8. toukokuuta 2008

Piipaa piipaa

Ihan yksi pikku juttu vielä:Tuolta minun omat suosikkini näyttivät Blogilistalla aamulla kun heräsin ja avasin koneen. Olen mennyt melko hyvissä ajoin nukkumaan eilen, enkä ole tänään lukenut vielä yhtään blogia. Silti tuo lista näyttää kovasti siltä kuin noista hiljan päivittyneistä blogeista olisi jotain puolet ainakin jo luettuja. Kuka käy yöllä lukemassa minun suosikkiblogejani minun tunnareillani ja ilmeisesti myös minun koneellani (koska tuokin on kai nykyisin konekohtaista)?

Eniten tässä ehkä vituttaa se, että palautetta en pysty antamaan missään, koska Jaikuun saa tunnarit vain harvat ja valitut, ja kehariblogista minun kommenttini katoavat ilmeisesti. (Siellä on varmaan joku suodatin, että jos joku osoittaa ihan oikean virheen Blogilistalla kommentissaan, niin se katoaa?) Seuraavaksi lähtee sitten sähköpostilla ihan suoraa palautetta...

Onneksi Blogilistaa ei ole pakko käyttää. (Miettikää oikeasti, jos minulla olisi tili Sampo pankissa!)

Ps. Joo, mä olen aamuäreä.

14 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Etpä ole rakas Tiina ainoa jota suoraan sanottuna vituttaa tuo. Katoppa siinä sitten, että mitkä blogit oot jo lukenut ja mitkä et. Mä ratkaisin eilen tilannetta vähän sillä, että huvikseni klikkasin aina sen blogin perässä olevan jutun julkiseksi, että ees vähän tietää. Ja ei, en tiedä mikä pointti silläkin namiskalla on. Tietoa?

Tiina kirjoitti...

Joo, ja mitä tuota palautetta on lukenut, niin joillain taas ilmeisesti nuo ei merkkaannu luetuiksi ollenkaan...

Sen yksityinen/julkinen jutun pointti on ilmeisesti se, että jos johonkin haluaa laittaa vaikka rss-syötteenä nuo omat suosikkinsa (esim. blogin sivupalkkiin), niin tuon avulla voi valita näkyykö blogi siinä vai ei.
Ensisijaisen tärkeä toiminto, kun kaikki muu on päin persettä.

kukkis kirjoitti...

Henk.koht. kiitän, että jaksat nillittää, koska tämä uudistus on todella syvältä. Blogilistan pitää kans hyvittää meille neljän kuukauden palvelumaksut. Ai ei ole palvelumaksuja? No vielä parempi idea on tarjota kaikille kaljat.

Päivitysten näkyminen on ihan oma sairas lukunsa. Päivitin aamulla seitsemän-kahdeksan aikaan, mutta ainakaan omalle listalleni päivitys ei ilmaantunut aamupäivän aikana (kyllä, olen niin säälittävä, että tilaan omaa blogiani). Toisaalta sitten kuitenkin yksi lukija kommentoi, että blogilista näytti blogini päivittyneen mutta uutta postausta ei tullut näkyviin. HÄH? Mitä tämä oikein on?

Piruuttani klikkasin info-näppylää muutaman suosikkilistani blogin kohdalla. Ainakin yhdelle blogilista näytti nollaa tilaajaa. HÄH? Mitä tämä oikein on? (Hups, toistan itseäni, anteeksi.) Onhan se periaatteessa mahdollista, että olen kyseisen blogin ainoa tilaaja, mutta en minä sentään mikään nolla ole.

kukkis taas kirjoitti...

Olin niin tuohtunut, että en ollut oikein täsmällinen: lukija kommentoi haamupäivityksestä SAMAAN AIKAAN kun itse puhisin sitä, että blogini päivittyminen ei näkynyt listalla. Eikä tämä ollut mitään minuuttipeliä. En tiedä, näkyykö päivitys listalla vieläkään. Hyödytön kapistus koko lista.

Iiris kirjoitti...

Jep. Ja mulla on myös tili Sampossa. Hiukan liikaa kuormaa yhden ihmisen kannettavaksi.

Tiina kirjoitti...

Kukkis, ole hyvä. Harmi vaan, ettei kukaan asianomainen taida käydä näitä nillityksiä täältä lukemassa.
Aika vaiheessa tuo uusi Blogilista kyllä lanseerattiin. Mitä tuolta jaikusta noita testaajien kommentteja on lukenut, niin siellä on jo beta-vaiheessa huomautettu monista asioista, joita ei kuitenkaan korjattu. Mitäs järkeä sellaisessa testissä on, kysyn vaan?

Iiris, mä olen tosi pahoillani sun puolestasi...
Hang in there, buddy! Kyllä se siitä vielä joku päivä! :D

Elegia kirjoitti...

Ensin päivän marmatus lokilistasta: Sain sieltä tänään mailia (lähetettyäni sinne kaksi mailia eilen), jossa kertoivat että blogini katoaminen listalta on selvityksessä ja lupasivat kuulemma ilmoittaa, kun se löytyy. Eipä ole näkynyt eikä kuulunut ja vanha blogi kummittelee edelleen listalla ja sillä on jopa lukijoita, vaikkei sitä olekaan olemassa!?

Sitten toiseen asiaan (heh, tänne on hyvä tulla ihmettelemään). En saanut eilen, joten yöllä valvoskelin ja silloin havaitsin että joissakin blogeissa (esim. minun teeblogissani ja tässä sinun blogissasi) oli tähdin merkitty arvostelumahdollisuus kullekin jutulle (eli lukija voi arvostella jutun antamalla tähtiä).

Ihmettelin asiaa, mutten silloin jaksanut siitä alkaa avautua. Tänään aamulla, kun katsoin, tähdet olivat poissa?! En ollut ryypännyt eilen enkä syönyt sieniä, joten näköharhasta ei ollut kyse. Näkikö joku muukin jotain?

Tiina kirjoitti...

Elegia: "En saanut eilen, joten yöllä valvoskelin"...
Ihan alkuun haluan pahoitella saamattomuuttasi. :D

No enpä kyllä huomannut sellaista arvostelumahdollisuutta! Sehän se vasta olisikin jänskää, saisi kylmiä suihkuja ihan päivittäin. :D

Mun pitäisi kanssa meilata sinne tästä blogini omistajuudesta, mutta taidan odotella pahimman hässäkän ohi. Se kun nyt ei ole niin kiireinen asia...

Elegia kirjoitti...

Hups, freudilainen lipsahdus ;DDD Siis unta vailla olin!! Usko ihmeessä :D

Tiina kirjoitti...

Toki, toki... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Jos saisi takaisin sen entisen blogilistaversion, niin tuo betaporukka voisi siten kehitellä ihan rauhassa omaansa, ja retroporukka pitää omaansa, jonka on hyväksi havainnut ja tottunut. Kai tämmöinen pyyntö, tilaus olisi mahdollista ehkä? Pitääkö kaiken olla tällaista neuvostolittoa vai onko sen nimi nykyisin deebankia?!

Entinen blogilista, missä oot? Tuu takaisin! Täällä on monta, joka sua kaipaa! :)

Blogiton :)

Annikki kirjoitti...

Yhyy, munkaan blogilista, se suosikkilista ei toimi, ei päivity ja möllöttää tyhjää vaan.

Kohta alkaa ärsyttää, ehkä jo ens viikolla :P

kukkis kirjoitti...

Jos ei blogilistan inkvisiittorit ja komissaarit käykään täällä nillityksiä lukemassa (niin kuin heidän pitäisi), ainakin me tavan tallaajat saadaan täältä vahvistusta uskoomme. On aina hienoa, jos voi blogia lukiessaan huudahdella ääneen: "Just noin! En olisi itse osannut sanoa sitä yhtä osuvasti!" :)

Tiina kirjoitti...

Blogiton, mä luulen, että ne on jo jyränneet sen vanhan version niin lyttyyn, ettei sitä enää saa käyttöön...
Mä voisin (tai olisin voinut) kyllä toimia beta-testaajana oikein mieluusti, jos sen avulla oltaisiin saatu muille kunnon lista.

Annikki, mä alan päästä jo ärsytyksestäni yli. Oon ottanut nyt ihan uudenlaiset c'est la vie sekä mañana -metodit käyttööni.

Kukkis, se on kyllä yksi parhaimmista puolista toisten blogeja lukiessa. :D Kun joku on osannut kiteyttää oman ärsytyksen kohteen todella hyvin.