3. toukokuuta 2008

The Invisible Man

Kukapa meistä ei olisi joskus toivonut, että voisi olla näkymätön jossain tilanteessa tai mennä näkymättömänä hiippailemaan jonnekin? Valitettavasti se vaan ei ole ihmiseläjälle mahdollista, koska on luut ja lihat ja kaikki muu sellainen sälä tuossa nahan alla. Mutta Google Almighty vastustaa kaikkia fysiikan ja ties mitä lakeja ja muuttaa ihmisen näkymättömäksi. Sillä mihinpä Google ei pystyisi.Huomasin eilen, että Gmailissa on todellakin mahdollisuus muuttaa itsensä näkymättömäksi. Tuli kovin vinha olo ja aloin heti miettiä, mihin kaikkeen tätä supervoimaa voisikaan käyttää! Voisi esimerkiksi mennä pummilla joka paikkaan, lentää vaikka jonnekin kauas tai mennä jonnekin keikalle, mihin ei ole varaa maksaa lippuja. Sitten sitä voisi salakuunnella mitä toiset minusta oikeasti ajattelevat, tosin en ole varma haluanko tietää... Kaikista parasta olisi ehkä ruveta leikkimään jotain supersankaria ja selvittää rikoksia!

Mitäs te tekisitte, jos voisi muuttua näkymättömäksi?

13 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

En kyllä kerro :F
Mutta kivaa se olisi.

Tiina kirjoitti...

Eiks ne jutut olis kivempia ihan näkyvänä? ;)

Mymskä kirjoitti...

Niin no, en mä nyt ihan _sellaista_ tarkoittanut... :) Vaikka voisi se olla kyllä omalla (perverssillä?) tavallaan mielenkiintoista. Mutta muuten tekisin kyllä sellaista mitä ei tarttis monen tietää. Sehän näkymättömänä olemisessa kai olisi se kluu.

DorianK kirjoitti...

En ainakaan menisi naisten pukuhuoneisiin tai sovituskoppeihin, sillä sellainen olisi rumaa ja moraalitonta.

Alcinoe kirjoitti...

Sabotoisin siellä täällä, parantaisin maailmaa, kuiskailisin rohkaisuja sitä tarvitseville ja narraisin idiooteilta pissit housuun.

Tekisin hyvää tiliä sirkuksessa taikurittarena ja sitten aloittaisin varhaiset eläkepäivät omaisuuteni turvin.

Kaura kirjoitti...

Voisi käydä naku-uinnilla kenenkään huomaamatta!

Eeva kirjoitti...

Ah, tuota olisin käyttänyt koulussa kiusaajien nöyryyttämiseen. Enää en varmaan jaksaisi vaivautua, olisi iso homma niiden etsimisessäkin.

Tiina kirjoitti...

Mymskä, mä heti ajattelin... ;D
Sehän siinä on just se kluu.

DorianK, et varmastikaan menisi, pois se sinusta!

Alcinoe, kuulostaa ihan plääniltä!

Kaura, se olis kyllä kivaa. :)

Eeva, mä alan olla vakuuttunut siitä, että sulla on ollut melko inha lapsuus.

Junior Jones kirjoitti...

Mielenkiintoinen asetelma. Siinä joutuisi ainakin olemaan kovin huolellinen, ettei jäisi auton alle, oven väliin tai muuten pahaan pinteeseen. Joutuisi sikana huolehtimaan itsestään, kun toiset eivät yhtään osaisi varoa.

Keskittymisen herpaantuessa sitä varmaan unohtaisi olevansa näkymätön, ja tekisi jotain tyhmää.

Ystävät eivät huomaisikaan, ja jos yrittäisit halata heitä, saisit varmaan aikaan mielenterveysongelmia.

Ei, kyllä minä mieluummin olen ihan näkyvä. Sellaiseen, mitä ei voi näkyvänä tehdä, ei kannattane ryhtyä.

Ilonpilaaja... ;)

Tiina kirjoitti...

No en kyllä tiedä eroaisiko tuo huolehtiminen kauheasti tästä näkyvänä olemisestakaan. Sitä meinaa muutenkin jäädä auton alle tai ovien väliin, vaikka ei ole edes näkymätön.

Mutta jos siis itse saisi valita onko milloinkin näkyvä vai näkymätön. Katsos kun tuossa gmailissakin on selkeästi tuo "siirry näkyväksi".

Nih. :)

sirtsu kirjoitti...

Mä varmaan lähinnä vakoilisin ihmisiä. Koska luulisin, että valtaosa ihmisistä tekee yksin ollessaan asioita, joita ei ehkä muuten tekisi. Se voisi olla ihan hauskaa. Tai sitten ei.
Elokuvissa voisi tietysti käydä oikein useampaan otteeseen, kun ei tarvitsisi maksaa. ;)

Tiina kirjoitti...

Mä en ole ihan varma haluaisinko nähdä mitä ihmiset tekee ollessaan yksin. Kuitenkin siihen sisältyy jotain nenänkaivamista ja muita epäilyttäviä toimia... :P

Eeva kirjoitti...

Nenänkaivaminen on yksi erittäin hyvä syy pysyä näkyvänä. *väristys*