generated by sloganizer.net

10. tammikuuta 2008

Lempparei

Ajattelin nyt vähän tyttöillä tänään ja tein tällaisen meemin, jonka kopioin Minjalta, joka oli kopioinut sen Henulta, joka oli kopioinut sen jne...

Eli listaan tässä lempijutskiani. Uskotteko, että olen nähnyt suunnattoman vaivan ja kuluttanut paljon aikaa tämän postauksen tekemiseen, joten arvostakaahan sitä!


1. Tuoksu


Jos ja kun puhutaan nyt vain tällaisista kaupasta ostettavista tuoksuista, eikä esimerkiksi mistään kesän tuoksuista, niin lempituoksuni on Glow by J Lo. Olen tuota käyttänyt jo parisen vuotta. En tahdo uudistua!

2. Koru



Käytän hirmuisen vähän koruja, paitsi renkaita korvissani, mutta laitan tämän tähän, kun sain sen joulupukilta.

3. Väri



Hahaa, sainpas hyvän syyn kuvata sen eilen ostamani lätsän. Lempivärini on punainen (erityisesti oikein sellainen syvän punainen) ja musta myöskin.

(Huomaatteko muuten, että noissa itsestäni otetuissa kuvissa tausta on useimmiten kylpyhuoneen kaakelit? Se nyt vaan on sellainen hyvä ja rauhallinen tausta kuville, ja kylppärissä on ainakin kunnon valaistus.)

4. Kengät
Lempikenkäni ovat hädintuskin kengät. Varvastossut nimittäin ovat ehdottomasti parhaat keksinnöt ikinä! Niitä löytyy monena eri värivaihtoehtona, mm. tuo musta, joka yllä näkyy. Vaikkei niitä kyllä voi käyttää kuin lyhyen aikaa vuodesta, mutta on ne silti lempparini. Ja kiinantossut myös. Syssymmällä ja keväämmällä Adidaksen Superstarit ovat myös oikein mukavat jaloissa (ja jalkani tykkäävät niistä enemmän kuin varvastossuilta, mutta eihän jaloilta kysytä, eihän?).

5. Asu


Tämän hetken lempivaatteeni on ehdottomasti tuollainen yllä näkyvä villamekko. Minulla on niitä muutamaakin eri väriä. Tuo yllä näkyvä väri toimii kotimekkona, koska se on jo niin nuhjaantunut. Sitten on muutama (musta, harmaa ja laventelimman sininen), joita käytän ihan kotoa poistuessakin. Kotona käytän mekon kanssa jotain legginsejä ja villasukkia, ulkomaailmassa sitten useimmiten farkkuja etc.

6. Esine



En osannut valita yhtä lempiesinettä, joten kuvasin kaksi lempiesinettäni sekä henkilökohtaisen johtohelvettini (vain pienen osan siitä) yhdessä nipussa. Mp3-soittimeni on hyvin rakas, enkä saattaisi elää ilman sitä. Ja tuo toinen! Läppäri! Olenkin pimittänyt sitä teiltä pari päivää, ihan vain tämän meemin vuoksi, koska en ole saanut tehtyä tätä aikaisemmin.

Niin, ostin siis vihdoin itselleni läppärin. Osamaksulla tietysti, köyhä kun olen. Olen himoinnut läppäriä jo piiiiitkään ja nyt oli aika edukas tarjous HP:n kannettavasta. Kyllä nyt kelpaa, kun voi blogata keittiöstä (kuten nyt) tai sohvalta tai sängyltä tai vaikka vessasta, jos mieli tekee. Vistassa on kyllä hieman totuttelemista, välillä tekisi mieli haistattaa sille pitkä pieru, mutta eiköhän tämä tästä... Olen hyvin iloinen tästä läppäristä.


Jos joku jatkaapi tätä jutskaa, niin kertoopi siitä kommenttiosastollani!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja tuotteita! jatkan meemiä, kunhan saan ne helvetinperkeleen patterit kameraan(eli n. vuoden kuluttua) ja voin ottaa kuvia lempijutskistani.

Onnea läppärin johdosta! Vuosi sitten sain Esmeraldan ja nykyään on vaikea edes kuvitella elämää ilman läppäriä(vaikka aina olenkin tässä oman pöytäni ääressä, harvoin sängyllä löhöämässä ja leffoja katselemassa). Ainoa ongelma on, että kohta pitäisi tyhjentää muisti ja muutenkin vähän katsoa, että mikä mato siellä sisällä luikertelee, kun Esmeralda jumittaa aika pahasti nykyään. Laps latailee kaikkea skeidaa tänne, joten en saa edes rauhassa omia konetta itselleni..:(
-minh-

Wille kirjoitti...

Meinasinkin tuossa jo sanoa että miksi siellä vessassa aina kuvailet mutta sinähän selititkin sen.

Läppäri olis kyllä näppärä paitsi kun videoeditointia harrastan niin siihen pitää oikeastaan olla pöytäkone. (Kun sais senkin vaan toimimaan)

Tiina kirjoitti...

Minh, olen tainnut kuulla tuon ennenkin, että laitat sitten kuvia blogiin kun... :D
Unohdinkin mainita, että tämän läppärin nimeksi tuli Aapeli, kun se asennusvaiheessa nimeään kyseli ja katsoin kalenterista jonkun sopivan siitä lähipäiviltä. :)

Wille, joo, vessakuvailufetissilleni löytyy oikein hyvä selitys. :D Kaikkialla muualla on liikaa häiritseviä taustatekijöitä.
Mulla on nyt molemmat, sekä läppäri että pöytäkone, mutta tätä läppäriä tulee varmaan käytettyä enemmän, kun toimiikin paremmin ja kaikkea. :)

Anonyymi kirjoitti...

Just kävin huoltsikalla varta vasten pattereita ostamassa. EI OLE! Ollaan sitten ilman, stna..
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Mä lupasin jo siskos blogissa tätä jatkaa jostain välistä, pitäs ensin kuvailla vaan noita tuotteita. Mulla on HP:n läppäri, vahempaa mallia kylläkin ja ilman en tulis toimeen.

Akkiki kirjoitti...

IHANA PIPO <3 Mäkin haluun!!!!

Tiina kirjoitti...

Minh, no johan nyt on...

Lumi, läppäri on kyllä loistava keksintö ja uskon HP:n olevan ihan hyvä merkki.
Otahan nyt niitä kuvia, että päästään katselemaan! :)

Akkiki, voin antaa vihjeen: Stockmann. :D

Maria kirjoitti...

Tosi magee lätsä! Olen etsinyt vähän samanlaista, mutten ole löytänyt. Täytyy varmaan tehdä itse.
Lempiväritkin menevät yksiin.
Ja kenkämakukin natsaa. Hui.
Tietty läppäri ja ämppäri (auh, näitä lemppareita!).

Tuo mekkokin miellyttäisi, mutta minun päälläni se näyttäisi äitiysmekolta ja ihmiset varmaan alkaisivat kysellä, että aika taitaa olla jo lähellä, kun on massu noin pömpöllään...

Mimmu kirjoitti...

Sulla on hyvä tuoksu ;) Itellä tuo on toinen lemppareista. Toinen onkin sitten Flower By Kenzo.

Tää haluaa kans läppärin ja varmaan sellaisen osarilla myös hankkii. Ja meemiä jatkan jahka ehdin.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, hauskaa, että meidän lempparit on noin samiksia. :)
Saattaa se minunkin päälläni näyttää äitiysmekolta, mutta enpä niin jaksa ressata siitä. :D

Mimmu, mulla on kanssa sitä Flower by Kenzoa. :) Tosin en nyt ole käyttänyt sitä tuon Glown löytämisen jälkeen.
Hauskaa. :)

Annikki kirjoitti...

Onko sinun läppärillä jo nimi?

Jos kerran minhin on Esmeralda, ja minun läppäri on Sweetie Darling. :D

Tyhmä mies vastusti kiivaasti tämän nimeämistä siten, mutta ei sillä ollut asiaa sanella. Koneesta pitää miesten mielestä tehdä "Kone" tai "Mylly" tai "Annikin Turbo". plääh

Tiina kirjoitti...

Joo, mä tuolla aiemmassa kommentissa jo sanoinkin, että siitä tuli Aapeli.
Edellisenä päivänä oli joku parempi nimi mielessä, mutta se oli unohtunut ihan tyystin siinä vaiheessa, kun kone nimeään kyseli. :D

Anonyymi kirjoitti...

Arvostan postaustasi :) Hauska meemi, saa tietää vähän lisää kirjoittajasta. Taidan kopsata tämän sinulta ja teen viikonlopun aikana...

Tiina kirjoitti...

Kiitos arvostuksesta. :D
Tulen sitten kurkkimaan vastauksiasi.

Anonyymi kirjoitti...

Kas, täytyypi vissiin tähänkin tarttua... - Itse olen tainnut tällaisen meemin joskus liikkeelle laittaakin, hieman laajempana versiona tosin mutta... Tähän on ehkä tosiaan helpompi panna nuo kuvatkin mukaan :)

- Eli laitanpa omani esille jahka ennätän :)

Tiina kirjoitti...

Joo, kauhean pitkään meemiin ei ehkä viitsi laittaa kuvaa joka kohtaan. :)