9. toukokuuta 2008

I'm growing hungry

Jotain ihan muuta nyt. En jaksa enää mainita mitään Blo... *pökr*

(Paitsi että liittykää kaikki ihmeessä uuteen luokkaan (vai mikä hiton avainsana se on nykyään), jonka Lilith on luonut Blo... *pökr*)

Kävin eilen tapaamassa yhtä kolmekymppistä tyttöä ja yhtä alle puolivuotiasta tyttöä. Molemmat ovat oikein ihastuttavia tapauksia. Olin tosin välillä yltä päältä syljessä. Ilmeisesti siltä pienemmältä tytöltä oli tiivisteet rikki. Lapset on kyllä mukavia ainakin silloin, kun ne eivät ole omia (huom! ainakin silloin, koska kokemusta ei ole omista). Tuo taitaa tosin olla melko kiltti ja hyväntuulinen lapsi, tuskin äidinkään hermoja on revitty kovasti. Sitä oli kiva pidellä sylissäkin, kun se oli sellainen jopa jo ympäristöön reagoiva sätkivä pikku pötkäle. Ja energiankulutus oli varmasti kovaa, kun ne kädet ja jalat huitoivat koko ajan. Tahto eteenpäin oli kova, mutta tekniikka oli vielä hieman hakusessa.

Mimmu tuossa vihjaili jonkinlaisesta elämän muutoksesta tulevan kesän aikana, niin minä kanssa sitten. Niin, että jos kaikki menee putkeen, niin minunkin elämäni saattaa muuttua melko radikaalisti kesällä. Tai en tiedä onko se niin radikaalia, mutta ainakin joltain osin saattaa muuttua. Toivon, että muuttuu. Olen pistänyt kaikki pelimerkkini tälle jutulle. Ei se kuitenkaan vaikuta tähän blogiin mitenkään, on vaan kiva härnätä ihmisiä kertomalla melkein jotain, mutta sitten olla kuitenkin kertomatta. Mutta kerron sitten oitis kyllä, jos jotain tapahtuu. Hahahaa! (Psykedeelistä naurua).

Tunnistatteko muuten ketkä kaksi Rokin Suurta Miestä tuossa seuraavalla videolla laulelee? (Tyhmä kysymys. Kai nuo nyt kaikki tunnistaa, joilla on silmät sekä korvat päässä, ja jotka eivät ole eilisen teeren poikia.) Vastaus on piilotettu postauksen loppuun.

*piilo*
Jep jep. Cornellin Chris ja Vedderin Eddiehän ne siinä vetelevät duettoa vuonna 1991.
*end of piilo*


Ps. Luin eilen yhden ehkä hauskimmista kommenteista ikinä justsopivastinin blogista: "Joskus vaan niin kovasti väsyttää just silmien kohdalta, että on vaan pakko vähän leputtaa." Väsyttää just silmien kohdalta! Mullakin usein! Meinasin tukehtua nauruun!

Pps. Täytyy postata nykyisin tälleen jo ihan hyvissä ajoin päivällä, niin blogi ehtii päivittyä ainakin saman vuorokauden puolella tuolla Blo... *pökr*

5 kommenttia:

Mimmu kirjoitti...

Vai matkii neitiä mua tällä melkein paljastamalla ihmisille asioita :D

Annikki kirjoitti...

Pah, vai että saman päivän aikana päivittää..

Mulla ei kyllä päivitä näköjään kuin kerran viikossa.

se juttu, siis, josta ei enää puhuta.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, juu. Otetaanko skaba kumpi ehtii paljastamaan omansa ensin? ;D

Annikki, mulla ihme kyllä toimii tuo päivitys nyt kuin unelma. (Tietty vähän nopeampi se voisi olla). Ehkä se on hyvitystä noista viime viikkojen haamupäivittelyistä...

ulkopuolinen kirjoitti...

Aah, Eddie <3
Aah, Chris <3
Aah, Temple of the Dog <3

Varsin hyvää musiikkia sulla täällä tänään :)

Tiina kirjoitti...

Aah <3

Kiva, kun kelpasi. :)