24. toukokuuta 2008

Time for heroes

On tästä Blogilistan paljon parjatusta uudistuksesta ollut jotain hyötyäkin. Olen nimittäin tutustunut useampaan uuteen (siis minulle uuteen) ja hyvää blogiin. En siksi, että Blogilistalta olisi entistä helpompi löytää uutta luettavaa, vaan siksi, että tuonne Google Readeriin on niin kauhean helppo ja kiva kerätä uusia blogeja luettavaksi. Osan olen löytänyt siksi, että meitä yhdisti vihamme ja turhautumisemme Blogilistaa kohtaan. Blogilista siis todella yhdistää bloggaajat. Ehkä eri tavalla kuin ennen, mutta yhdistää kuitenkin. Osan taas olen löytänyt ihan vain käymällä läpi toisten bloggaajien lempparilistoja.

Luin Aamulehden nettisivuilta tänään, että Tampereella on nähty ufo. (Ja laitoinhan kuvablogiinikin tänään kuvan ufosta, haha). En nyt ota kantaa siihen, mikä tuo valo kenties oli tai ei ollut, mutta jäin kiinni näihin ufoihin ja katselin mm. Youtubesta videoita. Uskon kyllä, että avaruudessa on muutakin elämää kuin me. Olisi aika egoistista kuvitella, että olemme ainoat luonnon ihmeet täällä järjettömän suuressa universumissa. En kuitenkaan ole varma siitä, ovatko jotkut muut löytäneet meitä ja ovatko he hyviksiä vai pahiksia. Asia, jota ei ehkä liikaa kannata miettiä, jos haluaa säilyttää mielenrauhansa. Nuo Youtuben videot ja muu tavara netissä kyllä saa melko vakuuttuneeksi, tai ainakin miettimään sitä, että jotain omituista ja selittämätöntä tapahtuu. Ehkä kaikista pelottavimpia juttuja, joihin olen viime aikoina törmännyt, on Toolin biisi Faaip de Oiad (= jumalan ääni). Kyseinen kappale on nimittäin nauhoite eräästä amerikkalaisesta radio-ohjelmasta, johon sai soitella ja kertoa ufo-havainnoistaan tms. Puhelu on ihan aito, vaikkakin joskus myöhemmin joku soitti radioon ja kertoi soittaneensa ko. puhelun ja että se oli pilaa. (Uskokoon ken haluaa). Omituisinta kuitenkin jutussa oli se, että kesken tuon puhelun radioaseman lähestys katkesi selittämättömällä tavalla ja pysyi mykkänä noin puoli tuntia. En kuseta. Kuunnelkaa itse tuo biisi täältä (laittakaa ääntä, että saatte selvää puheesta) ja sanat voitte lukea täältä. Itse asiassa varmaan kannattaa lukea noita sanoja ennemmin kuin katsoa tuota videota, koska se on vain jonkun itse tekemä ufo-video.

Jos jotain nyt alkoi pelottaa, niin tunnelman keventämiseksi voitte kuunnella seuraavan kappaleen. Siinä ei puhuta ufoista mitään.





Illalla sitten selviää missä ne miehet oikein ratsastaa. Harmi, että tuo Teräsbetonin biisi on aika tylsä (imho), mutta toisaalta voisiko heitä vaatiakaan laittamaan parhaan biisinsä Euroviisuihin. Ne nyt kuitenkin on vain Euroviisut. Ja toivottavasti eivät voita, niin ei Suomen tarvitse ensi vuonna järjestää noita bileitä ja meidän maan asukkaiden seurata sitä vouhottamista ja kansallista häpeää, taas. Mutta joo, se mitä olen noita ehdokkaita nähnyt, niin Teräsbetoni yksi vähiten paskoista vaihtoehdoista. Laitan kisakatsomon pystyyn tänne sohvalleni kera mustikkasiiderin. (Mustikkasiideri on muuten sen aiemmin mainitun kirsikkasiiderin sisko, veli sekä serkku). Raportoin siitä sitten huomenna. Siis sekä euroviisuista että mustikkasiideristä.

Jos minusta ei tämän postauksen jälkeen enää kuulu mitään, niin ne ovat tulleet hakem

12 kommenttia:

sirtsu kirjoitti...

En kyllä usko, että sut muka siepattiin. :D

Meidän kisastudiossamme ei ole mustikkasiideriä, mutta olen kyllä juonut sitä Kopperin mustikkaa. Ihan hyvää...ehkä? Vähän limsahtava maku.
Tykkään kyllä kuivasta omenasiideristä eniten. Silti aina vaan ostelen noita makuisia ja sitten irvistellen juon niitä. Ne haisee teollisuudelta, esanssilta ja lisäaineilta.

Mukavaa Euroviisua!

Tiina kirjoitti...

Ei, kyllä mut siepattiin. Mutta täällä ufossa on mokkula, joten surffailen täältä. ;D

Mä en ole tota mustikkaa ennen maistanut ja kaikkeahan on aina kokeiltava, paitsi kansantansseja, vai miten se oli. Sähän et siitä kirsikastakaan tykännyt muistaakseni?

Elegia kirjoitti...

Kyllä siellä Tampesterissa tapahtuu, ufoja ja kaikkea :o

Yritin muuten eräänä päivänä kuunnella tuota Toolia, mutta jotenkin en jaksanut yhtäkään biisiä kuunnella kokonaan. Ehkäpä se ei vain ole minun juttu. :/ Tuota videota en voi nyt kuunnella, kun mies huudattaa toosaa.

Ajattelinpa minäkin katsella Euroviisut. Vähän pelottaa jo etukäteen, että miten sen kestää. Mutta lorautinpa itselleni lasillisen viiniä jo nyt, jos siitä vaikkapa saisi voimaa :D

Haahis kirjoitti...

Kisakatsomosta myös hei vaan hei!
Ruotsi aloitti juuri, on muuten laulaja ihan uffomiehen näköinen. Isot vinot simmut ja silleen.

Tiina kirjoitti...

Elegia, Tampere on niin jännä paikka. Suomen area 51.
Tool on kyllä semmoinen bändi, että se joko kolahtaa tai sitten ei. On niillä toki jotain vähän vähemmän progeja kappaleitakin, jotka varmasti menee suureen yleisöön paremmin.
Eihän noissa viisuissa mitään pelättävää. Siinä vaiheessa vasta alkaa pulssi nousta, jos Suomi nousee sinne korkeimmalle pallille. :D

Haahis, hei vaan hei! Eikös Ruotsilla ollut naislaulaja? En seuraa ihan kauhean tarkasti, kuuntelen lähinnä vain...
Tämä Ranskan biisihän on hauska. :D

kervå kirjoitti...

Mä oon aina tienny että ufoissa on mokkulat.

sirenita kirjoitti...

Mokkula... :DDDDDDDDDDDD

Huh. No sitten ei tarvi pelätä että joutuu abduktoiduksi.

Oikein muistit, en kauheesti siitä kirsikasta tykänny. On tuo mustikka minusta parempaa.
Vai mitäs mieltä olet?

sirtsu kirjoitti...

Ai niin, piti sanoa noista makusiidereistä vielä, että yllätyin kyllä positiivisesti aikoinaan siitä raparperisiideristä.

Minja kirjoitti...

Totta kai avaruusolentoja on olemassa. Kerta Paavin astronomikin on sanonut, että Jumala on luonut avaruusolennotkin. :)

sirtsu kirjoitti...

Ai Paavin astronomikin on niikäläisiä. Sitten tulee meidän kaikkien uskoman...

Tiina kirjoitti...

Kervå, itse asiassa varmaan se koko mokkula-idea on abduktoitu meille ufoilta.

Sirtsu, hmm, tuo mustikka oli ehkä makeampaa kuin se kirsikka. Tavallaan hyvä, että siinä maistui se mustikka ihan oikeastikin, mutta toisaalta taas... Miten ruotsalaiset oikein kehtaa sanoa sitä "puolikuivaksi"?
Mitäs se raparperi oli, meinaatko sitä golden capin päärynä-ällötystä?

Minja (meinasin kirjoittaa että Paavi :DDD), Paavilla on sitten vissiin kaikkea. Oma astronomikin.

Sirtsu, no niinpä... Ei muuten, mutta kerta Paavin astronomi sanoi...

hdcanis kirjoitti...

Hmm, Euroviisut jäivät väliin kun kaveri on lähdössä ensi viikolla ja oltiin ulkona syömässä ja juomassa...
Enkä muutenkaan ole hahmottanut mitä niillä muilla mailla oli tarjolla, Teräsbetonin kappaletta pidän kuitenkin tylsänä.

Tosin kun vähän aikaa sitten kuuntelin Suomen euroviisukappaleet kautta historian ja laitoin ne paremmuusjärjestykseen (outoja huveja, tiedän), niin sen Teräsbetonin kuunteleminen suoraan Lordin ja Hanna Pakarisen jälkeen oli aika puuduttavaa, ehkä se olisi toiminut paremmin tuon peruseurohumpan mitä Euroviisuissa harrastetaan rinnalla.