31. toukokuuta 2008

Nirri pois x 2

Enkö mä ole satatuhattamiljoonaa kertaa sanonut, ettei saa liioitella...Lynkkaus: "Lynkkaus tarkoittaa väkijoukon suorittamaa teloitusta. Lynkkaus yhdistetään usein nimenomaan hirttämiseen, mutta myös muita vastaavissa tilanteissa käytettyjä surmaamistapoja kutsutaan lynkkaukseksi."

Mestaus: "Mestaus on teloitusmenetelmä, jossa teloitettavalta katkaistaan kaula. Mestaus suoritetaan yleensä kirveellä, miekalla tai giljotiinilla."


Tyyppi on nyt siis sekä hirtetty että häneltä on myös katkaistu kaula. Vaatii aikamoista suunnittelua, että nuo voidaan suorittaa yhtä aikaa. Järjestyskin kannattaa miettiä tarkkaan. Esimerkiksi jos ensin mestataan, niin lynkkaus saattaa olla hankalampaa. Kannattaa siis lynkata ensin ja mestata vasta sitten, kuten aivan oikeassa järjestyksessä ko. tyyppi (ei mitään hajua kuka tuo on) ne tuossa listaakin.

Aika fakiiri, että on vielä lehdille kertomassakin tapahtuneesta.

7 kommenttia:

Sinna kirjoitti...

Kiitos yön parhaimmista naruista!

Sinna kirjoitti...

Naruista.. juu. Ja naurattikin vieläpä :D

Tiina kirjoitti...

Naruahan siihen hirttämiseen tarvitaan. :D

Elegia kirjoitti...

Haha :D Minäkin jäin ihmettelemään, että aika eloisa kaveri siitä huolimatta on lynkattu ja mestattu. Taitaa olla sellainen kissamainen mies, seitsemällä elämällä :D

Junior Jones kirjoitti...

Hei! Sä olet uusi! Pidän tuosta profiilikuvasta enemmän kuin vanhasta. Makee kontrasti tehty noilla korpinmustilla hiuksilla. Jees!

Eikös tuossa sanottu, että lynkkaus voidaan tehdä muutenkin kuin hirttämällä, kunhan se tehdään väkijoukon toimesta. Ukolta on siis väkijoukon toimesta katkaistu kaula. Tarkkuutta Tiina =)

Tosin miekkosella on paha tapa toistaa itseään, mutta ehkä hän halusi korostaa tapahtuneen julmuutta.

T: ilonpilaaja...

Junior Jones kirjoitti...

P.S. Huomattakoon, että hän itse ilmoittaa tässä mustamaalaavansa väkijoukkoa. Vai onkohan tuo toimittajan huomautus? Vaiko hänet kenties maalattiin mustaksi ennen/jälkeen lynkkauksen? Ei, hän uhkaa maalata väkijoukon mustalla värillä kostoksi.

T: Pilanilooja

Tiina kirjoitti...

Elegia, niinpä. :D
Ihmeen paljon tulee puhetta päästä, joka on irroitettu muusta ruumiista.

JJ, ei, en usko. Onko muka jotain todisteita siitä, että lynkkaus on tehty mestaamalla? En usko ennen kuin saan todisteita!
Kiitos, tuo on oikeastaan vanha uusi minä, koska tuo kuva oli joskus ihan ammoisina aikoina tuolla vanhassa blogissa. :)