7. toukokuuta 2008

Dibidom-dibidom-badubbei!

Inhoan tätä ensimmäistä riviä nykyään!!!

Meinaan nyt kilahdella niin tuon Blogilistan kanssa, että ei mitään rajaa. Ihailen ja kadehdin niitä ihmisiä, jotka pystyvät ottamaan tällaiset jutut ihan lungisti ja zeninä vain odottelemaan, että kyllä se siitä korjaantuu. En tiedä onko se ammatin varjopuolia vai pelkkä luonnekysymys, mutta minä en vaan pysty hiljaa hyväksymään näin helvetin huonosti toteutettua "parannusta".

Seuraa tärkeä tiedote: Kaikki te, jotka ainakin luulette olevanne tuon Harmittomien Kuvien tilaaja, niin tarkistakaapa ihmeessä oletteko!

Nimittäin sen blogin tilaajamäärä tipahti tämän uudistuksen myötä tasan seitsemään tilaajaan, ja se vituttaa minua nyt kuin liito-oravaa hakkuualueen reunalla! Tilanteen voitte tarkistaa sekä myös tilata sen (blogin) täältä. (Nyt tuo ei enää vie kenenkään Kalervon omaan blogiin, heh). Tuolla Jaikussa sanotaan, että "Blogien tilaajamäärät ovat laskeneet, sillä nykyisin tilaajiksi lasketaan ainoastaan aktiiviset tilaajat." Kukahan sen määrittelee mikä on aktiivinen tilaaja? Jos blogi on hädin tuskin kuukauden vanha, niin kuinka sillä voi olla muita kuin aktiivisia tilaajia?! Myös tältä Enimmäkseen harmittomalta on hävinnyt ne neljä tilaajaa, mutta heitäpä tuskin tavoitan, vaikka huutaisin täällä ääneni käheäksi.

Itse asiassa suosittelen lämpimästi KAIKILLE, että käytte klikkaamassa painiketta, joka näyttää tältä:


En tajua miksi vitussa tuota ei voitu tehdä ihan alusta alkaen oikein, vaan tyyppien pitää sitten käydä manuaalisesti tekemässä. Ja se namiska on aivan siellä sivun alareunassa omat suosikit -sivulla, joten tuskin kovin moni sitä edes huomaa. Minulta oikeasti katkeaa verisuoni kohta päästä.

Kävin avautumassa asioista jo tuolla Kehitysblogissakin (kerta Jaikuun tarvii saada joku fakin kutsu, ennenkö voi sanasensa sanoa [jota olen pyytänyt ja jota minulle ei anneta, ilmeisesti koska en kuulu niihin stadilaisten blogaajien {sic} kerhoon], ja uskokaa, minulla niitä sanasia riittäisi tästä asiasta). Minä olen siellä se Tiina, joka ei näe asiassa positiivista, toisin kuin se toinen. (Yllättävää, eikö?)

Sitä paitsi en tiedä onko vika minun silmissäni, mutta jonkun tietyn blogin nimen skannaamminen katseella tuosta omien suosikkien listasta on nykyisin tosi paljon vaikeampaa. Positiivista on se, (kas, se löysi jotain hyvääkin?), että nyt ne kaikki on tuossa samalla sivulla ja voin käyttää Firefoxin etsi-toimintoa, jos joku blogi ei osu silmääni. Ja tietysti haamupäivitysten poistuminen oman blogini kohdalla on kerrassaan ihanaa, mutta nyt jonkun toisen blogi ei sitten päivity ollenkaan ja kaikki joutuvat odottamaan tarkistusta parhaassa tapauksessa jopa useita tunteja... Jostain syystä myöskin Blogilista poistaa lihavoinnin jonkun juuri päivittyneen suosikkini nimestä (niin kuin muka olisin lukenut sen), vaikka en ole käynyt koko blogissa päinkään.

Niin joo. Olen heivannut teitä kaikkia (siis teitä joiden blogeja luen) tuonne Google Readeriin. Käytän sitä nyt rinnan uudistuneen Blogilistan kanssa. Aika näyttää kumpaan miellyn sitten enemmän.

Lupaan, että tämä oli viimeinen valituspostaus aiheesta Blogilistan uudistus. Ehkä...

Have a break. Have a KitKat.


Lisäys klo 20.35: Minjakin on blogannut sekä eilen että tänään. Käykää ihmeessä tsekkaamassa, ennen kuin se vetää epätoivoissaan ranteensa auki tai jotain... :D

16 kommenttia:

Minja kirjoitti...

Niin kauan kuin minun blogini ei suostu päivittymään listalla, niin saat valittaa minun puolestani niin paljon kuin haluat.
Yritän nyt sitten mainostaa itseäni kaikin muin keinoin, kun ei blogilista sitä suostu tekemään. :D

Tiina kirjoitti...

Voi itkun turaus. :D

Eeva kirjoitti...

Ah, kun tekisikin mielli kitkattia. Saakohan niitä lähikaupasta, vielä ehtisi.

Minä muuten jaksan olla zen (lähinnä blogilistan suhteen), koska en ole ikinä oppinut hyödyntämään sen palveluja. Nuo mainitut kuulostavat ihan vierailta. :o Eli täällä ainakaan ei olla sen ylevämpiä, laiskempia vaan. :)

Tiina kirjoitti...

Eeva, kiitä onneasi, ettet ole oppinut. :D

Luulis saavan KitKatia lähikaupasta. :)

Haahis kirjoitti...

Siis hei mikä Google Reader? Häh? Kerro lisää, olen laiska :)

Tiina kirjoitti...

Se on tuollainen: http://www.google.fi/reader/ -ohjelma, jolla pystyy lukemaan blogeja tai muuta uutisvirtaa.

Sinne pystyy lisäämään blogeja niiden url:n perusteella (ei siis tarvi tietää mitään rss-syötteen osoitetta erikseen) ja se sitten ilmoittaa, kun joku on päivittänyt.

Minja kirjoitti...

:D :D :D Kiitos mainostuksesta!

sirenita kirjoitti...

Hmm... Mun silmään ei millään osunut kuin yksi Tiina siellä ja se oli se kiltti.

Mäkin jo hetkeksi luulin, että sinne oli tullut se päivitä heti-linkki ja iloitsin avoimesti, mutta paskat. Se olikin joku puhekupla joka ilmoitti että sellainen on tulossa. Hermostuttavaa puuhaa.

Tiina kirjoitti...

Minja, täytyyhän sitä auttaa naista mäessä.

Sirenita, sepä outoa. Kyllä mä näen ne omat kommenttini (nyt jo monikossa). :D
Jospa toi systeemi syksyllä jo toimisi...

Annikki kirjoitti...

Minä olen ollut ihan zeniläinen viilipytty, mutta tää stressi alkaa näemmä tarttua. :P

viiru kirjoitti...

voi taas päätellä mun aamuisen aamutoiminnan tasoa kun luin tuota "tuo suosikkisi vanhalta blogilistalta.."- kohtaa ja mietin, että kuka hemmetin Tuominen niitä sitten ylikirjoittaa.. ja miunko tässä pitäs kans olla vähän niinkuin ammattimainen nainen? ei tajua.blondi ku blondi. hoh hoi. ehkä jatkan zeniin yhdistymistä ja odotan parempia aikoja. niitä on ehkä tulossa...

Muusikotar kirjoitti...

Siis, millä perusteella joku on aktiivinen ja/tai passiivinen blogilukija? Koska itsekin menetin tiimellyksessä muutaman lukijan, ja muutama blogi hävisi omalta suosikkilistalta. Kääääh!!!

Mymskä kirjoitti...

Onn eks mulla ei nyt just ole oikein aikaa ihmetellä tuota Blogilistaa enempää. Se vähä mitä olen kerinnyt, on näyttänyt kyllä ihan vitun huonolta. Jahka tilanne rauhoittuu, taidan siirtyä etsimään muita tapoja seurata blogeja... Mä en ymmärrä miksei tuota hommaa tehty valmiiksi ennen kuin mentiin laskemaan se julkisuuteen. Ja zeniähän minusta ei löydy vaikka kuinka hakisi. En nyt vaan ole ehtinyt asiasta reuhaamaan.

Ensimmäinen asia joka kyrsii on se, että täytyy joka kerta kirjautua uudestaan. Sen takia en nyt oikein jaksa leikkiä koko listalla .

Tiina kirjoitti...

Annikki, mukaan nyt vaan joukkovitutukseen!

Viiru, joo, siitä joku muukin taisi eilen kysellä, että kuka se Tuominen on. :D :D Et oo siis yksin blondi, ja hyvä pointti myöskin on se.

Muusikotar, ilmeisesti me nyt ei vaan olla riittävän aktiivisia.
Totuus on itse asiassa se (jota nuo eivät halua myöntää), että muutaman viime viikon aikana tehdyt tilaukset ja kaikki muutkin muutokset Blogilistalla, on kadonneet kuin tuhka tuuleen. Blogilistasta on otettu muutama viikko sitten kopio, joka on sellaisenaan siirretty tähän uuteen versioon. Mitäpä väliä sillä, että käyttäjät ovat tehneet monia muutoksia blogeihinsa ja suosikkeihinsa sinä aikana...

Mymskä, sinä onnellinen. Mulla kun on nyt aikaa enemmän kuin tarpeeksi, niin tää kiristää erityisesti. Kiva, ettet säkään ole zen. :D

Eeva kirjoitti...

Eipäs hätiköidä: yksi kahdesta tällä viikolla tekemästäni muutoksesta on siellä koko ajan ollut oikein. Toinen siis on kyllä siinä parin viikon takaisessa tilanteessa. Mutta ehkäpä se on vain poikkeus, joka korjautuu ajan myötä. :P

Kylläpä muuten onkin helpottavaa huomata, että hitaasta lukemisesta ja erityisesti hitaasta uusiin asioihin perehtymisestä voi joskus olla peräti jotain iloa. En olisi uskonut vielä viikko sitten. o.O Kun ei ole kuin huimat kolme tilausta, niin ne muistaa ulkoa. *huh*

Purkaisen täältä vähän energiaa teille hermonne menettäneille. *purkaus* Kyllä se kohta taas toimii ja aurinko tulee pilvestä. :) Ei se raekuurokaan onneksi koko kesää kestä.

Eeva kirjoitti...

Niin joo, minulla on sentään tili Sampo-pankissa.