11. tammikuuta 2008

Take it easy, baby

Otan nyt tosi rennosti ja bloggaan selälläni sängyssä. Jo on aikoihin eletty! Tämä on ihan mukavaa, tosin tässä alkaa nukuttaa ja kymmensormijärjestelmä on välillä vähän hakusassa tässä uudessa ja mullistavassa bloggausasennossani. Jos vielä hakisi eväät tuohon viereen, niin tästä ei tarvisi lähteä kuin korkeintaan vessaan. Liikuntaakin tulee harrastettua sen verran, että täytyy aina tehdä hieman vatsalihasliikkeitä, jos tahdon saada digiboksin tottelemaan kaukosäädintä täältä kulmasta.

Oikeastaan tämä vaaka-asento alkaa ramaista en verran, että en muista enää pitikö tässä muka jotain järkevääkin sanoa... Eipä kai.

Minja laittoi blogiinsa nuoruusmuistoja ja tarkoituksenani ei ollut matkia, mutta törmäsin tähän biisiin ihan melkein vahingossa tuolla YouTubessa ja pakkohan se on teidän kanssanne jakaa. (Tästä voisi saada sen käsityksen, että olen elänyt nuoruuteni 60-luvulla, mutta ei nyt sentään kuitenkaan).

16 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Siskollasi oli paremmat muistot. Sori vaan. The Doors ei oikein iske. En tykännyt siitä leffastakaan.

Tiina kirjoitti...

Arvasin lähes sanatarkkaan, että sanot noin! :D

Paitsi en tuota viimeistä lausetta. Tuo nyt on kyllä aika ontuva perustelu. En minäkään tykännyt siitä leffasta, se oli aika... ööh.

Wille kirjoitti...

Tiedän että se kuulosti nyt siltä että sen perusteella olisin musiikinkin arvostellut. Se ei ollut tarkoitukseni. Tuli vaan mieleen kun siitä ei ole kauan kun sen katsoin.

Tiina kirjoitti...

Ai jaa. :D
No en mäkään tykännyt siitä leffasta silloin kun näin. Se keskittyy ihan epäolennaiseen ja Val Kilmerissä ei edes ole silmänruokaa.
(Toisin kuin alkuperäisessä Morrisonissa, ahem ;).

Alcinoe kirjoitti...

Minoon ihan tippa linssissä ku Tiina aina nii hemmottelee mua.

Minulle kelpaa leffakin.

Tiina kirjoitti...

Kiva, että jollekin ainakin kelpasi. :)

Olin kyllä aika pieni kun näin sen Doors-leffan. Pitäisi varmaan katsoa uudemman kerran. Mutta ei se Val Kilmer silti...

tb kirjoitti...

Joo, kyllä Kilmerin poju on aika valju esitys niinkin valovoimaisesta ja karismaattisesta tyypistä, mutta toisaalta kukapa ei olisi? Kuka tuommoista hahmoa voi lopulta edes esittää? Missään? Koskaan? Ja miksi edes yrittää (rahasta, sanoo elokuvatuottaja)? Eihän siitä ainakaan katsojan kannalta mitään tule, ei ainakaan muuta kuin vinoja katseita ja kuivaa yskähtelyä.

Makailet siellä läppärin ja Jimin seurassa? Just, just. No, pääsitpä ainakin sieltä vessasta.

Tiina kirjoitti...

No joo, se on kyllä ihan totta. Ei kukaan voi koskaan missään täyttää Morrisonin saappaita. Onhan se Kilmer ulkoisesti lähempänä kuin moni muu näyttelijä, vaikka siitä puuttuu se jokin.

sirenita kirjoitti...

Ooh! Kiitoskiitos!

En mäkään siitä leffasta perusta. On vähän sama kuin, että jos lukee jonkun kirjan, on omat mielikuvat valmiina...ja leffassa sitten on ihan 'väärät' tunnelmat. Eli Morrison on Morrison (ihana)... enkä halua mitään Kilmeriä katsella. Nih!

Edellisestä postauksesta vielä;Mulla on sama suosikkituoksu. Ei sitä kannatakaan vaihtaa. Kesti tosin aikansa, ennen kuin suostuin myöntämään, että se on hyvä, koska se on JLo:n. Ei siinä ihmisessä mitään vikaa ole, mutta onko pakko menestyä ihan kaikessa?!

Tiina kirjoitti...

Ole hyvä. :)
Vähän sama homma kuin minua kauhistuttaa jo etukäteen ajatus siitä, että se yksi skottijamppa (mikä sen nimi on, obi-wan kenobi) esittäisi Kurt Cobainia leffassa. Yyyyyh!!!

Tuo J Lo on kyllä hyvän tuoksuinen. J Lo -antipatiaa vähän auttoi se, että tuo pullo on myöskin esteettiseti kovin kaunis mielestäni.

Bambi kirjoitti...

Eih, en voi nyt keskittyä kommentointiin kun soi NÄIN!!! hyvä musa... aaaaahh, kiitos tästä, muistutit mikä elämässä oikeasti _on_ tärkeintä :D

Anonyymi kirjoitti...

JA uudestaan :)

Tiina kirjoitti...

:) Kiva, että jotkut muutkin saavat tuosta samanlaisia kiksejä kuin minä. :D

Bambi kirjoitti...

No niin, nyt kun on morrisonhormonitaso hieman alentunut, saatan jopa kyetä asialliseen itseilmaisuun...

Ensinnäkin kiitos tästä, aivan liian harvoin tulee itse viitsineeksi kuunnella ja katsella nimenomaan tuolta tuubista Doorsin musaa, ja vielä harvemmin sitä tulee laitettua omaan blogiin kun - köh - niin harva siitä kuitenkaan tänäpäivänä taitaa perustaa... (Ainakin Shrinen lukijamääristä päätellen..)

Toisekseen, itse olen kyllä tykännyt Doors -leffasta _sikäli_, että se _kuitenkin_ on edes _jonkinlainen_ (vaikkakin faktoihin nähden aika _surkeanlainen_) kuvaus Doorsista ja Jimistä - JA, onhan se Kilmerin suoritus minusta aivan ilmiömäinen, kun tyyppi kuitenkin itse laulaa kaikki osuudet ja on viettänyt vissiin ainakin vuodenpäivät Jimin vaatteissa ja lookissakin, paneutuakseen rooliinsa ihan täysillä, joten rispektii hälle siitä!

Mutta, siihen toki yhdyn, että elokuva itsessään ei ole ihan parhaimpia mahdollisia, ja että se oli aikalailla skandaalinkäryistä rahastusta, ja esim. Manzarek'kin on siitä sanonut oman painokkaan mielipiteensä johon myös yhdyn - JA, ettei Jimin buutseja tosiaan pysty täyttämään kukaan eikä koskaan! Eikä kai ehkä tarvitsekaan?! No ei minusta ainakaan! Morrison on, Morrison on Morrison... <3

Ja mitä tulee tuohon skottijamppaan eli Ewan McGregoriin.... Hmmm. Kenet muun sinä Tiina sitten kuvittelisit Cobainin rooliin? Ewan on kyllä kai tosiaan aika pliisu siihen mutta itse en ainakaan juuri nyt osaa kuvitella ketään muutakaan, edes sinne-päin -näköistä... - Kurtkin oli kyllä aikasta ihana :) (Vaan eipä taida olla Jimin voittanutta :) )

No mutta niin, nyt päätän tämän jankkaavan kännihäiriköintikommenttini täältä tähän, hyvää yötä :)

Anonyymi kirjoitti...

"Take it easy baby take it as it comes..." :) - mahtavaa :)

Tiina kirjoitti...

Mun täytyy varmaankin katsoa se leffa uudestaan joskus lähitulevaisuudessa, koska en oikein pysty enää muistamaan miksi se ei olisi ollut hyvä. Osana ongelmaa ainakin oli se, ettei Val Kilmer viehätä minua ulkoisesti yhtään.

Sama ongelma sen Ewan MgGregorinkin kanssa... Kun oli puhetta siitä Kurt Cobain -leffasta, niin mulle tuli ensimmäisenä mieleen Jared Leto. Mä näen siinä enemmän yhdennäköisyyttä Cobainiin (esim. silmät) ja ainakin se osaa laulaa myöskin. Jared olisi miellyttävämpi katsella myöskin.

Mutta tottahan se on, että eipä kukaan koskaan voi korvata noita tyyppejä niin, että lopputulos olisi täysin uskottava.