4. joulukuuta 2010

I've been following your minds instructions

Surrealistinen keskustelu tänään erään ruokaravintolan tarjoilijattaren kanssa:

Minä: Ottaisin omenasiiderin.
Tarjoilija (innokkaana): Joo, meillä on green apple lightia, otatko sitä?
Minä (silminnähden kauhistuneena): Eikö ole mitään muuta omenasiideriä?
Tarjoilija (kuulostaen siltä, että asiakas ei oikein tiedä omaa parastaan): No on meillä Magnersia ja Crowmooria, mutta ne on sitten kuivempia.
Minä (huojentuneena): No ottaisin Crowmooria mieluummin.
Tarjoilija: Selvä.

Siis minkälaisessa maailmassa minä elän, jos tarjoilijan ensimmäinen ajatus omenasiideristä on Golden Capin green apple light -siideri?!? Mikä ihme minun olemuksessani mahtoi antaa ymmärtää, että haluan makeata eli makeutusaine-esanssista kevytsiiderilitkua? Olen kerran erehtynyt maistamaan tuota green apple lightia ja se oli oikeasti karmeinta skeidaa mitä olin pitkään aikaan maistanut.

*puistatus*

9 kommenttia:

Tepo kirjoitti...

Justiinsa eilen ostin kaverin luo mennessä saunajuomaks Magnersia. Toinen ois vielä kaapissa. Pitää ehkä huomenna nautiskella itsepäisyyden kunniaks.

Niin ja toi tarjoilija oli mahdollisesti mitään tietämätön nuorison edustaja, jonka omasta mielestä lightsiiderit on parasta maailmassa :)

piia kirjoitti...

Green apple light on suunnilleen ainoa omenasiideri, mitä pystyn juomaan. Juurikin sen takia, ettei se maistu omenalta :D

hdcanis kirjoitti...

Säteilet tyttöyttä => green apple light.

Tai sitten se tarjoilija tosiaan on sitä mieltä että nuo lightsiiderit on parhaita ja kummallinen se joka jotain Magnersia juo.

Tiina kirjoitti...

Tepo, Magners on kyllä hyvää. Se tarjoilija taisi olla kyllä aika nuoriso.

Piia, mä ymmärrän. Siis siinä tapauksessa että ei tykkää omenasiideristä, niin tykkää varmaan sitten tuosta. :D

Hdcanis, täytyy myöntää, että mulla oli kyllä hiukset saparoilla, joten se kampaus varmaan kiljui green apple lightia.

Laiza kirjoitti...

No hyi, kerran ystäväni toi pyynnöstä minulle omenasiideriä johonkin mökille ja eiköhän ollut tuota green apple lightiä, jäi ne siiderit juomatta kyllä. Kyllä omppusiiderin pitää olla kuivaa, yleensä tilaankin sanomalla "kuiva omenasiideri" tai sitten jos tilaa pelkällä omenasiiderillä, niin tarjoilija kyllä kysyy, että kuiva vai makea. Eipä ole kukaan mulle koskaan mitään esanssisotkua alkanu tyrkyttää.

Varjo kirjoitti...

Minä olen niiden makeiden siidereiden ystävä enkä halua mitään lighteja, vaan kunnon kamaa :D

Mutta golden Gap ei innosta - Suomessa joko Upsider tai Kopparsberg, jota täältäkin saa. Magnersista en pidä, Strongbow menettelee, jos ei muuta ole tarjolla.

Kirsikka kirjoitti...

Hyi helevetti! Minä en ole enää pitkiin aikoihin koskenut mihinkään, missä lukee Light. Ja vielä pitempään aikaan en ole koskenut siidereihin, jossa lukee Light. Miten niitä pystyy kukaan edes juomaan? Saati, että tyrkyttäisi toiselle? Pthyi!

Tiina kirjoitti...

Laiza, no niinpä. Mä en ole aikoihin sanonut, että haluan kuivaa omenasiideriä, koska musta tuntuu, että ravintoloissa on aina hanassa joko Crowmooria tai Strongbowta (josta en tykkää niin paljoa), joita tarjotaan automaattisesti, jos pyytää pelkkää omenasiideriä. En muista edes koska baarimikko olisi viimeksi kysynyt, että kuivaa vai makeata. :D

Varjo, mulle Upcider on ihan nou nou ja Kopparberg ihan liian makeaa plus saan siitä vatsani kipeäksi. :D

Kirsikka, lightit on kyllä ihan kaikista kauheimpia. Mieluummin kunnon kalorit kuin sellainen hirveä karmea maku! Kauhea veto tarjoilijalta tuo, hyi.

Anonyymi kirjoitti...

Stowford press.
Kyllä niitä limusiidereitäkin joisi, jos niitä saisi sokerilla makeutettuna.