25. toukokuuta 2008

Viittä vaille vainaa


Olenko minä jossain boikotissa, kun kukaan ei nykyään enää kommentoi mitään noihin biiseihin, joita laitan blogiini? Kosto elää.

Olin kyllä hitusen eilen pettynyt Suomen sijoitukseen noissa euroviisuissa. Siis mitä paskaa? En nyt odottanut enkä edes toivonut Teräsbetonin voittavan, mutta olisin ne nyt oikeasti vähän enemmän pisteitä voinut saada. Naapurimaat selkääntaputtelivat vaan toisiaan, jolloin etulyöntiasema on luonnollisesti noilla Itä-Euroopan mailla, joita putkahtelee kuin sieniä sateella. Pientä lohtua sain vielä siinä vaiheessa, kun meillä sentään oli enemmän pisteitä kuin Ruotsilla, mutta sitten nekin perkeleet menivät ohi. Teräsbetonin lisäksi ainut maa (ei sillä, että Teräsbetoni olisi maa), jonka biisi jotenkin herätti edes kiinnostukseni, oli Ranska, eikä niilläkään kovin hyvin mennyt. Niin että fuck you, Eurooppa.

Nyt kyllä nauran katketakseni täällä itselleni. Siis odotinko ihan todella, että a) euroviisuissa olisi oikeasti hyvää musiikkia, sehän on silkkaa paskaa ollut jo vuodesta kaksi jälkeen tyynysotien, ja että b) siellä edes pärjäisi joku muu kuin tuollainen eurotrashpoppi? Varmaan joku Lordi-vinouma tullut aivoihini. Jarkko Ahola on silti kovin jätkä. Olen joskus ollut sen kanssa elokuvissakin. (Tosin en samassa seurueessa, mutta kuka noita laskee)...

Ja se mustikkasiideri... No ensimmäinen reaktio oli ällö-irvistys. Seuraava huikka oli jo parempi. Siis siinä tölkissä luki, että puolikuiva. Wtf? Positiivista oli se, että mustikan makua ei tarvinut etsiä niin kuin neulaa heinäsuovasta, mutta olihan se melko äitelää. Kyllä siihen suu sitten tottui, kun sitä kyllästi samaan aikaan sipseillä ja kaikella muulla mosolla. Taidan kuitenkin pidättäytyä näiden kokeilujen jälkeen taas hetken kuivassa omenasiiderissä.

Pitäisi varmaan mennä tiskaamaan. Jääkää te tänne kuuntelemaan tuota seuraavaa biisiä. Volumet kaakkoon! Ha ha ha ha haa...

In your face!


Lisäys myöhemmin: Ai niin! Sitähän piti vielä sanoa, että siunattu digiboksi! Tuossa kun pystyy valitsemaan sen ääniraidan, että onko puhemölötys automaattinen vai suomi vai englanti, niin kun valkkasin sen englannin, niin ei tarvinnut yhtään kuunnella Jaana Pelkosen ja kumppaneiden lässytystä! Kerrankin euroviisut ärsyttivät tavallista vähemmän.

20 kommenttia:

Mymskä kirjoitti...

Aaargh! Tuo oli ikävä veto! :D

Mulla oli vähän samanlaisia fiiliksiä noiden euroviisujen kanssa. Ei Teräsbetoni suosikkeihin kuulu, mutta oli se nyt silti parhaasta päästä koko viisuissa. Joka ei kyllä valitettavasti ole paljon... J.Aholan persoona ei nyt kuulu tähän ;)

Sieltä erottui TB:n lisäksi muutama viisu, mutta muutenhan se on ihan scheissea koko leikki. Ne mun suosikit edustivat kuitenkin sitä perinteisempää eurohuttua. Voittajat olivat pahimmasta päästä, kuten aina.

Alcinoe kirjoitti...

Hahaa, tämähän on viikon teemabiisi. Kurssilaispoijjaat herättivät minut ko. laululla tämän viikon alkupäivinä. =)

kervå kirjoitti...

Mulla on sellanen muistikuva, että Wham oli itsensä Saatanan kasaama yhtye.

Tiia kirjoitti...

Mullekin olisi riittänyt edes Ruotsin päihittäminen, mutta ei väkisin.

Nyt kyllä vaivaa tuo selostus. Mulle ei Jaana ja Peltsi (joka voittaa kyllä Leppilammen 6-0)lässyttäneet kuin ihan alussa - tuliko niille sen jälkeen joku laitteistovika vai kytkinkö minä pässi vahingossa selostuksen kokonaan pois päältä? o_O

Tiina kirjoitti...

Mymskä, en mäkään Teräsbetonia kuuntelisi siviilissä, mutta noista viisuvaihtoehdoista kyllä mieluiten.
Ja sen sanon, että Suomen ehdokkaista mikään muu ei olisi kyllä päässyt edes finaaliin.

Alcinoe, se oli varmasti mukava herätys. :D

Kervå, en epäile yhtään. Vaikka siinä 6-vuotiaana se kuulostikin tosi hyvältä. :D

Tiia, mä luin jostain toisestakin blogista äsken, että ääni ei ollut kuulunut ollenkaan. Mulla se kyllä kuului niin kauan, kunnes älysin itse kytkeä sen pois päältä.
Mikähän lie häiriö ollut jossain päin.
Peltsiä oliskin ehkä jaksanut kuunnella, mutta sitä Pelkosta en ikinä...

nona kirjoitti...

Right back at you!
Toi biisi oli kaameaa soopaa jo vuonna '84. Eikä ole yhtään parantunut.

Tiina kirjoitti...

Niinkö. :D :D :D

Elegia kirjoitti...

Minä en myöskään tajua, miksei noihin viisuihin voisi joskus osallistua oikeasti hyviä biisejä. Ei paljon auta, että osaa laulaa ja ketkuttaa pyllyä lavalla räpytellen samalla pandasilmiä, kun musiikki on tuollaista "kasaripaskamuunnos-eurohumppaa".

Tää ei nyt voi kuunnella sinun laittamaa biisiä, koska mies taas häiritsee omalla melullaan.

Tiina kirjoitti...

No niinpä. Esimerkiks joku Iso-Britannia, jossa on vaikka miten paljon oikeasti hyvää musiikkia, ja sitten niiden viisuehdokas oli jotain sellaista...

Sulla on meluava mies. :D

Mimmu kirjoitti...

Ei tykkää biisistä...

Riikkis kirjoitti...

Kultainen kahdeksankymmentäluku!!!
*hyperventiloituu*

Haahis kirjoitti...

Voi kettu mikä kappale! Nyt jostain oksennuspussi ja ihottumarasvaa! Yök. :D

Haahis kirjoitti...

Voi kettu mikä kappale! Nyt jostain oksennuspussi ja ihottumarasvaa! Yök. :D

Haahis kirjoitti...

Tuo toinen kommentti tuli kyllä ihan vahingossa! :)
Vaikka no, tuleehan näin niitä kaipaamiasi kommentteja noihin musiikkikipaleisiin! :D
(ja oli tää oikeasti niin kakka kappale että tarviin toisenkin oksupussin)

sirtsu kirjoitti...

Tsihihiihiii... Oiva musiikkivalinta. :DDDD

Joo, euroviisut on vähän menettänyt hohtoaan näinä päivinä. Teräsbetoni oli ollut omassa karsintasarjassaan kahdeksas, kun taas ruotsi oli 12. wtf???? eihän sen ois pitänyt edes päästä finaaliin, kun kerta 10 parasta pääsee. Mutta siellä on joku sääntöuudistus. V***ttaa vaan, kun Ruotsi sai ääniä enemmän kuin me. :(

Mustikkasiideriarviosi oli muuten osuva.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, ylläri. Ihan kun ajattelin, että tykkäät... :D

Riikkis, oi niitä aikoja. :D

Haahis, useamman oksennuspussin tosiaan saattaa tarvita. :D :D

Sirtsu, eiks vaan. :D
Joo, siis ilman jotain ihmeen tuomarivalintoja Ruotsi ei edes olis päässyt koko finaaliin!

Eeva kirjoitti...

Kerrankin kappale, jonka muistin kuulleeni ennenkin. ;) Ja vielä oikein sympaattinen kappale. :)

Euroviisuissa oli joo taas kerran kakkaa. Sen TB:n voisi kuunnellakin uudemman kerran, samoin tykkäsin Bosnia ja Hertsegovinan ja Espanjan esityksistä, mutta joku Ruotsi oli kyllä syvältä. Siis niin kuolettavan tylsä ja sliipattu ja kopioitu kappale kuin olla ja voi. Tusinatavaraa, etten sanoisi. Ja sitten se vielä meni saamaan pisteitä. Oliko se Norja, joka antoi sille täydet vai kuka. Siis huhhuh.

Paras esitys oli kyllä se lopun viihdytysbändi. Olikos se peräti Gregovic? Aika kivaa musiikkia.

ylläri kirjoitti...

AAARRRGGHHHH!!

Pari päivää blogeista erossa ja sit heti palaamisen kunniaksi tällainen???

Sie oot julmajulma nainen!

ulkopuolinen kirjoitti...

Minusta Turkin biisi oli aivan kertakaikkisen mahtava, en olisi ikinä arvannut että sieltäkin voi tulla jotain hyvää. Ja paranee vaan joka kuuntelulla :o

Eeva kirjoitti...

Ach, Bregovic tietysti, aina muistan sen väärin.