlaista lukujärjestystä itselleni. Mañana... No ei kun kyllä se tänään pitää tehdä. Ennen nukkumaan menoa. Onhan tässä vielä aikaa.

Kiitos muuten kaikille kommenteista tuohon edelliseen postaukseen, se oli huomattavasti positiivisempaa kuin odotin. Tavallaan pieni kirjoituskärpänen puraisi kannustuksenne myötä ja nukkumaan mennessä kirjoittelinkin päässäni hetken jonkun Harrin tarinaa. En kyllä enää oikein muista mitä puoliunessa ajattelin, mutta hauska seikka (toooosi hauska) oli se, että tänään olikin näemmä Harrin nimipäivä. (Hyvää nimpparia vaan, jos joku Harri tänne sattuu tänään vielä eksymään!) Minulle se nimi tuli varmaankin mieleen siitä Zen Cafén kappaleesta. Mutta saas nähdä. Ehkä joskus vielä kokeilen kirjoittamista, jos vaan saan idean. (Siis kirjoitanhan minä tässä koko ajan, mutta juu nou)...

Peruutin sitten kuitenkin sen vuosikatsastuksen, johon sain kaupungilta kutsun. Olen kuitenkin käynyt katsastuksessa ihan säännöllisesti joka toinen vuosi yths:llä ja tajusin, että minun pitäisi mennä silloin jonnekin Hatanpäälle 10 yli 8 aamulla. Ei ihan sairaasti innostanut ajatus. Mieluummin menen yths:lle samoihin kokeisiin ihan yhtä ilmaiseksi jonain parempana ajankohtana.

Radio Rockilla oli tuossa loppuvuodesta sellainen 100 parasta rock-albumia -äänestys ja nyt siellä sitten soitetaan nuo albumit kokonaisuudessaan joka lauantai ja sunnuntai siinä järjestyksessä kuin miten ne tuossa äänestyksessä menestyivät. (Siis lauantaina yksi levy ja sunnuntaina toinen, listan häntäpäästä alkaen). Tänään olisi ollut vuorossa Morrison Hotel (kuvassa), mutta minäpä onneton unohdin kuunnella! Se, että tuo levy päätyi sijalle 99, ei tietenkään tarkoita, että se olisi huono levy. Sillä vaan kävi paska säkä, kun piti valita niin monesta levystä suosikkinsa. Vielä huonommin sijoittui RHCP:n By The Way, joka jäi viimeiseksi!

Joo. Kaipa sitä pitää alkaa tutkiskella tuota ensi jakson kurssitarjontaa. Plääh...

2 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

No voi helv., ja minulle ei ole tietenkään taas kerrottu moisesta kisasta yhtikäs mtn! Nuo kaksi viimeistä kun molemmat sattuvat tosiaan olemaan mieleisiäni levyjä, absolutelly :)

No, onneksi ne nyt molemmat löytyy omistakin kokoelmista, että sikäli ei paljon haittaa, saa kuunnella ihan milloin vaan, mutta... - On se vaan aina kuitenkin niinku JOTAIN jos noin sikahyvää musaa soitetaan myös "muuten vaan" radiosta - tai vaikka jos tulee se oma, sensatakertaa nähty suosikkileffa telkkarista, niin ainahan sekin on vaan katsottava :)

Tiina kirjoitti...

No voihan!
Se on muuten totta, että vaikka itsellä olisi jonkun bändin koko tuotanto, niin silti siitä saa kiksejä, jos sitä soitetaan radiossa. :)
Toivottavasti siellä listalla on vielä jotain muitakin Doorsin levyjä, ja toivottavasti ne ei mene silloin ohi.