11. toukokuuta 2008

You've got to fight for your right... to party


Ensi torstaina on päivä, jolloin bloggaajat ympäri maailmaa puhuvat ihmisoikeuksista. Täältä voi käydä hakemassa itselleen tuollaisen kivan merkkisen blogiinsa (vaihtoehtoja on useampi) ja lukea miten homma etenee. Nyt kun laitoin tuon tänne, niin tarkoittaako se sitten sitä, että torstaina pitäisi keksiä jotain kirjoitettavaa ihmisoikeuksista... No katsotaan.

Onpa nyt noloa, että koska menin itse linkittämään tuohon Kehitysblogiin, niin nyt olen sitten päässyt sinne sivupalkkiin listoille kohtaan muiden viittaukset. Noloa siinä on lähinnä se, että saatan kyseisessä postauksessa käyttää "melko kaunista" kieltä (mutta kenen syy, että meni hermo?) ja olisin miettinyt postauksen otsikkoa vähän enemmän. Olen nyt jo ihan zen ja harmittelen vain sitä, että noin hyvä palvelu täytyy ilmeisesti korvata jollain muulla, kun ei tuosta tule lasta eikä paskaa. (Niin, siis Google Readerin olen jo virittänyt).

Täytyy pitää kiirettä tämän postauksen kanssa, että ehdin seuraavalle tarkistuskierrokselle. Seuraava päivitystarkistus 27 minuutin päästä!

Latasin eilen itselleni tuollaisen hauskan Attractive Clockin tietsikkani työpöydälle. Erityisen hauskan siitä teki se, että sen ulkokuoreksi saattoi valita Dalín valuvat kellot. Mielettömän upeaa! Valitettavasti vain tuota pystyy ilmaiseksi käyttämään 15 päivää ja sen jälkeen siitä pitäisi maksaa jotain kympin verran. Plääh.

Viikonloppu meni ihan hujahtaen ja myös hieman nestepitoisesti (mutta ihan vähän vaan). Perjantaina lähdin ihan ex tempore kuuntelemaan muutamaa bändiä, joista yhden laulajan toimi Ville Tuomi, jonka jotkut ehkä tuntevat Suburban Triben laulajana. Nyt bändi oli joku United Underword (tms., muistinkohan oikein). En ikinä oikein ole tykännyt Suburban Tribesta enkä Ville Tuomen äänestä, mutta tuo perjantain livekeikka oli oikein hyvä. Täytyy myöntää, että em. hemmo on ihan karismaattinen esiintyjä, eikä hänen äänensäkään ärsyttänyt tuollaisessa hieman erilaisemmassa musiikissa. Joo, ja eilen sitten olin juhlistamassa äitienpäivää hieman etuajassa. Enkä ole tänään saanut mitään aikaiseksi, vaikka keskiviikkona tentti... Plääh.

Olen nyt kuitenkin oikein tyytyväinen siihen, että tänään on sunnuntai ja tämä viikko on kohta ohi. Ei sillä, että tämä olisi ollut erityisen huono viikko, mutta ensi viikko on silti taatusti parempi. (Jos sitä tenttiä ei oteta huomioon).


Ps. Uudistin vähän tuota lemppariblogieni listaa tuossa sivupalkissa. Poistelin siitä sellaisia blogeja, jotka eivät nykyisin enää päivity juurikaan, ja lisäilin muutaman uuden.

11 kommenttia:

Alcinoe kirjoitti...

Täytyypä osallistua. Nappasin jo yhden merkin talteen luonnoksiin, jos vaikka tajuaisin reagoida ko. 15. päivä.

Uusi Blo *pökr* on tosiaan uudistanut bloggaajan elämääkin: enää ei tee suosikkilistalla mitään, joten olen palannut alkuaikojen amok-juoksuuni eli klikkailen epätoivoisena kaikkien tuttujen linkkejä omalta ja muiden sivuilta ihan vaan siltä varalta, että joku on huomaamattani päivittänyt. (Pitäis varmaan harkita niitä syötteitä.) Myös omaa näppäilytahtia on pakko kiriä virheidenkin uhalla, jotta tosiaan ehtii seuraavaan päivitykseen mukaan. Minä varmaan laitostuisin sairaalaoloissa keskimäärin kahdessa minuutissa, kun konekin saa minut näin pian noudattamaan omia tapojaan.

Tiina kirjoitti...

Tai se merkki piti kai läjäyttää sinne blogiin jo ennen 15. päivää, jotta sana leviää. Mutta sama kai tuo.

Jotenkin kyllä tuntuu, että tuo Blo *pökr* uudistus on tehnyt tästä bloggaamisesta hiukan omituista ainakin hetkeksi. Jotenkin sitä on ihan hukassa koko ajan ja tuntuu kuin asuisi jossain vierashuoneessa, eikä omassa kodissa. (Noin niin kuin kuvainnollisesti).

Alcinoe kirjoitti...

No milloin mä olen mennyt sääntöjen mukaan, pientä luovimisen varaa pitää olla. =D Sitä paitsi olen kuitenkin aamusta niin varhain liikkeellä, että lopuilla on koko pitkä päivä aikaa reagoida.

Tiina kirjoitti...

Joo, ei kai sen niin väliä. :D
Huomautin vaan, jos et vaikka sattunut huomaamaan. :)

Annikki kirjoitti...

Joo, aika surullista on ollut tuon suosikkilistan päivittyminen. Vaikka miten klikkaisi monesti päivään, että päivitä sivu, niin ei sinne ilmesty oikein keneltäkään yhtään mitään...

:(

Tiina kirjoitti...

Joopa joo.
Seuraava tarkistus tosiaan oli sen 27 minuutin päästä, mutta sitten se olikin siellä jonossa jotain kolme tuntia............

Tiia kirjoitti...

"Täytyy pitää kiirettä tämän postauksen kanssa, että ehdin seuraavalle tarkistuskierrokselle. Seuraava päivitystarkistus 27 minuutin päästä!"

Tää on niin tätä :D Mulla on sentään kirjoittaeesani sattunut tuohon aina joku 59 min, mutta sekin luo jo sietämättömiä paineita. Ja sitten kun hosuu tekstin valmiiksi, niin se tosiaan onkin siellä jonossa vielä ainakin toiset mokomat 59.

Vaan on tuo Blogilista siitä julkaisupäivästä jo melko lailla kehittynyt... Olis vaan tosiaan voinut kehittää sen ensin loppuun asti. Mutta ehkä ne taas tänään, maanantai ja kaikki.

Minja kirjoitti...

Sieltä puuttuu yksi L-kirjain sieltä bändin nimestä, varmaan ihan kirjoitusvirhe? United underworld on oikea muoto. :)

Tiina kirjoitti...

Tiia, niinpä, kauheat paineet! Bloggaamisesta on tullut yhtä suorittamista! :D
Ehkä tää tästä, päivä kerrallaan.

Minja, no word world, sama jannu, kuka noita muistaa...
Olisin voinut vannoa, että siinä seinälakanassa luki underword. Mut ei sit. :D

Eeva kirjoitti...

Pitääkö minunkin ruveta suorittamaan? :o En ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että ihmiset seuraavat päivityksiä listan kautta, ennen kuin joku totesi irkissä "ei ole päivittynyt", kun sanoin laittaneeni kuvia blogiini. :o

Tiina kirjoitti...

Ei pidä missään tapauksessa. Se ei ole kivaa ollenkaan. :D