3. tammikuuta 2008

The world is great to suckers

Nyt ei mene vahvasti. On nimittäin aika heikko olo. Heikottaa. Kävin tuossa kaupungilla, eli kirjastossa, Anttilassa ja Suomalaisessa kirjakaupassa. Ostin kynttilöitä ja seinäkalenterin ja muistikirjan, jolla en mitään tee, mutta joka oli niin söpö. Kotiin päästyäni oli heikko olo. Söin jotain, mutta silti jäi kummallisen köhivä olo. Ja nyt on hutera olo. Toivottavasti en ole tulossa kipeäksi.

Joululoma tuntuu menneen liian nopeasti. Ensi viikolla pitäisi varmaan taas raahautua joillekin luennoille, mutta kiinnostus on nolla. Pitäisi varmaan tsekkailla mitä luentoja edes on tarjolla. Jos en olisi Kelalle noita opintoviikkoja velkaa, niin voisin horrostaa siihen saakka, kunnes leskenlehdet alkavat pilkottaa.

Olen nykyisin kauhean ailahtelevainen ihminen. Toisena hetkenä saatan olla onneni kukkuloilla ja toisena sitten taas olen ihan möks, eikä valoa näy tunnelin päässä. Onneksi ne hyvät hetket ovat toistaiseksi voitolla, joten alhotkin kestää joten kuten. Jälkeenpäin ne möksötyshetketkin tuntuvat ihan tyhmiltä, mutta sillä hetkellä syyt ovat aina hyvin painavan tuntuiset. Nyt olen kuitenkin ihan iloisella tuulella. Kunhan tämä heikotus vain menisi ohi...


Minussa on railo, tule ja se korjaa
Ompele mut umpeen, käytä karhunlankaa
Pistä minut suihkuun, kudo mulle peitto
Vakavasta kankaasta

(Zen Café - Rakastele mua)Ps. Ajattelin aloittaa tänä vuonna sellaisen jutun, että nolaan itseni täällä blogissa säännöllisen epäsäännöllisesti ja julkaisen pätkiä teinivuosieni päiväkirjoista (tietysti sensuroiden niitä hieman). Kunhan vaan löydän ensin jostain päiväkirjani. Jonkun niistä kolmesta. Jos vaan niiden pätkien julkaiseminen ei ole liian noloa.

10 kommenttia:

Annikki kirjoitti...

Alat kuulostaa ihan vakkaribloggaajalta :D

Minä ainakin jään kuolaamaan, kun en itse pitänyt päiväkirjaa nuorempana (mutta olen vakuuttunut että oma blogi käy kyllä nolosta ja maineen tuhoamisesta kymmenen vuoden päästä siitäkin edestä.).

Lumi kirjoitti...

Tässä vaiheessa vuottahan se influenssa yleensä rantautuu tänne Suomenmaahan, toivottavasti ei ole sitä siis.

Mua harmittaa kun en ole pitänyt koskaan paperipäiväkirjaa tai jos olenkin sen pienen hetken ni nekin olen hävittänyt ja siitä johtuen en voi tuollaista tehdä, tekisin kyllä muuten.

Elina kirjoitti...

Jospa se on tilapäistä - siis heikotus ja aaltoilu. Tai sitten ei, mutta toivotaan, että on :) Minullakin oli (taas) joku tilapäinen unitauti eli en ole jaksanut valvoa kuin muutaman tunnin kerrallaan. Eilisen nukuin melkein kokonaan ja nyt ei enää väsytä, hmm...

Tuskin maltan odottaa päiväkirjapalojasi! Voin aavistella, millaista tekstiä siellä on, koska pidin itseki p-kirjaa. Ihan kauhiaa lukea niitä näin vanhempana :D

purrrrina kirjoitti...

Voi harmitus, jos tulet kipeäksi. Täälläkin päässä flunssa työntää inhoja kouriaan meihin molempiin päin. yritän sinnitellä terveiden kirjoissa, joskin sinnittely ei paljoa auta, jos tauti aikoo tosissaan iskeä.

Uuh, teinipk:t kunniaan! Ne on jotakin todella nautinnollista luettavaa...siis itsekidutuksen kannalta ajateltuna. Jos sulla on pokkaa, ala laittaan vaan pätkiä tänne. Luultavasti tulee huippumielenkiintoista! :D :D

Mymskä kirjoitti...

Vanhat päiväkirjat ovat paitsi kamalia, myös mielenkiintoisia. Niitä lukemalla oppii itsestään paljon... ja myös yllättyy, positiivisestikin.
Jään myös innolla odottamaan.

Toivottavasti et kipeäksi tullut. Se on vihonviimeinen tauti tuo influenssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ailahtelevaisuudesta voi syyttää talvea. Kesällä se on pelkkää korkealentoa... tai niin itse ainakin uskottelen itselleni.

Toivotaan, että vältyt flunssalta!

-Eugenia-

Tiina kirjoitti...

Annikki, siitäköhän se johtuu... Seura tekee kaltaisekseen? :D
Joo, kyllä tämä blogikin kävisi mainene tuhoamisesta, jos ei yhtään harrastaisi itsekritiikkiä.

Lumi, minä pidin päiväkirjaa teinivuosina, tosin en ihan kamalan aktiivisesti. Nyttemmin en pidä muuta kuin tätä epämääräistä blogia.

Elina, heikotus ainakin oli tilapäistä. Siihen tuntui auttavan 11 tunnin yöunet.
Tuskin kaikista noloimpia juttuja päiväkirjoista kehtaan tännekään kirjoittaa. :D

Purrrrina, nyt ei tunnu enää siltä, että olisin tulossa kipeäksi. Olipas outoa se eilisiltainen.
Vielä jokunen vuosi sitten päiväkirjoja ei pystynyt lukemaan tuskastumatta. Nykyisin lähinnä naurattaa. :D

Mymskä, en kyllä oikein tiedä mitä noista voisi oppia. Paitsi että olenpas ollut tyhmä ja nolo. :D
En varmaankaan tullut kipeäksi.

Eugenia, joo, talven syytä se on! Tulisipa jo kesä...

sirenita kirjoitti...

Mä olen miettinyt, että mihin mun noi möksähdykset on hävinneet? Pitkän aikaa on ollut epäilyttävän tasaista... Eiköhän ne sieltä tule taas.

Onnea muuten joukkotarkastuskutsun johdosta... :/ Se on sitten mukava kun tuo meidän terveysjärjestelmämme muistaa ja muistuttaa ikääntymisemme vaaroista. Voimia koettelemukseen.

Tiina kirjoitti...

Ai jai, ettei vaan olisi tyyntä myrskyn edellä... ;D

Joo, kivoja nuo lääkärintarkastukset. Onhan se tietysti hyvä, että huolehditaan, mutta olen yleensäkin huolehtinut noista asioista. Mutta mennään nyt sitten kerta varta vasten kutsutaan...

Bambi kirjoitti...

Aaah, vanhat päiväkirjat... Kunpa niitä oliskin vain yks tai kaks niin niitä kehtaisi välillä paljastellakin... Mutta kaksiKYMMENTÄ, kuten minulla, voi jo olla liikaa! :)

Noooh, ehkä minäkin joskus, vilauttelen :)