25. toukokuuta 2008

Hyvin tärkeä kysymys!


Hei!!!

Osaako joku kertoa myydäänkö Helsingissä jossain muun värisiä kiinantossuja kuin mustia? Ja jos myydään niin missä? Olen huomenna käymässä siellä suunnalla, mutta minulla ei ole ihan kauheasti aikaa suorittaa etsintöjä, joten olisi kiva, jos joku antaisi koordinaatit valmiiksi.

Kiitos!

9 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

Kertokaa samalla minulle, mistä saa edes niitä mustia kiinantossuja! Kiinarin olivat lempikenkäni pentuna (oli mustat ja punaiset ja yhdet koristeelliset) ja olisi kiva saada sellaiset taas!

Tiina kirjoitti...

Tampereella myydään niitä mustia ainakin Intian Basaarissa. Luulen, että Helsingissäkin.
Punaiset olis kivat kuitenkin.

Mymskä kirjoitti...

Jos olisit kysynyt samaa 25 vuotta sitten, olisin osannut kertoa! Minulla oli mustien lisäksi ainakin viininpunaiset, ja jos en väärin muista, niin turkoositkin. Oikeastaan aika merkillistä, samat värit valitsisin vieläkin...

Silloin niitä sai ainakin jostain kiinakaupasta. Sitä ei kyllä ole ollut varmaan pariinkymmeneen vuoteen enää. En edes tiennyt, että kiinareita saa vielä! Kivat kengät.

Tiina kirjoitti...

Joo, mullakin oli 25 vuotta sitten kiinantossut. :D
Ja on mulla nytkin, mustat sellaiset, mutta olis kiva jotkut toisenkin väriset. :)

sirtsu kirjoitti...

Iiihhh! Kiinantossuthan mun onkin pitäny ostaa. Asematunnelissa niitä olen joskus tuijotellut. Mullakin oli pienenä useat sellaiset ja ihan lempparit tietenkin. Ihania. Kiitos muistutuksesta...

Tiina kirjoitti...

Joo, ja ne on muuten tosi mukavat jalassakin! :)

Polga kirjoitti...

Mulla oli kans punaiset ja mustat, mustat on vieläkin. Ai että Intian basaareista nykyään. Ennen sai Kiina Sopista (nimenomaan Soppi) Bulevardilta, ei kai sitä enää ole olemassakaan sitten. Tahtoo kans!

--KATA-- kirjoitti...

Mä ostin viime kesänä viininpunaiset Pasilan asemalta!

Polga kirjoitti...

Mistä sieltä asemalta, täh??? Siis asema on vaiks mitä, kauppa?