31. tammikuuta 2008

Pari videota

Tämä video oli niin hauska, että pakko jakaa se teidän kanssanne. Meinasin nauraa itseni kuoliaaksi, vaikka tuo onkin ihan näytelty juttu. Mutta tuntuuko tutulta? Eihän kukaan meistä koskaan ole ollut noin humalassa, eihän?

Ja sitten toinen video. Onhan TÄMÄ vitsi, onhan?

Yritin eilen hetken matkaa katsella sitä Nelosen uutta G-pistettä, mutta en jaksanut. Ihan oikeasti... Kiinnostaako jotakuta mistä naiset fantasioivat ja kuinka usein? Siis tosi ihanaa, kun me ollaan tällasii itsenäisii ja seksuaalisesti vapautuneita naisii, että me voidaan puhua näistä jutuista silleen niinku avoimesti ja kertoo kaikille mitä me niinku puuhataan meidän makkarissa.

Give me a break...

15 kommenttia:

purrrrina kirjoitti...

Olen SYVÄSTI järkyttynyt tuosta TOISESTA videosta. Oikeasti, mä TODELLA toivon, että se on vitsi. OMG. :O

kervå kirjoitti...

Mut eka oli hyvä! Ihan vedet silmissä nauroin :D

Tiina kirjoitti...

Purrrrina, olen melko varma, että tuon toisen videon on tarkoitus olla joku huumoripläjäys. Ei kai tollasta oikeasti voi olla? :D

Kervå, melko sairaan hyvä. Paras ehkä pitkään aikaan. :D

Mymskä kirjoitti...

Khihihii... Mutku se on niin kivaa olla seksuaalisesti vapautunu ja kikatella ku joku sanoo seksi. Khihii. Niinku must ainaki tollasii ohjelmii tarvitaa lisää.

Tiina kirjoitti...

Khihii. Kukin tyylillään... :D

DorianK kirjoitti...

Ensimmäiseen videoon liittyen:
Näin joitakin Micallefin ohjelman jaksoja silloin, kun niitä kotimaan kanavilla pyöri, ja ohjelma oli silloin ehdoton suosikkini sketsiohjelmista — mikä ei tietenkään ole kovin merkittävä saavutus, sillä en ikinä naura. Micallef on sikälikin lohduttava tapaus, että ennen koomikon uraansa hän oli lakimies, joten lakimieheydestäkin voi siis ilmeisesti parantua.

Toiseen videoon liittyen:
Minä ammun itseäni päähän ihan kohta.

Tiina kirjoitti...

Ai sinä tunnistit mistä tuo video on. Mulla ei ollut hajuakaan.
Älä nyt ammu kuitenkaan. Hengitä syvään...

Riikkis kirjoitti...

Tuo jälkimmäinen oli järkky. En edes tiedä mitä sanoisin. Varsinkin jos se ei olekaan vitsi. Mut pakkohan sen on olla!

Tiina kirjoitti...

Siis vitsihän se on. Pakkohan sen on olla? :D

Eeva kirjoitti...

Minä olen vissiin jotenkin poikkeava, koska minua lähinnä säälitti tuon ekan videon mies. Enkä nähnyt siinä juuri mitään hauskaa. Taitaa johtua siitä, etten ikinä ole ollut noin humalassa. :/

Kami kirjoitti...

Minäpä katoinkin G-pisteen ekan jakson. Melkein kokonaan jopa. Välillä katoin kun urheilukanavalta tuli nyrkkeilyä. En aio katsoa toista jaksoa. Kauko Röyhkä kehtasi väittää siinä että porno ei voi korvata ihmissuhdetta. Pyhänhäväistys!

Kami kirjoitti...

Toinen video ei mitenkään erityisesti järkyttänyt, on tuollasia tyyppejä olemassa. Se joko toimii tai ei. Niin kauan kuin toimii, tuollasia tyyppejä on. Siksi sitä sanotaan pelaamiseksi. Kylmää strategiointia. Sillä ei ole mitään väliä että jokin osa naisista ällöää tuollaista, koska sitten on se osa johon tuollainen tehoaa. Kai se on jokin keskiarvojuttu. Yhtään ei kyllä käy kateeksi. Vaikea olisi itteään peilistä katella, vaikka enemmän piparia tippuisikin. Mitä millään on enää väliä jos ei edes yritä pitää itseään selkärankaisten kirjoissa?

Nauratti se narisija joka piti sitä oppituntia.

Muusikotar kirjoitti...

Tuo toinen video oli täysin totta. Olikohan se City-lehti vai mikä, joka hypetti tuota Neil Straussia ja hänen "Game"-kirjaansa, jossa mies soluttautui PIU-miesten, eli Pick Up Artistien joukkoon. Siellä ne oppivat tehokkaasti iskemään naisen kuin naisen. Homma on totisinta totta.

Tiina kirjoitti...

Eeva, vissiin sitten. Minusta se oli hulvatonta. :D

Kami, juu ei kannata sitä G-pistettä seurata.
Totta, että joihinkin naisiin tuo varmaan toimii. Se tässä ehkä onkin järkyintä.
Se narisija oli kyllä ihan paras. :D

Muusikotar, yritin lukea sen Neil Straussin kirjan, mutta en jaksanut alkua pidemmälle. Olen kuunnellut niitä Mysteryn ohjeita jonkin verran (se on niin lääh-ihana mies), niissä oli joku järkikin, mutta tuo nasaaliäänikaveri oli kyllä ihan pelle. :D

--KATA-- kirjoitti...

Toi eka video on tajuttoman hauska!

Toi pelimies pate käy mua jotenkin sääliksi. Reppana.