12. toukokuuta 2008

Beibini asuu Torniossa (Mitä teen?)

Eilen illalla joutessani (lue: tenttiin lukemista vältellessäni) tein erinäisiä testejä netissä. Ensinnäkin olen kohtalaisen ADHD. Nuo kysymykset oli kyllä sellaisia, että vaikka en mielestäni mitenkään liioitellut ongelmiani, niin silti sain toiseksi parhaan (eli huonoimman) tuloksen. 70 pistettä on ADHD ja minä sain jotain 57 pistettä. Sitten vastailin uudestaan ja lieventelin vähän vastauksiani, niin tulos oli lievä ADHD. Kun kuitenkin jaksoin vastailla noihin kysymyksiin, niin ei kai se kovin paha ole. Kaikilla varmaan saattaa olla vähintään lievä ADHD, jos uskoo tuon testin tuloksiin. (Syy miksi testasin oli se, että en jaksa millään keskittyä noihin tenttiprujuihin[kaan]).


Moderate ADHD Likely


Tuon lisäksi testailin mitä persoonallisuushäiriöitä minulla voisi olla. (Jotain vikaahan tästä päästä on pakko löytyä). Testin mukaan minulla oli high "paranoid personality disorder" sekä myöskin high "avoidant personality disorder". En kyllä sitten tunnistanut itseäni noiden häiriöiden kuvauksista kuitenkaan. En varmaan osaa vastailla ihan oikein tuollaisiin testeihin. Moni muu disorder olikin sitten moderate, en muista oliko low yhdessäkään tuloksena. Hukkasin ne tulokset jo. Että kyllä tässä vaikka minkälaisia diagnooseja saa itsestään, kun netissä aikaa tappaa.

Jaa niin. Olen unohtanut (ADHD kun olen, ha ha) julkistaa tuon nyt jo ikivanhan battlen tulokset. Siinähän kävi siis niin, mikäli laskin äänet oikein, että Tarharyhmä sai 6 ääntä, KT Tunstall 5 ääntä, Jason Castro 3 ääntä, Michael Johns 2 ääntä ja David Cook 1 äänen. Tarharyhmä siis voitti niukasti, vaikka maailman toiseksi hurmaavin nuori mies (Jason Castro siis) rynnikin mustana hevosena melkein voittoon. Kyllä te vaan olette hauskoja.

No voi paviaani. Seuraavaan päivitystarkistukseen on taas kaksi tuntia aikaa...

9 kommenttia:

sirtsu kirjoitti...

Hoo... mä en taida uskaltaa edes tehdä noita testejä. Vilkaisin ADHD-juttua ja tulin heti pois... Minulla on varmasti ihan kaikki persoonallisuushäiriöt ja muut diagnoosit, jos niitä ryhdyn testailemaan, joten antaa olla.

Niin, listalla ei siis ole vieläkään päivitä heti nappulaa?! Pläääh...
Mä tulin silti tänne jo/taas! ;)
Aurinkoa Tiinalle!

Tiina kirjoitti...

Eipä ole päivitä heti -pylpyrää vielä, mutta eiköhän se ihan minä hetkenä hyvänsä sinne ilmesty. Ihan näinä päivinä... :D

Ei ehkä kannata tehdä noita testejä, jos on aikeissa ottaa niiden tulokset vakavissaan. Keskittymiskyky mulla on kyllä melko minimaalinen ja varmaan kaikkea muutakin vikaa päässä.

Aurinko armas se siellä paisteleekin. :)

Eeva kirjoitti...

Sattumalta minua tutkittiin juuri maaliskuussa ADHD-epäilyn takia. Tulos oli, ettei voi antaa diagnoosia, eli minulla ei ole sitä. Tuosta testistä sain 66. Johtopäätös: testi on ihan kunnon nettitesti. <3

Elegia kirjoitti...

Minulla oli paranoidissa myös high. Toinen high (minulla oli vain kaksi highta)Obsessive-Compulsive Personality Disorder.

En jaksanut tehdä adhd-testiä. Ei siksi, että olisin niin adhd, vaan en vain jaksanut. Ehkä teen sen kohta :D Minulla on aika valikoiva keskittymiskyky, mutta yleisesti ottaen arvioisin itse, että se on aika hyvä (ainakin parempina kausinani). Mahdollisimman sekavasti piti tämäkin kirjoittaa.

Elegia kirjoitti...

No niin, pakkohan se oli tehdä. Tulos oli mild adhd possible. :D

sirenita kirjoitti...

TÄH?! I am ADHD free! Mahdoinko mä valehdella? Toisaalta ajattelin vastatessani pitkälti (ainakin monesti) 'työminääni', joka on ihan kunnollinen ja keskittymiskykyinen. :D

Minja kirjoitti...

Mustakin tuli ADHD free. 20 pistettä.. :)

Alcinoe kirjoitti...

Hovihankkija, minne kaikki meemit ovat kadonneet? Kyllä nyt tekis mieli...

Tiina kirjoitti...

Eeva, hyvä, sait mua isomman numeron tuosta vielä, joten en mäkään sitten ole. :D

Elegia, meillä oli sitten eri disorderit. :D
Mutta meissä kaikissa asuu pieni adhd.

Sirenita, no se työminä on varmaan ihan hyvä tuohon juttuun, koska ei ne adhd:t varmaan työssäkään sen paremmin keskity.
Onnittelut!

Minja, saitpa vähän. Alan tuntea itseni friikiksi. :D

Alcinoe, niin, enpä tiedä missä on kaikki meemit! Pitäisiköhän etsiä joku näpsäkkä jostain heti ensi tilassa...