4. joulukuuta 2010

4. luukku


Vastavirta-klubi on Tampereelle vuonna 2005 perustettu vaihtoehtomusiikin koti. Vastavirran perustivat yhteistyönä Vastavirta ry ja Tahdonvoima-osuuskunta. Wikipedia sanoo, että Vastavirta-klubista on musiikkipiireissä tullut arvostettu keikkapaikka ja Suomen punk-kulttuurille se on merkittävä, sillä muita vastaavia punk-henkeen keskittyneitä rock-klubeja ei Suomessa ole.

Kuvassa tamperelainen Anti-Kontrol. Bändin laulaja on lempparipunkkarini Jonathan Fuck (kuvassa keskellä), joka on kotoisin New Yorkista. Jonathan saapui Suomeen vuonna 2005 Puntala-rockiin ja jäi Tampereelle samalla reissulla, koska Tampere on paljon parempi kuin New York. Hahaa.

6 kommenttia:

Dårka kirjoitti...

Punk on aika väsynyt juttu kylli.

Tiina kirjoitti...

Itse olet. ;)

Katarimaria kirjoitti...

Haha, kun asuin Tampereella niin aina yhden muualla asuvan kaverin kanssa suunniteltiin että joskus vielä mennään Vastavirta-klubille (näin sen aina bussin ikkunasta) ja löydetään sieltä jotkut ihkut vaihtoehtopojat. Mutta koska olin paniikkihäiriöinen juuri täysi-ikäistynyt arkajalka ja kaveri kävi kylässä kovin harvoin, ei koskaan päästy sinne asti. Mutta tuskinpa Vastavirta-klubi olisi elämääni miksikään muuttanut, vaikka eihän sitä tiedä :D

Tiina kirjoitti...

Hahaa, eihän sitä tiedä mitä olis tapahtunut. :D
Toisaalta voi myös ajatella, että ehkä ihan hyvä että et mennyt ja löytänyt sieltä itsellesi sitä vaihtoehtopoikaa, mikäli nykyisyys on miellyttävä.

Minja kirjoitti...

Vastavirralla on aina paikka mun sydämessä. Ilman sitä paikkaa en ehkä koskaan ois päässyt pussailemaan Ihastuspojan kaa. Tsih. :)

Tiina kirjoitti...

Hahaa!