27. joulukuuta 2010

Nightmare after Christmas


Jos ihminen on sitä mitä syö, niin minä olen kinkku, poro, silli ja lohi. Olen myös peruna sekä muusina että laatikkona. Erityisesti olen joulutorttu ja paljon suklaata.

Joulun jälkeinen työnteko ei maistu ollenkaan. Olisin voinut vaikka maksaa siitä, että olisin saanut jäädä kotiin nukkumaan sen sijaan, että lähdin ulos hankeen rämpimään ja lopulta tänne työtuolilleni istumaan 8,5 tunniksi. Bussipysäkiltä työpaikalle jouduin kävelemään autotietä pitkin, koska jalkakäytävä oli jossain metrin syvyisen hangen alla piilossa. Aamukahviini laitoin maitoa, jonka parasta ennen -päiväys oli 23.12. En kuitenkaan ottanut avatusta purkista vaan avasin uuden. Joulun jälkeinen elämä närästää.

Jo noiden edellä mainittujen seikkojen perusteella olisi pitänyt tietää, että tänään ei kannata tehdä mitään kovin erikoista. Ja vielä mitä. Onnistuin deletoimaan erään osaston yhden kansion verkkolevyltä. Sanotaanko näin, että ctrl+alt+deleteni meni karmivalla tavalla pieleen. Tietokone yritti toki kysyä, että haluatko varmasti poistaa... enter... humps vaan, sinne meni. Ennen kuin aivoni ehtivät välittää EI EI EI!!! -komennon enter-sormelleni. (Jos ctrl+alt+deleteni olisi onnistunut, niin enterin painallus olisi laittanut koneeni lukkoon, mikä oli pyrkimykseni). Olisi pitänyt vaan jäädä kotiin nukkumaan.

Joulu oli ihan kiva, mutta onhan se tälleen aikuisten kesken pienellä porukalla vähän blaah. Kyllä lapsena oli ihan toista. Tänä vuonna lapsettunut kaveri hehkutti, miten erilainen ja ah niin paljon parempi joulu on nyt ensimmäistä kertaa lapsellisena. Rupesin miettimään, että minullahan olisi tässä pari-kolme kuukautta tehokasta aikaa hommata itsellenikin kivempi ensi joulu. Tai ehkä ei.

Luojan kiitos tämä on vuoden 2010 viimeinen maanantai. Valitettavasti ensi vuonna on taas 52 maanantaita edessä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Verkkolevyillä on usein varmuuskopiot. Eli ylläpitoa voi kiusata.

Kotilevyille löytyy ohjelmia, kunhan sen levyn malttaa jättää hetkeksi rauhaan. (Eli siis ei enää sinne kirjoitusoperaatioita kohdista.)

Tiina kirjoitti...

Joo, tiedän kyllä. Ei tota silti olis tarvinut tehdä.

Mimmu kirjoitti...

Mä onneksi tajusin ottaa välipäivät vapaaksi vaikkakin se palkkapäivänä vähän kirpaisi tuo muutama palkaton vapaapäivä.
Tänään maltoinkin nukkua peräti aamuviiteen saakka. Oltiin ruokakaupassakin hieman jälkeen seiskan jo :D Eli se siitä lomalla rentoutumisesta sitten toisaalta.

Tiina kirjoitti...

Mimmu, hei, kiva nähdä sua täällä! :)
Mä kanssa harkitsen perjantain ottamista palkattomana, vaikka olisi varmaan pitänyt ottaa tämä maanantai. :D Mutta näin se vapaa on vasta edessä!
Mä en kyllä ikinä saisi itseäni vapaaehtoisesti viideltä ylös sängystä.

Dårka kirjoitti...

Mä uskon että sä olet kinkku ;)

Tiina kirjoitti...

Nätti ku sika pienenä, jeah.

irkku kirjoitti...

Jep, tökkii. Mikä idea siinäkin on että joulun ja uuden vuoden välissä pitää muka olla arkipäiviä. Olis yhtä pitkää viikonloppua vaan koko tää väli. Argh !

Kirsikka kirjoitti...

Joo, joulu vois ihan hyvin olla vasta joku 28.12. niin tulisi se uusi vuosi kivasti siihen putkeen. Vaikka mitäpä minä tässä valitan, kun ei mihinkään tartte kuitenkaan mennä...

DorianK kirjoitti...

Tuli näin myöhännäisheränneenä muuten sellainenkin mieleen, että ainakin tuoreemmissa Ikkuna-koneissa värkin saa lukkoon myös näppäinyhdistelmällä Win+L. Sitä käyttäen lienee helpompi välttää noita virhepainalluksia, jos se vain toimii sun työkoneella.

Tiina kirjoitti...

Irkku, musta pitäis kans olla vapaata se väli kokonaan. Ja esim. ruotsalaisilla on sentään uudenvuoden aatto vapaa!

Kirsikka, ei mitään lyhennettyä joulua kun LISÄÄ VAPAAPÄIVIÄ! :D

DorianK, hallelujaa! Sehän toimii! Tosin mites sitä nyt vanha koira uusia temppuja oppii...