4. tammikuuta 2008

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Se eilinen olo meni sitten ohi, onneksi. Nuhainen ja yskäinen olo varmaan johtui taas kuivasta huoneilmasta, mutta onneksi minulla nykyään on tuo pohistin. Heikotuksesta taas ei ole mitään käsitystä, että mistä se johtui. Ehkä sitten olin vaan tosi väsynyt. Se oli oikeasti tosi outo olo. Pää oli ihan sumea. Aivan kuin olisin ollut jonkun lääkkeen vaikutuksen alaisena. Vaikka mistäpä minä tiedän miltä tuntuu olla pillereissä, mutta voisin kuvitella, että siltä se tuntuu. Koko iltana en oikein jaksanut ajatella mitään ja nukkumaan mennessä mietin tosi levottomia. Nukuin sitten 11 tunnin yöunet ja aamulla tunsin itseni ihan selvä- ja kirkasjärkiseksi jälleen.

Ilta-Sanomien mukaan Kiefer Sutherland on valittu Briteissä seksikkäimmäksi mieheksi. En tajua. En vaan tajua. Toiseksi tuli Hugh Laurie. Pidän kyllä Lauriesta, mutta että seksikäs? No way, José. Kolmanneksi tuli sitten se uusi Bond, Daniel Craig. En käsitä!!! Lähteekö naisilta arvostelukyky heti, jos joku sarja tai leffa on suosittu, ihan sama kuka sitä pääosaa esittää? Vasta seuraavilla sijoilla olivat tyypit, jotka oikeasti kuuluisivat sinne ykkös- ja kakkossijoille, eli Jonathan Rhys Meyers (jota en tosin tiennyt googlaamatta, mutta näytti melko hottikselta) ja Clive Owen (ihan lääh-kuuma). No, britit nyt on brittejä. Suomessahan nuo äänestykset voittaa Hynynen.

Tästä pääsenkin aasinsiltojen kautta pilkkaamaan Bon Jovia. (Koskaan ei voi olla liian huono syy tai hetki vähän pilkata sitä bändiä). Nimittäin kun googlailin kuka tuo Jonathan Rhys Meyers oikein on, niin huomasin hänen näytelleen elokuvassa nimeltä I'll sleep when I'm dead, josta luonnollisesti tulee Bon Jovi mieleen. Siitä muistin, että olen joskus tehnyt listaa vastaavanlaisista fraaseista Bon Jovin kappaleissa ja tadaa! Löysinkin sen listan peräti vielä ja julkaisen sen nyt teidän iloksenne (tai suruksenne, ihan miten vaan). Biisin nimi on suluissa perässä.

  • "I'm gonna live my life" (Have a nice day)
  • "I just wanna live while I'm alive" (It's my life)
  • "I’m gonna live my life everyday" (Everyday)
  • "Gonna live while I’m alive" (I'll sleep when I'm dead)

Lista on jäänyt vähän lyhyeksi, mutta ottaen huomioon kuinka pienen osan minä tunnen Bon Jovin tuotannosta, niin todennäköisesti vastaavia fraaseja löytyy ainakin sata lisää. Kertokaa, jos keksitte jatkoa tuolle listalle!

Hahhahhaa! Kyllä pieni Bon Jovin pilkkaaminen aina piristää päivää!


Ps. Olen niiiiiiin viikonpäivistä sekaisin...

10 kommenttia:

Lumi kirjoitti...

Ilmeisesti häviää, koska en mäkään nyt jaksa ymmärtää noita listattuja. Kai se on aina kuuminta hottia mikä menestyy maailmalla milloinkin joko musiikissa tai elokuvamaailmassa.

Nää pätkäviikot sekottaa ton sisäisen viikko-ohjelman aina ihan totaalisesti. Onneks (työläisille harkiksi) toi loppiainen sattuu nyt viikonlopulle ja sotke enää yhtä viikkoa.

Tiina kirjoitti...

Niinhän se tuntuu olevan.

On se kyllä hyvä, että järjestys palautuu taas kalenteriin. Vaikka joululomaa voisin kyllä jatkaa vielä pidempään.

sirenita kirjoitti...

Hih hah... Yhdyn kyllä Bon Jovin pilkkaajiin nykyään mielelläni jopa riemurinnoin. Silloin pikkuisena tykkäsin siitä kyllä, mutten minä silloin mistään mitään vielä tiennytkään...

Aika kamalat nuo kuumimmat hotit. Miksei listalla ole esim. Wentworth Miller, Sean Connery -kypsempi mutta niin ihq, Herra Ylppö (ehkä ei sentään briteissä), Chris Cornell tai kiiltokuvapojista esim.Christiano Ronaldoa tai Gael Garciaa? Tuli nyt noin äkkiä tuollaiset mieleeni.
Tai muuten sellaisia karun vetovoimaisia... Häh?! Onko ne siellä briteissä vähän omituisia?

Tiina kirjoitti...

Pikkuisena on tykännyt kyllä monenlaisesta oudosta, mutta Bon Jovista en silloinkaan. :D

En tiedä oliko tuon äänestyksen pointtina, että sen pitää olla brittimies. Kieferkin on syntynyt Lontoossa, näköjään.
Mutta se se vasta olisikin, jos britit löytäisivät Herra Ylpön. :D

Minja kirjoitti...

Ja mihin on unohtunut Jude Law!!

purrrrina kirjoitti...

Jonathan Rhys Meyers on musta melkoisen poikatytön näköinen. Ei yhtään hottis. Owen sen sijaan on miehekäs, särmikäs ja varmaan tuoksuu bensalle, työlle sekä testosteronille. Öh. Got carried away?

Mut siis asiaan. Oon huomannu BJ:n (hihs, onpas toi tuhma lyhennettynä...ilmankos sitä ei lyhennetä ikinä) biiseissä ton saman teeman toiston myös. On naurattanut tuo kirjailikynän monimuotoisuus, joka todella uhmaa kaikkea taidetta! Ja vielä enemmän naurattaa se, että olet jaksanut tehdä siitä listan! Se jo todistaa, kuinka korkealla olet BJ-dissareiden kastissa. Vaikka mun on tämän sepustuksen noloksi lopuksi sanottava, että mä sen sijaan diggaan BJ:a SIIS BON JOVIA (ettei tule kiusallisia väärinkäsityksiä...tai no....olisko se nyt sitten NIIN kiusallinen väärinkäsitys, kun ajattelee oikeasti...kyllähän sitä ihan hyvin terve nuori nainen voi tykätä BJ:sta...okei, I GOT CARRIED AWAY. Lähden pois täältä kommenttilootasta selittämästä.)

Tiina kirjoitti...

Minja, se on niin riuku, ettei se ehkä sovi seksikkäiden listalle. ;D

Purrrrina, kun mä johonkin ryhdyn, niin mä teen sen sitten kunnolla. Kuten esimerkiksi BJ-dissauksen. :D
No joo, ehkä se Rhys Meyers on vähän tyttömäisen näköinen, mutta musta nuo silmät oli aika viehättävät. :)
(Kyllä mun kommenttilootassa saa selittää.)

sirenita kirjoitti...

Jahas. No kerkesin mä vähän epäillä tuota brittihommaa, mutten tiennytkään että tuo Kieferkin on lontoossa mennyt syntymään.

Sittenhän sen ymmärtää. Ei siellä kovin salskeita miehiä olekaan. ;)

Tiina kirjoitti...

Paitsi Clive Owen, tietty. ;D

Bambi kirjoitti...

Britit ON outoja... Miksei suomalaisilta koskaan kysytä tällaisia??

- No, ei kai muuta kuin meemi liikkeelle :)