2. toukokuuta 2008

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tirsk. Otsikosta voisi fiksumpi päätellä, että olen tänään sekä ihan rakkaus että myös oppinut uuden taidon (eli kuinka noita sydämiä tehdään).

Joo, en nyt sitten malttanut olla hiljaa kuitenkaan, kun tänään tapahtui niin merkittäviä asioita. Nimittäin jos joku muistaa vielä nuo kengät, niin olen nyt niiden onnellinen omistaja. Lupasin silloin itselleni, että jos niitä vielä kuun vaihduttua löytyy kaupasta minun kokoani, niin saan ostaa ne. Ja minähän ostin!Iih! Ne ovat ihanat ja ne ovat minun!

Meinasin vaan oikeasti kuolla sydänkohtaukseen tänään. Kävin ostamassa nuo kengät ja menin sen jälkeen Seppälään. Löysin sieltä sellaisen laukun, minkä päätin ostaa myös (laukkuja ja kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä?) ja menin kassalle. Laukun hinta oli 25 euroa ja kassa huomautti ystävällisesti, että jos ostan jotain 15 eurolla vielä, niin saan kympin alennuksen. Seppälässä oli joku sellainen tarjous siis. No kerta alennus oli luvassa, niin kyllähän minä aina jotain ostettavaa löydän. Menin sitten sovituskoppiin sovittelemaan jotain riepua päälleni ja löysin ostettavaa 40 euron edestä saadakseni sen kympin alennuksen (tai itse asiassa 39,90 euron edestä ja sen viimeisen kymmenen sentin täyttäminen olikin sitten työn ja tuskan takana). Menin kassalle, maksoin ostokseni tyytyväisenä ja olin poistumassa kaupasta, kun juuri sillä hetkellä se iski! Säikähdin niin, että meinasin kualla! Kualla!!! Nimittäin huomasin, että se kenkäpussi oli jossain aivan muualla, mutta ei minulla ainakaan. Kun olin sekunnin murto-osan tehnyt kuolemaa siinä, niin syöksähdin pukukopeille ja aiheutin varmasti sydänkohtauksen myös jollekin puolipukeiselle teinitytölle, joka oli pahaa aavistamatta mennyt pukukoppiin minun jälkeeni. Pyytelin anteeksi ja tyttö ojensi Andiamon muovikassin minulle ja kiittelin tuhannesti ja olin ehkä maailman helpottunein sillä hetkellä. Olisi muuten ehkä pikkasen vituttanut ostaa ensin melkein sadan euron kengät ja sen jälkeen kadottaa ne.Siis nämä kengät. Vielä toisesta kuvakulmasta. Rakastan! ♥♥♥♥

Onneksi kesällä on ainakin yhdet juhlatkin tiedossa, niin pääsen tyttöilemään noilla oikein kunnolla.

15 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

On ne kyl ihqsöpöt tyttökengät! <3

Ja aina kun ostaa uudet kengät, täytyy ostaa niihin sopiva laukku. Jos ei löydy juuri niihin kenkiin sopivaa laukkua, täytyy ostaa joku muu. Aina se joihinkin kenkiin sopii. Ja jos ei sovi, niin täytyy ostaa uudet kengät.
Hä?

Tiina kirjoitti...

Kyllä, tuossa on pettämätön logiikka!
Tuokaan laukku ei varsinaisesti sovi noihin kenkiin, joten on todennäköisesti ostettava ainakin yhdet kengät ja yksi laukku vielä...

Annikki kirjoitti...

Minäkin ostin tänään andiamosta kengät, tosin ihan tavallisehkot mustat ballerinat (tai no niissä on ehkä liikaa kärkeä ballerinoiksi), mut ku ostan yleensä aina niin värikkäitä kenkiä, etteivät ne sovi juuri minkään kanssa yhteen, että oli pakko tehdä nyt järkiostos, joka sopii sekä hameiden että housujen kanssa.

(ois kyllä hotsittanut taas vaikka mitkä muut)

Tiina kirjoitti...

No kas kun ei törmätty Andiamossa. Niitä tosin saattaa olla Tampereella useampikin. :D
Mulla taas melkein kaikki kengät on mustia, niin on kiva ostaa joskus jotain värikkäämpääkin. :)

Mimmu kirjoitti...

Noi on kyllä todella nätit. Voisin kuvitella ne itellenikin jalkaan kesällä täyskellohameen kanssa.

Ja siinä olet oikeassa, ettei kenkiä ja laukkuja voi olla koskaan liikaa ;)

Annikki kirjoitti...

voih, yritin etsiä myös uusia housuja, mutta ei jumaliste löytynyt vielä mistään.

Seppälä ja Lindex ovat kyllä sellaisia, ettei niitten vaatteista mikään istu: ei hameet, ei housut, eikä ees paidat. Inhoan itseäni niissä kaupoissa, kun mikään jättikokokaan ei mahdu päälle, vaikka olen aika pikkuinen oikeasti. On se nyt jumaliste kumma, että oikeanlaiset vaatteet mahtuvat koossa 36-38 päälle, mutta Saamerin lindexillä ei mene jalkaan edes 42??

ärh purh

Riikkis kirjoitti...

On ne hianot!

Henu kirjoitti...

Kengät on kivoja. Ja laukut. Ja vähän kaikki niihin rinnastettava.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, ehkä ihanimmat kengät mitä olen ikinä koskaan ostanut! :)

Annikki, joillain kaupoilla on kyllä melko omituinen käsitys vaatteiden kokomerkinnöistä. Mutta vika ei ole itsessä vaan niissä vaatteissa!!!

Riikkis, kiitos, niin minustakin. :)

Henu, niin on. Aika monetkin jutut on kivoja, mitä voi shoppailla.

seeds kirjoitti...

Ohhoh! Ovatpa kyllä todellakin älyttömän nätit! Iih.

Eeva kirjoitti...

Tottakai nuo kengät muistetaan. Ihanaa, että saitte toisenne! <3

Haa, käytin muuten tänään itse oikein naisellisia sandaaleita, kun oli niiiin kova helle ja auringonpaiste ja piti ihan käydä kaupassa ostamassa siideriä. :) Niin, minä = raitis ostin siideriä ihan itseäni varten. o.O

En kyllä oikein osannut kävellä niillä sandaaleilla, kun niissä oli kunnon korko. :o Toivottavasti kukaan tuttu ei nähnyt. :P

Eeva kirjoitti...

Niin joo, piti vielä sanoa, että kenkiä ja käsilaukkuja ei kertakaikkiaan voi olla liikaa.

Tiina kirjoitti...

Seeds, iih! Kiitos. :)

Eeva, nuo aurinko ja lämpö on sellaisia, että saavat raittiimmatkin ihmiset villiintymään. ;)
Onneksi nyt on taas monta kuukautta aikaa opetella kävelemään korollisilla sandaaleilla.

yllätystyttö kirjoitti...

Oih!
Aivan järjettömän ihanat!
(Ja tähän rivi syrämmiä, jos niitä osaisin tehdä.

Tiina kirjoitti...

Eiks vaan ookin! :) Sydän!